231

Харалампи

преди 9 години

Няма агресор, който да е настъпил Русия и да не си е изпатил горчиво. Дори имената на някои градове напомнят за позорната из загуба. Давам пример: град Могильов, който днес се намира в Източна Беларусия, е получил името си заради огромните могили с избитите войски на Наполеон Бонапарт. Руснаците още помнят Великата Отечествена война и от тогава си имат зъб на фашистите. Все пак дано по мирен начин се размине всичко.

230

Хасковлия

преди 9 години

До Украинец ( 328 ) Дръжте печено и не се предавайте,при вас живеят над 400 000 наши сънародници и ние милеем за тях.

229

Украинец

преди 9 години

Руските нацисти ще бъдат бити, бити и пак бити :):):):). Върнахме си Славянск, Краматорск и много още други населени места. Местното население приветства завръщането на законността и предава на властите пияните руски наемници, дошли да безчинстват, колят, отвличат и крадат от родната им *** - Русия. Украинският народ никога няма да забрави вероломството на руснаците Ние ще пазим спомена за тяхната мерзостт така както помним че руснаците избиха 7млн украинци през 30-те за да заселят И. Украйна

228

Луди ли са тези?

преди 9 години

Севастопол и въобще Кримския полуостров се намира на 650км от Варна. Вижте в Гугъл Мапс! В никакъв случай не трябва да има мащабен конфликт с ядрено оръжие! Чернобилската авария ще ни се стори като лека лятна буря в сравнение в ядрена война толкова близо.!Дано Господ да ни пази и да вразуми тези безумци.

227

Registriran

преди 9 години

И какво руснаците ща направят нещо като операция Щорм-333 и тихчко ще се измъкнат. Е украйна ще остане със един шоколадов заек по малко, и няколко видни фашисти ще гризнат дръвцето ама това са приемливи загуби.

226

Агент 007

преди 9 години

До Гацо 321,,Каква сграда..? Говорим за военноморска база..и през това време какво щяха да правят руснаците..айде стига с тия басни.Никой не е могъл да закрие базата на руснаците ,защото те имаха договор още за 20-30 години и си плащаха наем!Като махнем тоя майтап ,че Украинците ще нападат сега Крим,братушките действително ще имат проблеми с татарското население чийто водач изгониха и Крим може да заприлича на Кавказкия котел,ще ври и кипи леко докато някой ден избухне.

225

tt

преди 9 години

Точно това чака Путин.Агресия към Крим от украинските фашисти-достатъчен повод да ги унищожи завинаги заедно с еврогеиските и американските триполови ***.

224

Мацко

преди 9 години

До младенЩе пробват, разбира се! Според американските планове трябва да има военен конфликт н/у Украйна и Русия и нахлуване на Русия с войски в Украйна! Всичко се бута в тази посока! Ако не се стигне до война, целият план на янките отива на кино и тогава язък за кинтите, дето се наляха там!Русия трябва да бъде смазана със санкции, а за целта тя трябва да стане агресор! Анадъм? Тези в Киев са камикадзета-еднодневки с планове децата им и ако оцелеят и те, да живеят после в Щатите.

223

Гацо

преди 9 години

До Агент 007Американците не само, че са искали база в Севастопол, но и даже са започнали да я правят. Купили са сграда за военни нужди и даже бяха публикували в сайта на военната си одиторска структура и отделения за ремонта бюджет - беше десетки милиони.Плановете са били след преврата новата власт да закрие руската база. Руснаците им объркаха цялата схема и затова е целият вой и санкции. На янките им пука за живота на украинците колкото и за иракчаните и либийците.

222

младен

преди 9 години

"Паралелно със силовата операция срещу сепаратистите в Източна Украйна Киев негласно се готви за бойни действия в Крим"ха ха ха. Е нема такъв виц. А да пробват

221

Агент 007

преди 9 години

До Боби,,Боби да не си писал тоя материал горе в статията,защото историята как Американците искали да си направят база в Севастопол ми прилича на горния ,как украинците щели да нападнат Крим.Как си представяш Американската база в Севастопол до Руската(тя си стои там още от СССР).?Виж за 200 милната зона си прав,но по тая логика всеки може да си хареса някоя 200 милна зона и да я превземе,все пак сме в 21 век.Някои може и да са още в 19век.

220

Анонимен

преди 9 години

До АЛЕКС ВЕЛИКИАлексчо,гръцка помийо,колко пъти още трябва да ви пръснат задниците турците за да се научите къде ви е мястото.Колкото до оперетната ви армия,ние много добре сме наторявали земята с нея всеки път щом я срещнем.Хайде сега разкарай си тлъстия *** от тук

219

Агент 007

преди 9 години

До Боби,,Не сравнявай Афганистан със Виетнам.С виетнамците ,дори и Китай не можа да се справи.Афганистан е до границата на СССР,Виетнам е до границата на Китай.Русия има достатъчно излаз на Черно море и без Крим в момента и никой не е имал и намерение да пречи на руснаците да си плуват в Черно Море( имаха и договор да държат флота си в Севастопол).

218

CIA

преди 9 години

Yankees go home!Агент Итън Хънт!ЦРУ!!!

217

Лора

преди 9 години

До АЛЕКС ВЕЛИКИ-308Каквото и да пишеш, не можеш да отречеш, че кан Тервел-"спасителят на Европа" с неговите "вулгари" бяха тези, които разгромиха арабите пред стените на Константинопол и спряха ислямизирането на Европа!А що се отнася до това, че "Еллада подкрепя Россиа", това го видяхме на извънредната визита на Ев.Венизелов в Киев, където изразяваше задоволството си от правителството на Украйна.......P.S.Може би затова имаме и поговорката-"Не вярвайте на данайците,дори когато носят дарове"

216

Анонимен

преди 9 години

С Крим хохлите ще настъпят мотиката.Това е суверенна руска територия и ще хвърчат ядрени ракети.Нека да питат Китай какво стана в средата на 60-те години.

215

АЛЕКС ВЕЛИКИ

преди 9 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЩЕ ПРЪСНЕ МАНЕРКИТЕ НА ВУЛГАРИТЕ.ЕЛЛАДА ПОДДКРЕПЯ РОССИА...РЕКА ДУНАВ - ГРАНИЦА НА ГЪРЦИЯ И БРАТСКА РОМАНИА.ВРЕМЕ Е РОССИА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ КИЕВ И ДА РАЗВЕЕ СЪРПА И *** НА МЕГДАНА,МАИДАН Е АРАБСКА ДУМА...МЕГДАН Е ТУРСКА....УКРАИЦИТЕ СА АРАБИ---ТАЯ ДУМА МАИДАН Е АРАБСКА..

214

Анонимен

преди 9 години

До БКПЕми защото Пич Германия не изпраща експедиционни корпуси на нейна територия след първата световна. Ама то това историята не ти е сила на тебе. И второ те не са в съюз а в пакт за ненападение.

213

до тъпаците

преди 9 години

Нали разбирате че това са само фишеци на болни руски мозъци с една единствена цел. Да поддържа напрежение, да намери врага другаде , а не в Русия и резултата за Крим ще бъде плачевен. Доказателство: Обещаните руски инвестиции в Абхазия и Осетия така и не дойдоха...народът там живее под окупация на чужди войски , а големите пенсии и заплати ги няма...........Крим няма да има: вода, ел. ток, мост......поМнете ми думата - Путин се интересува само от ПАРИТЕ...

212

Лора

преди 9 години

Може би затова на пресконференция преди 2 дни Лавров не съветва никого дори да разглежда идеята за въоръжено нападение срещу Крим, в това число и с цел връщането му на Украйна. "Имаме доктрина за национална сигурност, която изключително ясно регламентира действията, които ще бъдат предприети в този случай"