15

Анонимен

преди 10 години

Няма такава държава............

14

до 14 лява педал

преди 10 години

не екорнелия а *** !и не ги е тя събирала а такива леви резби като тебе,а тя като стане дУпутатка да крадне и уреди родата си и фирмите си да крадната и да ти даде 20 СТОТИНКИ ЗА КОМЕНТАР ! по съветската ви логика аз ако направя подписка за някоя ЧЕРВЕНА ГЕЙСКА ПАРТИЯ И ВКАРАМ ВЪТРЕ СТАНИШЕВ И ВАДЖАЙНИНА КВО ЩЕ КАЖАТ ТЕ???а другари

13

анонимен

преди 10 години

Ррррр оч бе гербаджии, затова вашия поклонник ви определи като "материал". Ти го биеш той се радва и после Борисов - краде, как няма да краде като вижда че повече му се радват. Хайде изберете си го да изпукате от глад. Сигурно ще сте още по щасливи. Пораснали ви по два косъма и мислите че много разбирате. Това е...само че лошия материал са Герб и феновете му.

12

ЛЯВ

преди 10 години

Корнелия Нинова е против кандидатите на БСП за евродепутати? Тя, депутатка на БСП не се е разписала, а са събирали подписи от *** и пульо по улиците!

11

Иван Пешев

преди 10 години

За пореден път се убеждавам ,че политиците са утайката на обществото най-големите лъжци и некадърници.

10

анонимен

преди 10 години

Ето така Герб събраха 500 хил. подписа. Също така Герб печелеха изборите до сега. Не бъдете *** още да им вярвате, печатат си бюлетини и се сърдят че било разкрито. Ни най-малко защитавам другите но гербаджии се оказаха без капка съвест, събрани от кол и въже и им дадохме да разполагат с Бг. И продължават да купуват безсрамни медии, ще защитаваме чужди хранителни вериги и ЕРПта от страх да не си тръгнат. Толкова е *** народа че дори не осъзнава че го мачкат.

9

АХА

преди 10 години

Остана ли още някой комунистически вестник, който да не сте цитирали? Ааа, забравих, те всички са комунистически!ДЕМАГОЗИ!ПОПУЛИСТИ!ПРЕВРАТАДЖИИ!

8

бат Миро

преди 10 години

Познат, който е в Канада със семейството си от години излезе, че ВСИЧКИ са подкрепили партии. Та според мен всички, които са някъде по чужбина за постоянно се водят привърженици на някоя партия - понеже беше трудно да се провери. До сега. Някой някъде е предоставил данните за лицата извън страната и са ги разпродали като на пазар за да се регистрират. Ето какъв бизнес въртят в държавните институции. Понеже там са данните кой къде е.

7

Луцифер

преди 10 години

Една шепа измамници са ни яхнали и ние им се радваме.18 гарда пазят ББ.Няма ли да е по евтино да го приберат някъде на топло и там да си го отглеждат.

6

Симо

преди 10 години

Много ми намирисва тази работа, като с печатницата в Костенец. Да се компрометират изборите отново. Как БСП и ДПС са пак почти сухи от тоя скандал? Няколко профила обикалящи с коректни данни с ЕГН та и имена из БГ, подписват се в няколко партии, ще изгърми някоя малка ей така за цвят и готово. Иначе ако наистина не е подмолно - поздравления, не живеем вече в каменната ера, дори и арабския свят го разбра и виновните нека си понесат последствията (ако повтарям наистина не е нагласено).

5

й

преди 10 години

Кажете кои са партиите които злоупотребяват с ЕГН,за да ги накажем с наказателен вот!!!Кажете ги най-сетне!!!

4

ъъъъъ....

преди 10 години

Сигурен съм

3

СЯНКАТА НА ЦИОН

преди 10 години

"Честните" и "безпристрастни" уж български медии успяха отново да отклонят вниманието на българина с измислен скандал.От 25 години ни отнемат всичко - имуществото, правото на личен живот, правото на достойно съществуване и т.н.Българският народ е подложен на нечуван ГЕНОЦИД - финансов, здравен, социален.Отнеха ни всичко ! Унищожиха ни !Циганизираха България и я опростачиха !А, медиите се загрижиха за нашите данни и направиха голям проблем от това, че някакви партии били ги вписали някъде.

2

дядомраз

преди 10 години

Бойкотирам изборите!

1

ааааааа

преди 10 години

Добре дошли във България...