7

Анонимен

преди 10 години

Ще изтеглят поредния кредит и ще раздадат по 20-30 лева на пострадал.

6

човек от народа

преди 10 години

Както помогна и след земетресението в Перник ли??? За едни всичко за други нищо.

5

Анонимен

преди 10 години

А за случая в Калоян преди години се сещам как херсонската бъдеща евродепутатка Сергиния Моникова Хохерегова и онази мрачна туркиня Емел Етем обещаваха чрез Министерството за бедствия и аварии(което сами си основаха и попрецуцаха) как ще оправят всичко-къщи,пътища...И сега,след време,виждам как оправиха...ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!Та като се сетя във филма "Кит",как Калоянчев се виждаше като министър във Министерството на китовъдството,май неговото ще се окаже по-ефикасно от на туркинята и серьожа.

4

професор Драганов

преди 10 години

НАЗДРАВЕ КОЛЕГА!

3

Анонимен

преди 10 години

"Държавата ще помогне на пострадалите от наводненията"ХАХАХАХАХАХАХА...Кой ще помогне???"ЗакУех се" или Хохерегов???Като се има предвид кой е на власт-чакаите!!!Колкото помогнаха на хората в Калоян-вече 9 години чакат помощта,обещана от сърГейчо и Емел Етем,във фургони.ХАХАХАХАХА...Тези *** съвсем сериозно взеха за мезе българския народ.

2

Бивш член на БСП

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Всеки ден убийства и грабежи, като може и мен да ме забършат. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.

1

Анонимен

преди 10 години

Кога ?Да не като Стражица от едно време... по-скоро наводненото село и Петрич след земетресението...Още си чакат кротко хората...А пък Боку вадеше едни милиони от джобовете си и помагаше ли помагаше...