18

Анонимен

преди 10 години

Подигравка !!! В Закона е записано, каквае присъдата за причинена смърт на повече от 1 лице - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА !!!!

17

Анонимен

преди 10 години

mnogo sa

16

Анонимен

преди 10 години

За шест попиляни живота, тези 12 годинки ми се струват като подигравка над близките на загиналите! И тези 15 год. без шофиране, всъщност са само три след като изминат другите 12.... Е, поне да му забранят да шофира до живот, като им е жал да го затворят за повече!!!При това положение и на мен ми се вижда малко прекалена присъдата за далия ключовете....

15

Анна

преди 10 години

Горките родители, наскоро гледах предаване за този случеай. Някое от тези деца беше единствено, на вече не в първа младост родители. Разбити животи ,разбити съдби, заради лекомислието на един ***! И тези родители някога са били младежи и са имали мечти ,мечти за най-голямото щастие в този живот - Децата, а след това и внуци , А сега накъде, за какво да мечтаят, за една справедлива присъда, но и това е невъзможно!

14

Анонимен

преди 10 години

ZZarstvo Balgaria I Tarnovskata Konstituzzia...

13

Анонимен

преди 10 години

По 2 години на човек...

12

Данаил Лазаров

преди 10 години

Присъдата на адаша ми Данаил Георгиев е малка, но все пак се радвам, че ще лежи в затвора, защото той имаше отвратително отношение по целия случай, който се водеше и не признаваше вината си и не искаше прошка, а най нагло отричаше всичко и караше съда да му доказвал на него лично, че той бил извършил всичко това в което е обвинен. Жалко за децата, които уби и нека всички други хора видят до какво води алкохола и да НЕ управляват автомобили, когато са пили, а най добре е изобщо да не пият алкохол

11

Анонимен

преди 10 години

Има ли правосъдие?На този умишлен убиец и доживотен затвор му е малко!

10

шокиран

преди 10 години

знам че не съм прав но седем години за дадени ключове ...?

9

...

преди 10 години

много малко са му дали на тоя дребен пикльо! а тоя дето му е дал ключовете пък как могат да го осъдят на 7 г, тва е нелепо. той максим урода не лежа толкова където уби хора!

8

Николов

преди 10 години

Като за България е добре.Но може и по строго.И аз съм се качвал пил,но не и пиян.Сега си купих джобен дрегер и си гледам.Ракия и половина си пия на моите 130 кг и до там.Препоръчвам на всеки.Струва 7-8 лева.Господ да ви пази.

7

зъбчето

преди 10 години

От мястото на страничен наблюдател ми се струва адски ужасна присъда за даване на ключове. Седем години и тотално разбит живот. Но от страната на близките на загиналите дори е малко. Просто трябва да си вземем поука от тази случка и да внимаваме на кого предостъпваме автомобилите си. Защото освен 'хубави' и 'полезни', тези машини са и убийци. И ще добавя, че НЯМА начин да е пропуснал, че шофьора е пил. То се усеща и вижда това . Отделно са се събрали с тази цел..

6

Анонимен

преди 10 години

Ще видите сега онзи,дето е убил свекървата на Куцкова,като го хванат,дали ще му дадат 2 г.както е в този случай - по две години на убито дете?

5

ех

преди 10 години

Евала. От зор дас е направите на велики пиейки и карайки, съсипахте не само своите животи, а и на много други семейства и хора. Струваше ли си? Направило ми е впечатление, че поне в 90% от случаите когато излезна с каквато и да е компания се пие и после шофира. Нормална практика е. И мен са ме карали да пия и са ми казвали 'какво толкова'?А не си дават сметка за последиците. Толкова съсипани млади животи...

4

запознат в детайли

преди 10 години

Може да звучи като оправдание на братовчеда Живко,но за да осъдиш някой в случай като неговия,трябва да се докаже несъмнено,че Живко е дал ключовете на ВЕЧЕ ПИЯНИЯТ Данаил.Представете си,че давате ключовете на ваш роднина да ползва колата ви на някакъв празник. Той я взима и отива на някакъв купон.Там се напива и прави тежко ПТП ЧАСОВЕ ПО-КЪСНО.Е,значи ли това,че и Вас трябва да ви съдят както са осъдили братовчеда,че е дал ключовете на колата си? Иначе за шофьора е ясно- най-строго наказание

3

Momo

преди 10 години

Баси... Ако мразиш някого просто мини отгоре му с кола, като преди това бъде трезвен и без упойващи вещества. после кажи, че ти е прилошало и заради това си изгубил контрол над МПС-то. И ето... 2 години условна.А ако искаш условната ти да е 99% сигурна - блъсни го на пешеходна пътека с поне 50км/ч над разрешеното и удари 2 ракии предварително за кураж.

2

Митьо

преди 10 години

Абсурдистан! Не искам да съм на мястото на родителите на децата, това не е никакво наказание

1

Анонимен

преди 10 години

Минимум 25 г. за такова престъпление или доживот!!!!