30

дАмократииии

преди 9 години

ХАхааахаа......Само това че в Беларус няма нито едно гето--каквито има във всяка европейска столица,и това че няма просяци клошари и бездомници--трябва да ви говори нещо.....ама пусти промити евроатлантически мозъчета.....Кога ще се научите че щом САЩ са казали--това не означава че е правилно.......

29

До 35

преди 9 години

Според статистиката от 1994 до сега населението е намаляло с близо 800 000.

28

Анонимен

преди 9 години

Той е от типа диктатори като Тито. Аз ще командвам у дома, а вие може да ходите където си искате по света.

27

Анонимен

преди 9 години

То ние разбрахме че за запада Лукашенко е трън отзад---ама народа си го уважава.Я да видим днес,дали ще напишат НОВИНАТА--БОМБА-----Германия изгони представителя на ЦРУ---------

26

Анонимен

преди 9 години

Дам...една държава ако не е непременно по "демократичен западен образец" и край - враг на човечеството. Пък ние като най-на-най изпълнителни новоизлюпени евродемократи сме длъжни да оплюваме такива явления. То и друго не можем да сторим, но в плюването сме царе.Какво подхванахте да ни лъжете за Беларус *** *** ? Кой ви нареди ?

25

червени рояци

преди 9 години

Белоруските болни - най-здравите съветски болни в света! Всичко е много яко в Белорус, само дето средната месечна заплата е 25 евро. Казват, че Сергей Станишев и Моника Хохегер били решили да продадат вилат си в Швейцария и да си купят дача в Белорус!

24

цоньо

преди 9 години

Незнам дали имат демокрация и дали Лукашенко е диктатор но знам че са много по-добре от доста демократични държави.и това че народът им са доволни от управлението му.Само храните и цените на парното и тока са им за завиждане.Бензин по 1.4 и е уредено навсякаде-чистота.Не видях никаде просяци и клошари-това е истината-видял съм го с очите си.А ние живем в европейска мизерия и демокрация--еб.м ти и живото имаме-демократичен.

23

Анонимен

преди 9 години

колкото и здраво да работи пропагандата, комунизма си заминава.ще се разпадне всичко за ден както съвеЦкия юнион :)

22

шофьор

преди 9 години

Бил съм няколко пъти там--можем само да им завиждаме на беларусците.В пъти са по добре от нас,а и от няколко още страни членки на Е.С.Немогат да се сравняват с Германия например,но са доста напред....А вия си мечтайте че ще живеете като германците-някога....Тя тая мечта стана същата--както чакахме и комунизма.Беларус без да убива производството и селското си стопанство осигури на народа си доста добър живот.А вие си лайте по форумите....гладни смешници

21

Анонимен

преди 9 години

EDIN SCENARII ZA OTKRITA NAMESA V VATRESHNITE RABORI NA SUVERENNA DARJAVA. KORUPCIA NA OPOZICIATA, MANIPULATIVNI STATISTIKI , NPO-ta, ''bezobidni'' programi OT ''DEMOKRATITE'', no nai- vajnoto -tarsi se CHOVEKA I KAKVO MOJE DA ZALOJAT ,HARIZAT/ BELARUS/ ZA DA GO FINANSIRAT/ZAPADA/. YAVNO NEMAT NISHTO VAJNO/SKAPO/ VSE OSHTE, ZA CAP -CARAP.

20

Georgi

преди 9 години

До ха хаTi si pulen ***... Glavata si zalagam, che hal haber si nqmash kak e v Belarus i si sedish na selo v Balgaria i si govorish zaucheni prostotii kakto televiziqta ti gi predstavq i se mislish za mnogo informiran pri tova. Lukashenko e edin neveroqten lider i nqma nishto obshto sus S.Korea tam horata jiveqt spokoino i hubavo kakto nie jivqhme po Bai Toshovo vreme i edinstvenite na koito ne im oturva takuv jivot e selskite bekove koito iskat da sa merindjei po kapitalizam.

19

Тетункъмон

преди 9 години

Ходих до Беларус, обикалях и какво видях: Всички работят, минимална заплата / на уличен разливач на квас 5 мил. рубли = 500 USD, месечен разход за ток, вода и парно 30 USD , чисти и хубави улици/осветени/,вкусни храни без консерванти на цените на нашите, бензин по 1.50 лв. - литъра, спокойни млади хора с колички, деца играещи пред блока, красиви жени, приветливи хора,спокойствие и чистота. Око да види ,ръка да пипне. А, и всички фабрики и заводи работят не са приватизирани и не са чували за И.К

18

До ха ха

преди 9 години

Абе ***, ти откъде знаеш къде живея бе? И откъде накъде ще ме нареждаш каде да живея и как да живея? Окъде накъде западните коп.... нареждат на всички, на цяла европа, че на Белорусия , че на Русия, на всички. ОТКЪДЕ НАКЪДЕ НАРЕЖДАТ?Хората ще си живеят както искат, разбра ли!Ние докъде я докарахме с тяхната загриженост и указания?До БЛАТОТО,по ниско от нас е Марианската падина.Пълни откачалки!Американците си правят пари на наш гръб а ние си трайкаме. Напълно съм отвратен от всичко западно.

17

южен поток

преди 9 години

"Експерти смятат, че сега Западът е заинтересуван от максимално самостоятелна беларуска външна политика, защото тя ще повлияе и на руската външна политика."Колко мило, интересуват се от Беларус, единствено защото искат да повлияят на руснаците.

16

Анонимен

преди 9 години

Защо западът трябва да прави нещо на Лукашенко, само това се пита в задачата.

15

ха ха

преди 9 години

Лайнета , що не 'одите да живеете в Беларус ?!?! Или в С. корея ? Или в Куба? Или в кагебейската *** на *** ? или в социалистически Китай?Визи няма да ви трябват :))Прав ви път ....

14

Анонимен

преди 9 години

Президент Беларуси Александр Лукашенко пообещал в ближайшее время подписать декрет, который, по сути, введет крепостное право на селе, не позволяя колхозникам и совхозникам менять сферу деятельности и переезжать в города. Напомним, в 1932 году в СССР были введены паспорта. Они выдавались только жителям городов, рабочих поселков. Колхозники были лишены паспортов и не могли выехать в городскую местность, за нарушение "дисциплины" могли посадить на срок до 2 лет.

13

Анонимен

преди 9 години

До Йовоцените в Беларус са най ниските в Европа а заплатите са по високи от Румънските----------Глупости на търкалета. Същите са като нас и то благодарение на това, че руснаците има наливат пари. Ако им спрат субсидиите и им сложат пазарни цени на газта и нефта, ще умрат за два месеца.

12

ВЛАШКИ ЛИДЕР

преди 9 години

МОЛДОВА Е РУМАНСКА ЗЕМЯ....ГРУЗИЯ ИСТИНСКОТО И ИМЕ Е КАРТХВЕЛИА--ТОВА Е МНОГО ДРЕВНА КАВКАЗКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ...СЪС КОНТАКТИ С ДРЕВНИТЕ ГЪРЦИ И ЕГИПЕТ....= ИМА ПРАВО НА СВОИ ИДЕНТИТЕТ = В ОТБОРА НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ.УКРАИНА - ТОЕСТ ЗАПАДНА УКРАИНА Е ЧАСТ ОТ АВСТРИИСКАТА, ПОЛСКАТА, УНГАРСКАТА, СЛОВАШКАТА ДЪРЖАВИ....И ДОРИ РУМАНИЯ ИМА ТАМ СВОИ РЕГИОН - ЧЕРНИВЦИ И КОЛОМИЯ.МИСЛЯ ЧЕ РУССИЯ ОТКЪСНА ПРИДНЕСТРИА МНОГО УМНО...А СЕГА И В АДЖАРИЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО, ЗАЩОТО ТАМ Е БАТУМИ---СУПЕР ВАЖЕН.

11

Йово

преди 9 години

1 - В беларус стандарта на живот е много по голям от про западните Грузия, Украйна и Молдова. 2 - това което се случи в Украйна не може да се случи в Беларус поради простата причина, В БЕЛАРУС НЯМА ЗАПАДНИ НПО-ТА, няма кой да организира метежи срещу властта. 3 - и най важно БЕЛАРУСИНА на Лукашенко има по голяма покупателна способност от колкото много "Европейци" включително и Българите поради простата причина, че цените в Беларус са най ниските в Европа а заплатите са по високи от Румънските.