48

Анонимен

преди 10 години

точно така,потомък на тия които са карали българи да се пишат насилствено "македонци" и тия които помогнаха на комунистите пък насилствено да правят от турци българи се прегърнаха,целунаха,пляснаха с ръчички и се извиниха неизвестно от чие име на незнайно кой И ДА ПИТАМ КОГА БСП/БКП ЩЕ СЕ ИЗВИНЯТ НА ХОРАТА В ПИРИНСКО И ТЕХНИТЕ ПОТОМЦИ И ВЪОБЩЕ НА ПОТОМЦИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ БЕЖАНЦИ ЗА ТОВА ЧЕ ДО 197..ГОДИНА В ПАСПОРТИТЕ Е ПИШЕЛО НАРОДНОСТ"македонец"КОГА???*** пас...на

47

Анонимен

преди 10 години

Abe mnogo patrioti se navadiha ! To neshtesh Turci Pomaci Tatari , sega i ot nevidelica liderat na partiq roma moje da podskochi Cvetelin Kanchev kam Gankinoto horo ! Hopa trop idat europeiski izbori !

46

наблюдател

преди 10 години

ЯВНО НА ТОЗИ ПРОДАЖЕН .... СТАНИШКАТА СИ МУ ХАРЕСВА ДА МУ Е ВЪТРЕ. ТОГАВА ДА СИ ХВАЩА ПАРЦАЛКИТЕ И ДА ВЪРВИ ОТ КЪДЕТО Е ИЗЛЯЗЪЛ.

45

Анонимен

преди 10 години

Абе каква държава е това - един украински евреин хвърля ръкавицата като прави неуместни сравнения, а после 2-*** турци (Рашидов и Местан) скачат да защитават България...

44

Рали1

преди 10 години

"Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.(2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.Чл. 3. Официалният език в републиката е българският."Конституция на Р България. Основният закон на държавата! Има ли прокуратура в тази страна и защо мълчи на явни провокации ?

43

али

преди 10 години

веднъж да каже нещо умно :)

42

ANONIMEN

преди 10 години

Браво Веждичка,златни ръце и уста имаш.

41

Край

преди 10 години

Браво Вежди горд съм че живея в една страна с теб. Ти си умен мъж.

40

боско

преди 10 години

Наистина не вярвах, че ченгелите при всичките си технически начини за фабрикуване на лъжи, "новини" и за манипулиране на личността ще се покажат такива ***.*** как иначе - по-добре да изглежда/те ***, отколкото престъпници. Каквито сте.

39

БРАВО!

преди 10 години

Всичко си е точно така! Много вярно казано!А Станишев&дружинка ако искат да зарадват българския народ, е нужно само да подадатОСТАВКА!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Браво на Рашидов !!! Браво !

37

АНОНИМЕН

преди 10 години

Станишев го боли оная работа за България,целува Местан дупи се на Доган,накраде се с моника инкубатора ,сега ще духне в Брюксел и си няма ни една..

36

Българин

преди 10 години

ОСТАВКА!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Аха-ха от централата са отпуснали парички на троловете герберасти,и те пишат ли пишат,а без пари не пишат ,А :) Ти на алкохолик да казваш,че бил с ЯСНА МИСЪЛ .......

34

Атакист

преди 10 години

Рашидов говори така, но плановете на Турция са да разцепи България. Начаникът на турчина Рашидов-Бойко Борисов е по-вреден за България от всички турци взети заедно защото е троянският кон на Анкара в България. Чрез него Анкара определя нещата в България накъде и как да се развиват със заповеди по телефона и лични посещения. Турчина е по-българин от недоразумението Борисов. Срам! Както дори евреина Вигенин не е толкова вреден колкото другото българско но герберско ***-Плевнелиев! Срам!

33

Анонимен

преди 10 години

Алкохолик ли е политик ли е. Хубави неща казва. Станишев изобщо няма как да сравнява Крим с Кърджали. Първо няма как да направят референдум на местно областно ниво, защото Кърджали не е автономна област към България, а част от България. Второ да речем, че се направи такъв референдум той трябва да е на национално ниво. Резултатите ще са красноречиви. А който предложи такъв референдум ще бяга, но няма да има къде да се скрие. Ще бъде убит с камъни. Протестите dancewithme ще са нищо...

32

студентка

преди 10 години

До АнонименПитай ме как се справям в Лондон, с курсов преподавател гъркиня. Не бях виждала такова гъзолизане на англичанките ми колежки, толкова иска да им се хареса. Какво да ви кажа, жалка картина, едвам изтрайвам да завърша. дано успея

31

боско

преди 10 години

Медиите не правят новини, те "правят" събития. И носят съответната отговорност.

30

Евреите

преди 10 години

Ленин и Джугашвили-Коба донесли само зло на света си имат последователи у нас.Дина Мухина-Станишева предаде българите със създаване на македонски език и нация,Станишев-син иска референдум за Кърджали,за да го предаде на турците.Може би с евреина Путин са се разбрали Тракия и Родопита на Турция,а БЪЛТГАРСКОТО Черноморие на Русия.Затова ли руснаците купуват къщи и хотели по морето,а зам-външния ни министър Ботев обещава да осигури на руските региони закупуването на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ по морето.

29

Стамболов

преди 10 години

Вежди Рашидов голям български алкохолик, със замътена мисъл и вечен махмурлук