23

ее

преди 10 години

До Непозната Никой не защитава Стависки, защитаваме Албена, тя каква вина има? А ако искаш да знаеш вече даже не съдят на затвор за причинена смърт при ДТП, вече две години чакаме нашето дело да стигне до съд и не стига,дори и условна присъда няма убиеца, има си книжка, не му е взета и си кара пак.На сина в Белгия му взеха книжката за два месеца за превишена с 5 км скорост.На дъщерята в България и взеха книжката за два месеца за чукната броня, а на убиеца на мъжът ми не я взеха за убит човек.

22

Непозната

преди 10 години

До Анонимен 6Да и това е безобразие, но то не прави по-малка вината на убиеца Максим Стависки.

21

Непозната

преди 10 години

До Анонимен 2На всеки може да се случи да претърпи ПТП, но всеки ще си получи заслужената присъда заради това, а Стависки се измъкна от наказание именно защото Денкова уреди с президента Първанов да бъде пожален. Както и сега е уредено тя да спечели Денсинг Старс. Интересни са ми тези, които защитават безумното деяние на Стависки, те поставят ли се на мястото на родителите на убитите деца? Защото утре и вашите деца могат да бъдат убити на пътя от един пиян самозабравил се ***.

20

...

преди 10 години

До 7 То и *** е бивша гимнастичка, значи ли,че не трябва да е там?

19

@@@

преди 10 години

От една страна това е любовта - и в добро и зло заедно.От друга страна клетвите ,които отнася Максим могат да се върнат на най-милото, детето им и да пострада най-невинното същество, заради греховете на баща си.

18

Анонимен

преди 10 години

защо виждате треската в чуждото око отворете си очите значи всички повтаряхте името и когато прославяше България а сега я плювате каква и е вината питам та тя има право толкова колкото и вас на уважение а може би малко повечеда Максим е сгрешил но нейната грешка каква е Албена ти все още си гордост за България

17

7

преди 10 години

Трабва да има разлика между професионален танцьор и такъв, който играе за пръв път....както Албена Денкова и Албена Михова....тази Денкова никого не е "газила" защото изобщо не трябва да участва тук....поради горната причина....трябва критерий при подбора на състезателите, а не да ни налагат бивши танцьорки...

16

Но

преди 10 години

Албена Денкова никой не е газила.

15

до 15

преди 10 години

Разбира се, че е нарочно! И проблемът не е, че е проява на лош вкус, а че е крайно обидно и унизително за пострадалите от онази катастрофа, техните семейства и приятели...

14

Заглавието е голям гаф или е нарочно пуснато провокативно да цъкаме будалите и да генерираме импресии.

13

Анонимен

преди 10 години

защо сте толкова злобни та в статията пише само как Албена танцува а и каква вина има тя за катастрофата та тя даже не е била там

12

Анонимен

преди 10 години

Успехите в каквото и да било земно занимание по никакъв начин не оправдават престъпленията против човечността. Нашата единствена задача е да сме хора, всичко друго издигнато в култ ще ни убие.

11

до 4

преди 10 години

"но "нейният" Максим е допринесъл за Българският спорт "Е дай като е допринесъл за Българсикият спорт да гази безнаказано хора по пътищата. Това ли предлагаш. Да станем ептен по-*** и от Дивия Запад. Ти цениш ли изобщо човешкия живот или само успеха на разни "звезди" те интересуват ? Същото важи и за всички *** писали ти "плюс".

10

Българин

преди 10 години

Не гледам предаването, но така като гледам снимките участниците, водещите, журито и т.н. ми се струват доста ***. Както естественно и гледащите го.

9

Мери

преди 10 години

Днес.бг, отново ще го напиша, пък вие колкото искате го трийте - изключително малоумно заглавие! *** OFF!!!

8

111

преди 10 години

до 2Ми неее, не на всеки може да се случи, да се качи пиян в кола. Как така ще даваш такива обобщения?!!! Албена има постижения в своя спорт, безспорно, но прекалената и' публичност, извън ледената пързалка, след случая, ме дразни!

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 7равносилно е защото от това зависи дали твоята кръв и плът ще живеено за заслугите на Албена в спорта не трябва да си кривим душите

6

Анонимен

преди 10 години

Той също е ***,като мужика.Но тук коментираме пиянката-убиец.А и оня не е убил никой.Може би да изхарчиш чужди пари и да убиеш двама души (понеже Мануела си е полужива ) ...е на кантар работата.Незнам.

5

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 5а пияницата Горов дето пропиля сума пари в казината срещу ВМА неговата вина по-малка ли да пилееш пари събирани от хората за лечението на детето ти

4

Анонимен

преди 10 години

Оная пияна руска ***,убиеца на деца,кога ще си получи наказанието ми кажете.Не ме занимавайте с тая ***,която му продухваше тромбона.Че и беше в акцията "Не карай пил" ,а той се нарязал като казак и два невинни живота си отидоха.И не го защитавайте,понеже не вашите деца останаха на пътя.Нали ?