68

не гласувам

преди 10 години

Ее всички форуми заети от гербаджийски раннобудни и тук вилнеят. ЗА премахването на ГЕРБ .............илиПРОТИВ избирането на ГЕРБ

67

васко

преди 10 години

Пак манипулации, пак лъжи по медиите. Само Атака ще оправи нещата.

66

Горски

преди 10 години

Ачик явна поръчка на кавалите отБСП - горките напълниха гащите от страх от Първанов и се чудят и маят какви още уйдурми да измислят - бързо-бързо забравиха ГЕРБ - сега всички сили срещу АБВ - да ама не - умрял кон не рита

65

...

преди 10 години

ЗА ИНФОРМАЦИЯ НА ВСИЧКИ ! УКРАИНЦИТЕ СА БОЛНИ ОТ СПИН 80% ТАКА ЧЕ ТЕ СА ОПАСНИ ЗА НАС ТОВА Е ПЪРВО, ВТОРО УКРАЙНА НЯМА ДА ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ ТЕ БИХА ЖИВЯЛИ ДОБРЕ САМО ПОД ОПЕКАТА НА РУСИЯ И КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ГО ОСЪЗНАЯТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ! ЕС ТЪНЕ В ГЛАД И МИЗЕРИЯ НО ТЕ НЯМА КАК ДА ГО ЗНАЯТ НО ЩЕ ГО ПОЧУВСТВАТ АКО СЕ ОСТАВЯТ ДА БЪДАТ ИЗМАМЕНИ ОТ ЕС ! ЕС СА СБИРЩИНА ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ С НАСТАВНИЦИ ТЕРОРИСТИТЕ АМЕРИКА !

64

Анонимен

преди 10 години

бРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ЧЕ СЕ СТАБИЛИЗИРА С НОВИТЕ ОТКРИТИ 250000 РАБОТНИ МЕСТА ,ПЕНСИЯ 500 ЛЕВА И ОТЛИЧНО РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА.

63

???

преди 10 години

Не е възможен толкова висок процент за бсп на фона на непрекъснато сриващия им се рейтинг като се отчете, че и АБВ и дърпа половината електорат максималния резултат за бсп е 10% така че нищо друго не им остава освен да се слеят с дпс за изборите

62

ПАТРИОТ

преди 10 години

*** за изборите ще трябва много да работи ,но това не е проблем ,преяли *** с кебапчета може и две кофи да му СИПАТ ,НО НАЛИ Е ,,ПАТРИОР,, ще се прежали.

61

111

преди 10 години

Само герб са различни от мафията ДПС, БСП и новия клон на ДПС бареков. ДПС си накупуваха депутати... какво ли не правят парите. Тоя *** народ кога ли ще се събуди и да започне да гласува масово за да се отървем от тия които от ден на ден ни поробват купувайки все повече българи. За това е задължителното гласуване е най важно. Смърт на твърдите електорати на БСП и ДПС... гласувайте българи !!!

60

социолог

преди 10 години

ГЕРБ в никой случай не е първа политическа сила. Доверието в тази партия от ден на ден се срива.

59

Kamenova

преди 10 години

Явно хората са доволни от политиката на управляващите след като събират 43% от гласовете.

58

Запознат

преди 10 години

Това не е вярно. Подкрепата за Боце и Гоце ще е много по-малка.

57

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИска ти се, ама надали. Ще останеш изненадан колко хора вярват в Бареков, и хич няма да ти е смешно.

56

Hristov

преди 10 години

ГЕРБ първи, та дори и с по-малко от процент???? Такъв резултат може да има само, ако бюлетините се печатаха в Костинброд.

55

Анонимен

преди 10 години

Ники *** до изборите ще е следствен заедно със спонсурите му.

54

Анонимен

преди 10 години

Ще има много смях в навечерието на изборите. Знам само че гея пак ще го бият а ники *** ше трябва да си организира истинско покушение както е тръгнало. Никой не вярва на този пеевски клоун. От цялата история печели дпс. Сидеров остава в забрава където му е мястото. България потъва повече.

53

Анонимен

преди 10 години

Ще ги видим тези ръбове и върхове, изборите идат!

52

Мезонет

преди 10 години

Кабинетът се стабилизирал - ха-ха-ха - ами те нищо не правят сега и просто хората ги забравиха.

51

qdosan

преди 10 години

Как веднъж за толкова години никой не дойде в моя дом или не ме потърси по телефон за такова проучване?

50

Денислав

преди 10 години

Гледам Барека си е купил няколко тролчета и те вече работят. Ама той може да си го позволи - един часовник ще продаде и малооумници ще го защитават по форумите. Някой бая пари е налял в тоя продажник Бареков и сега трябва да има поне малък резултат.

49

Денислав

преди 10 години

Какви интервюта по домовете - тия само пенсионери ли са посещавали. Белите, нормални хора, който плащат данъци - ходя на работа. Супер извадка от 1000 човека, ако са посещавали само пенсионери, то възможността от грешка и то в пъти е напълно възможна. Какво е това одобрение от 28% за Ореха?Аман от платени прогнози.