63

Анонимен

преди 10 години

"Комунистическата проказа прояде всяка брънка на обществото: образование, здравеопазване, Църквата. Беше унищожен морала на българина."Да се отрича изцяло комунизма е доста глуповато - все едно да се отрече целия живот на хората, живяли и израстнали по това време. Да, тогава имаше наистина големи малоумици. Но от друга страна мога да ти кажа, че когато излизах навън с приятели никога, ама никога не съм заключвал външната врата. И въпреки това никога не сме били обирани. А сега...

62

Бях ученик

преди 10 години

До 75 имал съм учителка шампионка по джудо ако и посегнеш дали ще можеш да преброиш до 10?

61

Образование

преди 10 години

Хехе, луда работа...

60

АНТИМУТРА

преди 10 години

В 5-ТИ КЛАС ДЕЦАТА СА ОЩЕ ЗОМБИТА!УЧИТЕЛКАТА ИЛИ ПО-ТОЧНО МАДАМ ТОТАЛТО Е БИЛА ОПУСНАЛА ВЕРТЕПА ОТ КОНТРОЛ!

59

Анонимен

преди 10 години

До някойДо 76Явно е, че си ***. Не е нужно да ни навираш просташкото си мнение от този форум.Преди да биеш хората, вземи се научи, че има нещо, което се нарича препинателни значи.

58

opa

преди 10 години

Има много ученици,които са за бой,но има и много учители за бой.Не са само родителите са тези,които изграждат децата.Средата около тях влияе много,както и обществото.По цял ден заливат децата с насилие от улицата,от телевизята,интернет,а те са като попивателна.Няма как един родител да бди постоянно.Проблема е по-скоро в липсата на респект на обществото към полицията,към съдебната система,към държавата/е,има си причини затова/която се прехвърля и към децата,някои дори нямат респект към родителите

57

Анонимен

преди 10 години

Не оправдавам учителката, но както и снощи в новините каза една *** " с нашите деца е много трудно да се оправиш", какво повече да коментираме.

56

2000

преди 10 години

Всяка година знайни и незнайни вузчета и филиалчетата им бълват неограничен брой полуграмотни педагози, така че 60 годишната учителка едва ли е оказвала незаменима услуга на обществото, работейки на тази възраст, вместо да си гледа собствените внучета. Но вероятно децата й правилно са преценили, че не бива да й се доверяват, та затова се е наложило да се утешава, малтретирайки чуждите деца.

55

някой

преди 10 години

бай тъпчо баща ти малко те е бил ако някоя *** даскалица удари дететоми ще напусне сама у-ще веднага защото това което ще и се случи ще помнят внуците и по талитарно време една увца се опита да ме бие като и набих един броих до десет като не можа да стане си тръгнах викнаха ме при директора намалиха ми поведението и после нов разговор на 4 очи и оная напусна

54

Една Българка

преди 10 години

Да ви кажа честно,хора, нито децата са стока в този случай,нито онова недоразумение"учителката".

53

Анонимен

преди 10 години

Днешните ученици са ***.По-умните деца, за да се запазят такива, след средното образование веднага напускат тази *** и отиват в чужбина.Останат ли и за висше в България, едно, че няма да научат нищо, второ ще се пропият, пропушат и всичко, което се сетите.

52

АНТИМУТРА

преди 10 години

До Анонимен 30Това е нещо средно между бар, публичен дом, чалготека и зверилник! ----------Да се поправи на: Това е нещо средно между бар, публичен дом, чалготека, игрална зала и зверилник!

51

ОТ УТРЕ, НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ ДА БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ЕЛЕКТРОШОКОВИ УСТРОЙСТВА - КАТО ОНЕЗИ ДЕТО ГИ ПОЛЗВАТ АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИЦИЯ КОЙТО МЯУКА И КУКУРИГА : ДЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗТ .......... И НОКАУТ ! КОЙТО СЕ УРИГВА И ПЪРДИ : ДЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗТ ...... НОКДАУН !

50

АНТИМУТРА

преди 10 години

Тоягата е била малка!!!

49

Анонимен

преди 10 години

До Истинатакак всички забравяте,че имате деца

48

Анонимен

преди 10 години

май не разбрахте,че става дума за едно "МЯУ"

47

Анонимен

преди 10 години

Присъствал съм в подобни часове. Имаш чувството, че демони обсебват учениците, а учителите съответно не издържат и полудяват...На къде е тръгнало нашето общество? Къде е уважението или поне елементарните обноски за държание? И най-страшното, кои са съвременните идоли и какви са амбициите на подрстващите?

46

Истината

преди 10 години

" Докато учителката била с гръб към учениците, някои от тях започнали да "мяукат". "На такива деца, една тояга им е малко, а и за родителите им трябват доста тояги.

45

ee

преди 10 години

Всички, които пишат срещу учителите най напред да се постараят да си възпитават добре децата. Да престанат да дават мнението си за учителите пред децата . Не одобрявам постъпката на тази учителка, но причините за тази изнервеност са много.

44

Анонимен

преди 10 години

По света децата не са по-добри, напротив има сблъсък не само на характери, но и на култури и религия. Но разликата е в това, че образованието е коренно различно от нашето, и учителите и институциите имат подход да се справят с това.Мои познати се върнаха от чужбина и детето там спазваше правилото, да не докосва дори друго дете, но като се върна в БГ трябваше да има друго поведение и му беше много трудно.