29

AIMILIVS

преди 10 години

ОСТАВКА бе ...може ли такова нещо бе !!! Един *** на луди ви направи бе !!! Или може би вие ни правите луди нас !?

28

Анонимен

преди 10 години

На некъдърника Йдвчев цялата му работа е такава!Изобщо не му ясно колко бежанци и ***, колко са нелегалните, какви са по националност, тяхната точна самоличност и т.н. ОСТАВКА!

27

Анонимен

преди 10 години

То да не е да приписваш от на студент личната карта трябва и акъл.

26

Анонимен

преди 10 години

Офчеф не се напъвай, питай бърже Гърците. Нито успяхте да го заловите, нито ще разберете кой е тоя,паляци. А колко още са като тоя.

25

xx

преди 10 години

Щом е доказано,че този Салахедин е онзи,който нападна момичето,няма значение как се казва и това,че си сменял три пъти името-на съд и това е!! Най-вероятно е доказано чрез разпознаване-дано е перфектно изпълнено и пак казвам-на съд!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Направо трепач-според международните договори това не е достатъчно за отказ за получаване на статут-бежански,или тръгнали няколко таквиз по пътя се поизгубили,един им събрал хартиите и се представя като от тях,звучи невероятно,и за какво ли са тръгнали въобще,да цапат ***,има нещо гнило тук,летливо,през водна баня за прекарване,май това беше казал някакъв специалист антитерорист.

23

1

преди 10 години

Наръгаха с нож 25-година плевенчанка насред София, полицията се съмнява в бежанците.....Полицията претърсва населените с бежанци хостели в районаПоредно престъпление и то срещу жена разтърси София. В нощта на четвъртък срещу петък неизвестен мъж е наръгал с нож млада жена, след което е откраднал чантата й и избягал. Престъплението се е разиграло в станалия печално известен като Арабския квартал район между улиците Цар Симеон и Пиротска.

22

ей сахаладине

преди 10 години

Пускай дългите щото йовчев ти има айпито и адреса щете арестува за ПИСАНЕ ПРОТИВ ВЛАСТТА..ТИ Я СКВЕРНИШ....

21

мм

преди 10 години

В Гугъла проверихте ли?

20

Анонимен

преди 10 години

Как не го знаят бе, виси тук във форума и по цял ден се жалва за фаровете. А сега свари полицията на габарити и отдалеч им пусна дългите... Ще му хванат спатиите на този.

19

!

преди 10 години

Накой ще опровергае ли писанията в един друг сайт, че ПАК има намушкано момиче на 25 в района на Халите ? Живея тук а никой не смее да изкарва информация?Старх ни е!ДОКОГА!!!

18

професори

преди 10 години

Според международните договори това не е достатъчно за отказ за получаване на статут, разясни Йовчев. абе *** толко ли са некадърни всички управляващи еееееееееее. никой ли не да измисли нещо ново?? бездарници долни. кат нямаш документи - шут ит това е. ясно и точно. какви международни стандарти какви 5 лева. вие държавници ли сте или *** даващи YES TO ALL на всичко каквото ви се каже ?????

17

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛКИ СТЕ И НАЙ ВЕЧЕ КОРУМПИРАНИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ *** НА ЧУЖДИ ГОСПОДАИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ! ВИЕ СТЕ ПОЗОРИ И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ТРАГЕДИЯ ЗА НАРОДА БЪЛГАРСКИ ЗАЩОТО ГО ПРОДАДОХТЕ НАЛИ ...... ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И ХРАНИМ АРМИЯ - ЗАЩО - АРМИЯ ОТ ЧИНОВНИЦИ ЛИ ИМАМЕ ИЛИ ОТ ВОЙНИЦИ - КАЖЕТЕ БЕ *** - ЗАШО ИМАМЕ НАЙ-МНОГО ПОЛИЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ НАСЕЛЕНИЕТО А ? ПОЧВЙТЕ ДА ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЯ *** ВЕДНАГА И ЗАТВАРЯЙТЕ ГРАНИЦАТА - АКО ЛИ НЕ - В АДА ЩЕ ГОРИТЕ - ВЕЗМЕЗДИЕТО ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ Е ......

16

Dedovia

преди 10 години

Не знам защо е жив още в ареста тоя *** ..

15

osata

преди 10 години

Е, като си припомним, че от атентата в Бургас измина почти година и половина и все още не се знаят атентаторите, сега сме напълно спокойни за този случай - ще установите личността му ... на "кукуво лято"!

14

bratov4ed na Roma

преди 10 години

toa Aladin ima vrazka s Balgarski Rom veroqtno gey , bez tva Sofiiq palno s levi , toa Taliban kav mu e problema da perda6i Roma , ta te v sobstvenata si rodina perda6at Magareta na jivo

13

Анонимен

преди 10 години

Смешен си Овчев!

12

Манго Бразилчето

преди 10 години

Подхвърлете му някакви документи нещо там вие МВР-то сте майстори в това.*** някаква истинска работа да свършите труднооо.

11

Възмутен

преди 10 години

Смятай какви професионалисти имаме в тия специални служби, че една алжирска тарамбука с 5 лева в джоба ги направи смешни! Три имена им казал, не можаха да го хванат та се наложи гърците да им го ловят. А какво става ако Ал Кайда или Хизбула с своите финанси и организация решат да направят някой золум във България ? Жалка история.

10

Анонимен

преди 10 години

Ако спрем да приемаме бежанци без документи и те ще спрат да си ги изхвърлят в Турция.