40

Анонимен

преди 10 години

Анонимен 30 във случая е напълно прав.Такива комунистически *** като партизанската внучка Лиляна Павлова нямат място в ГЕРБ,комунистите като нея също.Аплодирам го за мнението му,гнус ме е от такива хора.Аз съм от фамилия на репресирани.

39

Човек

преди 10 години

ОБЕЦА НА УХОТО!

38

Анонимен

преди 10 години

няма значение кой ви управлява ,важното е народа всеки ден да иска пари от управляващите и само така ще се увеличат доходите

37

НАРОДЕ!

преди 10 години

Естествено кандидатката на Атака най-мазна и гнусно изглеждаща твар от всички. Вижте я как се е ухилила и наляла!Мамка ви! Ще ви изринем от Парламента! Вие от БСП-ДПС-АТАКА никога повече няма да видите власт! Никога!

36

Аз съм

преди 10 години

Института за модерна политика - точно тези платени клакьори оспорваха подписката за референдума. Сега получават това за сметка на изборното шмекерство, което ще извършат. Да не забравят, че Бог забавя, но не прощава.....ако не на тях, то децата им да се страхуват!

35

Анонимен

преди 10 години

Румен Петков: "В ГЕРБ има много повече комунисти и техни наследници,отколкота в самата БСП и това е факт".

34

ОСТАВКА

преди 10 години

Антон Тодоров, политолог:Плевнелиев е част от комунистическата номенклатураПрекалено много кадри на военното разузнаване, ДС и БКП са се се впримчили около президента politika.bg/article?id=36188Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си!vsekiden/148754

33

Да го изгоним !

преди 10 години

Време е да махнем икономката (Роска) на първата дама от "Дондуков" 2.Всички знаем,че Цецо-Ухото го сложи на този адрес със 100 000 фалшиви бюлетини.Вместо да стопанисва сградата на горния адрес и да харчи на воля 7-те млн.лв бюджет,който Орешарски му дава наш Роско се прави на президент.Забележете, президент,но само на групировката СИК и на ортака му Прокопиев !Този Льольо ще направи така,щото длъжността президент да бъде премахната.Той опозори тази длъжност,както направи и Будьо с дл.премиер.

32

Платен трол № 9412

преди 10 години

До АнонименДа го тура на баба ти между циците.- Платен ***.

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 25И като я разтурят,пак сте в опозиция.Идват БСП,ДПС,Барека и Костов.Тогава пък ще е четворна коалиция.

30

Анонимен

преди 10 години

До ИМПЕРИАЛИСТИ как ще я чистят?С Лиляна Павлова - внучката на партизанския главорез Георги Павлов,член на Политбюро на БКП,заемал длъжността в продължение на цели 32(!) години ли?С внучката на този,който е хранил прасетата в Ловеч с българи?Хора,на Боко,вие не сте добре с тиквите,защото глави на раменете си нямате.

29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 23До Анонимен 23Като мислиш,помисли добре и върху думите на Соломон Паси,в ефира на Нова тв на 27 октомври 2013г.: "Изцяло правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов са виновниза това,че България не е част от Шенген".Казал ли го е евреина,свършена ви е.Неслучайно след това гостуване протестите нещо умряха,и вече няма такива,нали?

28

Анонимен

преди 10 години

коментар 11 го е написал някой севернокореец.

27

Анонимен

преди 10 години

до 11Ти да не си по-добре като "по-малкото"зло ни управлява 25 години.Останала ти е само злобата и тъпотията...

26

s toqgata

преди 10 години

basi selqnkite ... i tezi ni predstavqt

25

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ е алтернативата засега .Само те могат да разтурят седянката на БСП ,ДПС и АТАКА .Дано Борисов е разбрал какво зло е тройната кояалиция .

24

Анонимен

преди 10 години

А България трябва да остане без ГРОБ.За доброто на България е.

23

Анонимен

преди 10 години

Много мислих последно време за кой да гласувам,ама като гледам тройната коалиция какъв панически страх изпитва от ГЕРБ,какво говорене прави срещу тях,явно трите партии са се разбрали постоянно да правят сечено на ГЕРБ.От това излиза че ако дойде на власт пак ГЕРБ ще им развали далаверите който правят,и ще загубят милиони.И за това ще гласувам за ГЕРБ,да видя какво ще стане с БСП и ДПС и Атака.Такава злоба да има в тях не е редно явно голям страх ги тресе.

22

Анонимен

преди 10 години

Така е кото народа се продава за 30 лв. дадени от БСП. Докато на тоя народ не му дойде акъла и престане да се залъгва със 30 лв. дотогава България ще е на опашката на Европейския съюз по стандарт.Като са решили да ви дават за Великден пари що по 30лв.? Да дадат поне по 200 лв .

21

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

Проклет да е този който на изборите не гласува за ГЕРБ. Само те могат да изчистят БЪЛГАРИЯ от КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОКАЗА.