8

Ф.С.В

преди 10 години

Берем плодовете на "западните ценности" -мизерия отчаяние завист глад озлобление овчедушие лицемерие непоносимост към другите- самоубиства убийства самозапалвания и злоба ! злоба дори към собсвеното си дете - поради това че то ти 'виси' икономически на врата -Къде са социалните лелки от закрила на детето?(повечето от тях са моми незнаещи нищо за децата)- Всичко е една голяма пародия- а убиецът гледа невярвайки че то (детето) не е издържало поредният рунд на неговата агресия.тъжно и срамно е в БГ

7

Анонимен

преди 10 години

До MomoШамар... който реши да възпитава детето си с шамар вече говори за ограниченото му мислене. Ако не можеш да възпиташ детето си с думи, за какво говориш изобщо? И как може искаш дефиниране на насилие?!? Нима не можеш да прецениш сам?

6

Анонимен

преди 10 години

На лицето му е изписан уплах, недоумение и безсилие.

5

истината

преди 10 години

Кво ми цитирате тоя Марковски бе?Един бездушен човечец.На съвеста му стоят безброй грехове.Имате ли идея колко са на свобода заради тоя "адвокат"?Тръгнал той да ми говори за свещеници,религия и психолози.Значи ще ме глобят мене,че комшито попийвал и пребивал булката си,а тя си трае,пък Марковски ще вади убийци и изнасилвачи от калта и ще ги изкарва невинни.Криво го разбираш живота "адвокате"!

4

Анонимен

преди 10 години

До MomoВсяко посегателство е насилие. Дори заплахата е насилие. Хората трябва да разберат, че насилието е недопустимо, било то във възпитанието на деца, или в решаване на проблеми помежду си.

3

654

преди 10 години

Не е нужно да вярваш в бог, за да получиш подкрепа от духовник (да, има и свестни хора там). Води се че църквата учи на добродетели и дава подкрепа, утеха и надежда в тежки моменти.

2

Momo

преди 10 години

Два шамара насилие ли са над детето или не? Дефинирайте кое е насилие и кое с възпитателна цел, за да знаем кога да подаваме сигнали.

1

Анонимен

преди 10 години

Лесно е да бъдеш "добър" когато вярваш в бог. Религията те принуждава. Много по-трудно е да бъдеш добър, когато не вярваш в бог. Това се нарича ценностна система.