39

Тръба

преди 9 години

''придвижвала на автостоп на разстояние над 1700 км''Ахаа, хе-хее. С коня и каруцата бе бейби.

38

Анонимен

преди 9 години

Браво на Захариева! Една смислена статия от толкова много време...

37

Сандо

преди 9 години

е шо па да съм *** ? ааааааааа викаш не била като мандра за сирене между краката а на рибарски магазин намерисвало като премине по улицата

36

Анонимен

преди 9 години

Добре, че са споменали пищните руси кичури, че иначе прилича на Пинокио.

35

потърсете в нета за

преди 9 години

Хайдемари Швермер не притежава нито едно евро. Дори никога не е държала в ръката си такова. Германката живее без пари от 1996 година насам. И е по-щастлива от всякога. Как е възможно това?Във времена на криза човек често говори за пари: колко получава, колко не му достигат, колко има да връща и колко би искал да има. А как би изглеждал животът ни без пари? По-щастлив, казва Хайдемари Швермер от Дортмунд. Тя никога не е държала евро в ръката си, защото още преди 16 години е решила да започне нов живот - без пари. Макар да няма пукната стотинка в джоба си, тя не се чувства бедна. Точно обр

34

Шмекера

преди 9 години

До Хитлер"А на бас, чче е д.хала поне на двама евреи.))))"НА ДЕН, то с практиката им се услажда .

33

жеко

преди 9 години

в днешно време без добър пр не можеш да продадеш нищо, камо ли кникга ако ще да е написана от самия Толстой

32

ODESSA

преди 9 години

Не мога да си обясня по коя логика, германка ще идва да ти чисти във аспарухово? Сигурно немците изсякоха гората и са напълнили дерето със ***. Непоправими *** са част от сънародниците ми.

31

Анонимен

преди 9 години

Само зеле и картофи ли е отглеждала ? Че тя, всяка една бабичка ,от всяко българско село щея сложи в джоба си!Не само картофи и зеле и домати ,чушки ,боб,и всичко каквото му душа поиска човек от Земята ,ще произведе.Че и мляко и яица и месо ,сирене и много други благини. Поредният кьор фишек от Запада ,поредната дивотия.Кой знае какво станало?

30

Аз

преди 9 години

Мисля, че да правиш пряко сили нещо, чакайки то да свърши е напълно безсмислено.

29

Беден българин

преди 9 години

Тая статия някаква подигравка със социално слабите ли е?

28

Хитлер

преди 9 години

А на бас, чче е д.хала поне на двама евреи.))))

27

Анонимен

преди 9 години

Поредната фалшива реклама на някаква книга, за напечатването на която ще си отидат няколко десетки дървета. Кел файда ако германката наистина се е мъчела горката да живее екологично. Да дойде да чисти в Аспарухово като се чуди с какво да и запълва безсмисленото съществуване.

26

Анонимен

преди 9 години

Не знам каква книга е написала, но е много груба и грозна. Кой знае какви ни ги продава зад глупостите, които е написала.

25

Анонимен

преди 9 години

купувайте, спестявайте в банки, пълнете контейнерите и тоалетните с отпадъци. краят е ясен за всички - парче изкоп с размер 2 на 1 метра.

24

Анонимен

преди 9 години

Не е зле всеки да си направи такъв тест, за да разбере, че няма да е по-нещастен. За хора в града това, обаче, е почти невъзможно.

23

Анонимен

преди 9 години

русо гладно нема!

22

Алов да ми лапа ура

преди 9 години

До АловНе, на *** яйчниците е пекла на фурна простопед залупен.

21

ODESSA

преди 9 години

И какво и има на физиономиятя на жената ***? Или на теб ти харесва тип мара отварачката, намазана със половин кило, химия и кълчеща се пред мутри за пари?4

20

8

преди 9 години

До СандоМалииии , колко си ***.