115

Silence

преди 9 години

137,направо уби рибата с този патриотарски пост! Нищо българско,ама патриот - нещо като дупетати-те и другата *** "на ползу роду"... Ха-ха-ха!

114

Silence

преди 9 години

Колко хубаво е да сменят държавата тия навлеци - шумни,нагли и държащи се като окупатори,а не като туристи. С огромно задоволство - прав им път!

113

Анонимен

преди 9 години

до 134--------Точно това е проблемът, точно това ни бие спирачките за ЕС!Това, че някав чичко с дебел врат сложил цена - 15 лв.Точно като видя тази табела и си заминавам. Аз даже по принцип не ходя в България на море, нито слушам Българска музика, нито гледам Български филми, НО - винаги съм бил патриот и такъв ще си бъда!!! Обаче това че някви селяци си правят каквото си искат пред очите на всички и се наричат гордо Българи, не означава, че трябва да ги уважавам. Какво като са родени тук??

112

ER_Dr

преди 9 години

Егати ***. Едно време ходехме за някой и друг ден на юг, за да ни е по-спокойно и чисто, а сега трябва да си стоим в Бургас или да прескачаме в Гърция. Гърция имат хиляди км крайбрежие, като се сметнат и островите, и си го пазят, а ние има-няма 400 и вече цялото е освинено или оградено.

111

авс

преди 9 години

За това се се ходи на море в Гърция и Турция, тук няма обслужване.

110

Анонимен

преди 9 години

ТОЛКОВА СМЕ ЖАЛКИ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ! АКО ЗНАЕХМЕ КАКЪВ ЖАЛЪК НАРОД СМЕ, ШЯХМЕ ДА СИ НАПРАВИМ ХАРАКИРИ!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯКОЛКО ТАРИКАТЧЕТА ВЗЕЛИ 1000 КВ. М НА КОНЦЕСИЯ И РЕШАВАТ ДА ДЕРАТ КОЖИ, ЗАЩОТО БИЛО В СОЗОПОЛ! ДА БЕШЕ САМО ТАМ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ! НА СИЛИСТАР ОТ ГОДИНИ ЕДНИ ДРУГИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ ПРИБИРАТ ПО 5 ЛВ НА КОЛА НА ВХОДА, ЗАЩОТО ИМ МИНАВАШ ПРЕЗ ПАРЦЕЛА, А НА ПЛАЖА ТЕ СЪЖБАРЯТ С ОЩЕ 10 ЛВ ЗА ЧАДЪР! И НАШЕНЕЦА ГИ ДАВА ОХОТНО, ЗА ДА СТЪПИ НА ТОВА РАЙСКО МЯСТО НАИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!

109

Анонимен

преди 9 години

аз цял живот съм си плащал чафъра и мниго добре ги помня и на времето онези руснаци с чаршафите------------------------------И ще продължаваш да си плащаш! Важното е да ти е гот!

108

Анонимен

преди 9 години

За това плажче ли искат нашите мутри по 15 лв. ? Нямам думи ... !------------------Да бе!

107

майорски

преди 9 години

Простотията ходи по хората .....как може бе ..това са хора дошли да внесат пари в България ...и вместо това, ние ги гоним ...ако не са Руснаци и украинци черноморието ни умира...нито качество нито комфорт нито уникалност .... на германеца,Австриеца и холандеца.. Хърватия и италия са им под носа и е по евтино...за испания да не говорим....*** кона на който седим....Руснаците вече имат традиций да ходят в Турция...и тях ще загубим като клиент

106

но комент

преди 9 години

Цялата тая работа с плажове ,концесии и концесионери си е чиста проба ***.Къде има такова чудо-във Франция или в Италия, или къде?

105

до 124

преди 9 години

На твое място не бих се излагал с постове в който и да е сайт.Колкото до останалото - щом те кефи, ходи на "нашето" море и плащай на воля на всеки наследник на трънлива поляна с изглед към море.

104

Анонимен

преди 9 години

120 не буфи така сигурен ,точно теьи руднаци дето се стискат за едни 15 лв за чафър явно са измикяри , аз цял живот съм си плащал чафъра и мниго добре ги помня и на времето онези руснаци с чаршафите

103

войнствена

преди 9 години

само не разбрах ква била ползата от ходене на море в Гърция. Там яки са само таверните, да се наплюскаш за без пари, плажат не става за печене, защото водата е супер солена и смърди на сол. Не че нашата мирише на нещо прекрасно. аз мисля все пак че трябва да подкрепим нашите си мутри срещу наглите руснаци и да ги посетим. А иначе причината да има руснаци по черноморието е, че са комплексари и се мъкнат там където има англичани, да не изпуснат нещо

102

Анонимен

преди 9 години

ДО 117-ХАХАВЕЛКО. ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА НАС ПО 15 ЛВ...МЕН ЛИЧНО СА МЕ ГОНИЛИ ВЕДНЪЖ. ТА ПОВЕЧЕ НЕЩА И ДА ХОДЯ ТАМ...

101

войнствена

преди 9 години

:) още от малки любимото ни занимание беше да се псуваме с чуждестранни туристи на морето, примерно такива, които не ни кефят, крайно време е да се възроди тази практика. в случая ще са руски

100

1

преди 9 години

Нямa по тъпо племе от гaньовците. Просто се чудя кaк може дa имa още бaлъци, които дa си хaрчaт пaрите по мръсното черноморие, предвид условиятa, които се предлaгaт в съседните гърция и турция.A относно чужденците, които идвaт при нaс, руснaците сa тези които хaрчaт нaй много. Немците сa безкрaйно стиснaти.

99

Анонимен

преди 9 години

Така се почва ,първо плажа ,моналата година се чу за руски училища после ще дойдат и другите оретенции а накрая и зелените човечета организиралу референдум , руснаците са напаст ,виждал съм ги у в Турция как нагло св държат блядивете

98

stani

преди 9 години

Докато в България има толкова злобни и зависливи хора, страната ни никога няма да се оправи, нямало да си оставят парите на нашите мутри, ми ходете ги оставяите тогава на гръцките смръдливи дебелаци и спрете да пишете само *** коментари, на нашето черноморие има и много красиви места, както и плажове

97

войнствена

преди 9 години

да ги понабият мутрите и да се пръждосат от комплексите с комплексите си, да ходят да се пекат безплатно в Сочи

96

Анонимен

преди 9 години

ТЕ ДА НЕ ПОДНАСЯТ ПРЖОЛИ ПОД ТЕЗ ЧАДЪРИ? ЕГАСИ 15 ЛВ