57

Анонимен

преди 10 години

до 62: Личи, че си невеж !

56

Анонимен

преди 10 години

Този още не разбрал, че втори руски "Паток" НЯМА ДА ИМА !..., независимо дали ще има санкции за Кремъл.

55

Анонимен

преди 10 години

Ако ПЕС не спечели и не вземе превес в Европарламента това ще е краят на ЕС. За 2 мандата управление на ЕНП вече всяка страна членка си задава въпроса има ли смисъл от този съюз след като политиката на десните партии е изцяло насочена в подкрепа на огромния едър бизнес и най-вече на банките. А цялата цена се плаща от хората които от приказките за просперитет едвам връзват двата края, особено в източна европа и особено у нас.

54

&

преди 10 години

В 2014 году российский бюджет из-за сложной ситуации в экономике и на финансовых рынках может недополучить свыше 1 трлн рублей (27,7 млрд долларов), заявил директор департамента министерства финансов России по долгосрочному стратегическому планированию Максим Орешкин.

53

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

На закрито събрание на германските лидери бе предложено всеки един български гражданин да се запаше с колкото се може експлозив и да замине за Русия...Идеята бе гласувана и приета единодушно. Точно преди да изпратят официално писмо до българските политици с искането си, някой от германските съветници помислил и казал, че е твърде явно това , което искат и българите щели да заподозрат нечистите германски намерения...За това просто решили да спрат "южен поток" като за начало ......

52

Анонимен

преди 10 години

Най *** е че без да сме в съюз с Русия пак получаваме повече от тях отколкото от ЕС. Разсипахме цялата икономика да сме в ЕС а какво получихме, някоя друга градинка или парк по европейски проект. За почти 10 години членство не се реши нито един социален проблем, а напротив задълбочиха се до крайна бедност и мизерия.

51

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Защо не спряха Северен поток ли ? Защото ни третират като унтерменшени в Еврорайха! НЕ НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ ! НЕ НА НАТО !

50

Анонимен

преди 10 години

До 57: Ти и българския език слабо поназнайваш...

49

Анонимен

преди 10 години

Защо не затворят Северен поток. Защо ние ще пламе бабаитлъка на Меркел. Киларито спря Белене сега Румъния ще ни изтласка от регионалния пазар на електроенергия, защото не си спря развитието на Черна вода. Нас ни принуждават да затваряме мощности (4 блока Козлодуй) да им инсталираме скъпите и нерентабилни и НЕЕКОЛОГИЧНИ ВЕИта. Сега ще им плаща ме и за глупостите . Ай сиктир.

48

DARK

преди 10 години

Все!На мене ЕС дава ли ми пари да си доплатя скъпия ток заради затворените 4 реактора на Козлодуй? Или за това , че ЕС постоянно работеше за подриване на Белене!Евала са , че имаме пътища аз лично съм дълбоко благодарен!Но повечето хора като немогат да си сипят какво правиме?До кога ще изсипват с лопатата пари и като фондове и като инвестиции в Полша а Румъния и България ще ни държат на ръба на мизерията?Защо България член на ЕС трябва да търпи наглото държание на Турция?Малко остава ще прекипи!

47

Анонимен

преди 10 години

до 52 РУСИЯ НЕ Е ОСНОВЕН ДОСТAВЧИК НA ГAЗ ЗA ЕВРОПA, ЕДВA 14% ОТ ГAЗТA В ЕС Е РУСКA! ЩО СЕ ОТНAСЯ ДО ЛИТЕРAТУРAТA, КОЯТО СИ НЯМAЛО ДA ПРОЧЕТЕШ, ТОВA Е ЕСТЕСТВЕНО, НЕЗНAЕНЕТО НA ЗAПAДНИ ЕЗИЦИ БЕ ГОЛЕМИЯ БЪГ В СОЦ. ОБРAЗУВAТЕЛНAТA НИ СИСТЕМA! ПОЛЗВAНЕТО В НAД 90% ОТ СЛУЧAИТЕ СAМО НA РУСКИ AВТОРИ ОСAКAТИ И ОБУЧЕНИЕТО ВЪВ ВУЗОВЕТЕ. ЗA РAДОСТ СЕГA НЕ Е ТAКA!

46

ТОЙ КАЗА:

преди 10 години

Щом няма да се прави "южен поток" за да се санкционира Русия, аз предлагам , тръбите от "северен поток" да се нарежат за скрп, и да се закрие и "северен поток" че да са по-силни санкциите....А, да, не можело, щото ще се засегнат интересите на Германия, виж, за България може, ние и без това сме си бедни и никой не го еня за нас....Двойни стандарти, ето това е ЕС! Третират ни като втора ръка хора, а ние продължаваме ли, продължаваме ли да им лижем г*зовете......

45

Анонимен

преди 10 години

Брюксел обяви икономическа война на България!

44

Анонимен

преди 10 години

Век и половинa след турското влaдичество, ще приключим и сложим крaй и нa руското! Зaщото нa всяко зло идвa крaят, Бългaрия вече тръгнa по своя Европейски път, окончaтелно и зaвинaги! Сегa Европa трябвa дa се зaщити от рускaтa aгресия, зa руски проект нямa място нa Бългaрскa земя!

43

Анонимен

преди 10 години

До румен221Познах те Р.Овч !Продължаваш да омирисваш сайта, крадливо, малоумно путинистче! На такива, като теб не им дреме за България и народа! Най-боли, като ти спрат кражбите!

42

анонимен

преди 10 години

браво 46,браво че поне можеш да четеш.Та прочети и мнението и апела на към Путин , да не спира доставките на газ към Украйна.Време ти е да разбереш , че Русия е основен доставчик на газ за Европа.А що се касае за книгите , които си ПРОЧЕЛ ,бъди сигурен че никога не съм ги чел и няма да ги прочета.

41

Червен Крадльо

преди 10 години

И кво са? Откъде че краднем? Ами уговорката за комисионна с Путин? Дано дадат компенсации, че да ги краднем!

40

Анонимен

преди 10 години

до 44 Дрънкaш простотии, естествено, че мнозинството винaги определя посокaтa нa един демокрaтичен Съюз, кaто ЕС. Дa се съобрaзиш с мнозинството е основен зaкон нa демокрaциятa, кaкто и дa отчетеш стрaховете нa мaлцинството- в случaя стрaнaтa ни определено ще бъде компенсирaнa. Колкото до еФрaзийския пидaлски соЮз, товa сa бръщолевения нa мaлоумници, нямaте нито МНОЗИНСТВО, нито политическa тежест, освен шибaнaтa юруш, и болния побелел дъртaк, чукaщ гaджето нa доведения си син.., бaси ЕнцесТо

39

румен221

преди 10 години

Приятели,Големите в ЕС ни се подиграват:- "Европейският парламент смята, че газопроводът "Южен поток" не трябва да се изгражда. Това е записано в резолюция на ЕНП, либералите, зелените и консерваторите - БНР.Защо като са толкова големи:1. Не СПРАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОСТАВКИ НА ГАЗ2. Не спрат да внасят и изнасят руски СУРОВИНИ, СТОКИ?!?!Великият Български Народ е казал:- На чуж гръб и сто тояги са малко - ОСОБЕНО АКО ГЪРБА Е БЪЛГАРСКИНай-лошото е, че у нас има СТОТИНА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО ИМ ПРИГЛАСЯТ - БЕДНИТЕ ДА ГОМИСЛЯТ(знаете оригинала).

38

Анонимен

преди 10 години

до 45 РAЗБИРA СЕ, ЧЕ СЪМ ЧЕЛ ВСИЧКО НA КAРЛ МAЙ, ПРОЧЕЛ СЪМ И КНИГИ ЗA КОИТО ТИ ДОРИ НЕ ЗНAЕШ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВAТ, ЗAЩОТО ПРЕДПОЛAГAМ СИ " РУСКОГОВОРЯЩ"...