24

Анонимен

преди 9 години

Тази баба сигурно си е истеглила всичките тези 12 хиляди лева от *** в петак....или може би от КТБ. След банковата паника *** ще имат доста материал за работа. Само от *** са изтеглени над 800 милиона лева.

23

darcas

преди 9 години

А как прокуратурата ще докаже, че не е развалена магията, и лицето е измамено? В крайна сметка това са договорни отношения между две страни - едната предлага определени магически умения, другата - пари. При положение, че и парите ни се крепят на едната магия, е смешно да се повдигат обвинения, които нито един прокурор не може да докаже:))

22

Анонимен

преди 9 години

Че не е била и престаряла. То както е тръгнало на тая възраст хората още ще ходят на работа, вие ми говорите, че не била виновна, ами причината била във възрастта и. Да, беше на 90, да кажа да, в друго време е живяла, пък и вече сигурно склероза има... ама то жена на 65!

21

Анонимен

преди 9 години

Не е възрастта причината да вярваш в черна магия.

20

Анонимен

преди 9 години

Убедили я, че парите, които държи в дома си, трябва да бъдат пречистени чрез извършен от тях ритуал-----------мухаха - *** ритуал - тука иматука нема ...

19

Анонимен

преди 9 години

Ама да не ги е изтеглила от банката щото и казали че щяла да фалира?

18

Анонимен

преди 9 години

Мдаааа, нали знаете какво е казал Айнщайн за човешката глупост и Вселената? Е, тази го е доказала! И не е до възраст, който си е *** на младини си остава такъв и като остарее. И на 20 е била точно толкова зле. Дядо ми, Бог да го прости, три пъти се опитаха да го лъжат. Е, как пък един път не им се върза! А беше на доста повече години. Май последният път на 83.

17

OMG_Lucker

преди 9 години

Искам да помоля всички, които считат че това което са направили цига***** (пардон роми) за редно, тъй като бабата не е трябвало да бъде толкова глупава, всички които казват тя да пие една студена водица и т.н. - купувайте си еднопосочни билети за някъде, вземайте и тези така прогресивни и находчиви манга**** (пардон роми) с вас и да ви няма.Явно сте тарикати също като ромките. Айде под ручка с тях и чупката форумни нинджи.И блъскайте минуси.

16

mitkos

преди 9 години

До DiscoveryИмах, при това са ме отгледали и задължително пътувах за да ги видя поне веднъж в месеца. Уважението към възрастните няма общо в случая. Ще ти дам пример. Каква според теб е разликата между тези *** и рекламираните по телевизията телефони скъпи SMS-и, които развалят магия, карат Петко да те заобича и т.н. За мен разлика няма никаква, и в двата случая е чиста измама. И в двата случая е възползване от простотата на хората.Баща ми е на 65г. Ще ми е интересно да го измамят :)

15

Анонимен

преди 9 години

със здраве да си ги харчат

14

Заинтересован

преди 9 години

Мене ме интересува магията развалена ли е?

13

точно казано

преди 9 години

Това са прости хора! Смисълът на думата покрива много точно действията им. Докато има такива, ще има хитри политици, които да ни въртят на пръста си!Няма какво повече да се говори.Дали си е взела касова бележка или ги е превела по банков път с основание "Разваляне на магия"?Риторичен въпрос, не ми отговаряйте!

12

до OMG

преди 9 години

Дядо ми, лека му пръст, първо ги отсвирваше ало-измамниците по телефона, а след това ми звънеше за всеки случай. Отиде си на 80, а в последните му 2-3 години му звъняха няколко пъти. Не е само от възрастта, вярно е, че с напредването на възрастта, по-умен няма да станеш, ама ако си бил *** и лековерен, такъв ще си и останеш. Най-малкото когато дойдат у вас две *** и стане въпрос за пари, трябва да ти замига червената лампичка.

11

Bg

преди 9 години

I ot kade tolkova pari na taq kriza???

10

N

преди 9 години

*** дърти комунисти,ако комунистите имаха поне малко акъл в главата все още в България щеше да е комунизъм,но това са избирателите на БСП колкото са умни избирателите им такова и управлението им!

9

OMG_Lucker

преди 9 години

Чета коментарите по- долу и не мога да повярвам, стана ми болно. Говорим за възрастни хора ей! Не случайно те са таргет групата за измами на тези гнусни м******. Живот и здраве всички ще остареем. И има напълно естествени физиологични процеси, които намаляват умствените способности с възрастта. Хората не са били глупави, просто вече не са същите като на времето. Това трябва да се разбере и тези хора, които са ви отгледали - те сега имат нужда от защита и помощ, а не от хулене и присмех.

8

Анонимен

преди 9 години

Имала дала,да пийне една студена водица за успокоение.

7

до 6

преди 9 години

Ами не мога да се съглася с теб. Моите баба и дядо със смях приемат телефонните измами и нито един път не са се вързали. А да не говорим за подобни изпълнения, като патката от статията.

6

mitkos

преди 9 години

До DiscoveryАми не, не е проблема, че не съществува лъжа и измама при възрастните хора. И млади хора ходят да им развалят, черна магия. След като за 10000г. някои хора не са се развили въобще и продължават да вярват на шамани си заслужават съдбата.

5

mitkos

преди 9 години

*** са измамници, но е икономически правилно, капитала да не се залежава в глупавите хора, така че всичко си е наред.