119

Кан Крум

преди 10 години

Собственика е бил много *** и не особено богат!Строил е без колони и ето го резултата!!!Хахахааааа!

118

Анонимен

преди 10 години

Пернишкото земетресение не е могло да я свали, но баш майсторите успяха! К'же колони, к'ви греди , всичко е бетон ... от тухли :)))

117

Ivo

преди 10 години

а тея май са слагали и дограмата в къщи, седя си с якето ,че вее като навън, ц-ц-ц. златни им ръчички;-)))

116

Пешо

преди 10 години

Това строителство е като социализма но Станишев,малко да го разклатиш и рухва. А майсторите са като Първанов и Бат Бойко ,удариха малко по силно с *** и стената рухна. Сига обаче трябва да се подпирааа........Аз смятам вместо трегер да положат Майчето барабар спатерицата за арматура....В ляво в дясно и на ъгловата колона Доганче да попълни с пачки в Евро. Местан да подпре отпред един мертек и да натиска до откат. Ще се радвам ако темата бъде проължена от сценаристите не Слави.

115

малиии

преди 10 години

Къщата е строена от "бялата Златка" - Волен Сидеров!

114

преди 10 години

Smiatai kak se stroi v bulgaristan. sigurno niama nikyv plan

113

milen

преди 10 години

koi maloymnik e stroil ka6tata njma nose6ti koloni nito tregeri njkoi goljm haiz koito e spestjval no za takav haiz takova darvo njma takiva glypaci

112

аа

преди 10 години

кажете кои са майсторите да ги пратя на тъщата ?

111

П.Петров

преди 10 години

Я погледнете хубаво снимките бе "експерти" ! Има бетон само в плочата, арматурата дори там е малко! Няма трегери, няма железобетонни колони!Тази барака ще падне сама при по-силен трус. Със сигурност не са спазвани никакви проекти и строителни норми

110

край

преди 10 години

Имал е здрава догарама що му е трябвало да я кърти. Сега къщата наново ще трябва да я прави.

109

до 89

преди 10 години

Наште майстори като Кольо Фичето да не са строяли с бетонови колони сладур,100 годишни къщи в Родопите стоят като исполини,пестял е от материяла собственика,сигурно от едноетажна виличка е решил да направи едно фамилна двуетажна къща за малко пари,и товае резултата,после дограмаджиите му виновни,добре,че няма жертви.

108

Анонимен

преди 10 години

В България,по български!

107

До 112

преди 10 години

Да, бе, пич, чета! Премахнали са носещ елемент, в случая старата дограма.

106

Зуйо

преди 10 години

Абе ей,инцидент се е случил бе,***! Хора са пострадали,те тръгнали да се бъзикат с бг майсторите.Да не ви се случва на вас такъв инцидент та да ви видим тогава!

105

Анонимен

преди 10 години

Тия майстори,да не са обучавани в някой лагер за терористи на Ал Кайда?

104

Сър Пичук

преди 10 години

Ами за 2000 евро на квадрат толкова, като се свалят прозорците къщата се срутва. А сега да се намери един ***, който да ни убеждава, че сега е момента да се купуват коптори в манастирски ливади или "ориндж каунти", по-скоро "идиът каунти". Цените са много изгодни, теглете кредити и купувайте, че не останаха...

103

аноним

преди 10 години

къщата няма колони !!!!!

102

Чети бре , ЧЕТИИИИ

преди 10 години

До Живеещ в палаткаАбе ама ти четеш ли или пишеш по инерция ? След премахване на елемент вероятно носеща греда се е случило а не след махане на дограмата.

101

уплашен

преди 10 години

Преди да почнете ремонт или строеж, влезте в Църква и се помолете на Свети Димитър...вярващите и препатилите знаят защо!

100

Живеещ в палатка

преди 10 години

*ати и къщата, щом се е крепила на дограмата