Снимка: Нова тв

Общ преглед

С втория си танц Албена Денкова и партньорът й Калоян отново застанаха на върха в Dancing Stars. Двойката грабна жури и публика с фокстрот, по мотиви от филма "Блус Брадърс", и получи максималния брой точки - 40.

Илияна Раева се прехласна и я определи за Кралица на дансинга, а Христо Мутафчиев обяви, че това е танцът на седмицата. По-късно и зрителите потвърдиха думите му, след като гласуваха за изпълнението да бъде номер едно.

Отново най-близко до победителите бяха Дарин и Ани. Миналата седмица двете двойки поделиха първото място с равни точки, а снощи разликата беше само две. В седмицата на киното Дарин се превъплъти в Джон Траволта от "Брилянтин" и с Ани получиха две десетки от съдийките Илиана Раева и Галена. С Ани останаха втори с 38 точки.

Вечерта започна с изпълнението на Нана, която се преобрази на Джулия Робърт от "Хубава жена". Въпреки желанието и хъса с партньора й Миро получиха скромните 26 точки.

Сани Жекова и Симеон вдигнаха на крака публиката като "Мистър и Мисис Смит", Албена Михова и Петьо пък разиграха "Приятели" под формата на закачлив куикстеп.

Журито не бе благосклонно и към Антон Касабов, който влезе в ролята на Джеймс Бонд. Отново на ниво бяха ориенталските танци на Михаела и Светльо, които са едни от фаворитите за първото място.

Междувременно Ути Бъчваров напусна шоуто заради лекарска забрана. Калин Сърменов обяви, че той е бил в прединфарктно състояние.

Кулинарят потвърди думите и обяви, че се е появил на дансинга, за да се раздели със зрителите и публиката.

"Докторите бяха недвусмислени. За съжаление, тази и следващата, както и по-следващата седмица няма да мога да танцувам", заяви Ути.

На дансинга обаче може да се завърне Елена Георгиева, която също се раздели с надпреварата след лекарска забрана. Тя обяви, че се чувства по-добре, но дали ще се завърне в шоуто, ще стане ясно в четвъртък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар