34

Анонимен

преди 10 години

Добре де, ще има нови избори. И после? Пак същите тарикати? Мерси.

33

журналист

преди 10 години

Преди няколко дни в Европейската преса излезе убийствена статия за мафиотското правителство на БСП-ДПС-ДС. Така, че въпрос на време е да си отидат. Но змията най много хапе като я настъпиш. Вече половин година Орешарски не е поканен никъде в Европейска страна, което показва ясно какво става. Апропо къде е милиарда заем , който изтеглиха -няма го, изядаха го.

32

Анонимен

преди 10 години

Комбинацията ПИНОКИО-СЪСЕЛА е смъртоносна за страната.Двамата си знаят урока от предишното управление.Като прибавим,кой им държи юздите/Меди Доганов/ коментарите са излишни.Така,че първата задача на патриотите е да се лекуват по различни начини,всички болни мозъци гласували за тази ПАСМИНА.

31

PATRIOT

преди 10 години

INTERESNO NIAMASE DA SE ISPRASTAT POSLANIZI KOITO SA BILI V SPISAKA NA DC NO VANSNO MINISTERSTVO ISMISLI NOV TERMIN POSLANIZI POD DREKRITIE ILI TAKIVA KOITO POLU4AVAT POSLANI4ESKA SAPLATA NO NE SA OFIZIALNO POSLANIZI. TAKAV E NOVIA NI PREDSTAVITEL V SEVERNA KOREJA ILI PO TO4NO TOI STIAL DA PASI NASETO IMUSTESTVO .PITAM SE OT KOGO.NO I V SASTOTO VREME TOI E V SPISAKA OT DC. MOSE DA SE PROVERI

30

Анонимен

преди 10 години

Има ли комунисти има и тежки месеци !!!

29

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Каравелов,Ботев и Левски само могат да завиждат на тези пред тях,а те тръгнали да гинат за народа си ! Тия дали биха им повторили деянията - НИКОГА !*** смотани !!!

28

художника

преди 10 години

За съжаление тия тримата отъждествяват целокупния българин. ***, ТАРИКАТ и "БИЗНЕСМЕН"Ние също притежаваме по малко от тези им качества, и не защото сме лоши, а защото сме бедни. Сиромахът, за да оцелее е точно такъв. Гьонсуратът всички му пречат, но ако той пречи- може! Тарикатът ще пререди дори и бременна жена на опашката за нещо си. "Бизнесменът" ще раздава съвети, как се управлява футбола, държавата, а масата в кръчмата е кабинетът му.Те това сме НИЕ !:):):)

27

Анонимен

преди 10 години

До няколко седмици противното правителство ще падне,народът ще се вдигне,защото вече не вярва на обещания.Ще има нови избори,но да внимаваме не само за кого гласуваме,но и за далаверите на червената мафия,защото все още има какво да се краде.

26

Сашо

преди 10 години

Президентът трябваше да отвърти един шамар на ухиления *** до него! Ботев гледа и не вярва на очите си, а Левски въобще не може да гледа това и е извърнал очи на другата страна, защото знае какво ни чака!

25

акуд

преди 10 години

хехе че ЕС вече спря парите просто цурвулите от дпс, бсп и атакичка се ослушват и не казват. *** той онзи от горе гледа и явно ще ви даде най студената зима от 100 годи насам :):):):)

24

Георгиева

преди 10 години

Икономиста говори за политика.Нито един отговор не съответства на формулирания въпрос.Така както говори икономиста може да говори всеки българин, включително и тези с четвъртокласно образование.

23

анон

преди 10 години

точно така, защото през 2009 бсп подариха властта на герб, направиха го съзнателно, въпреки, че знаеха какво ще последва за народа. направиха го с пренебрежение към народа, гледайки го отвисоко - те са, видиш ли, са умната, аристократична част от нацията, нека нацията страда, после ние ще дойдем да я спасим. а истината е, че са просто крадци, живеят с крадени пари и на гърба на народа, станишев *** *** и е заложник на това, да не говорим, че икономист и политолог - те нямат образование

22

Анонимен

преди 10 години

Ако спрът европарите предлагам на следващия голям протест да сме с колове и мотики и да чупеме сградата на парламента

21

владетеля

преди 10 години

ТОВА НИ ДОВЕДЕ ТАЗИ ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ,ИЛИ ЛЪЖЛИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ.ОТ НЕЯ НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ НИЩО ДОБРО,ЗАЩОТО ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПРЕКАЛИХА СЪС ДОЛНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ.КАТО ГИ ГЛЕДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,КОЯТО ПОГРЕШНО ГИ ПОДКРЕПЯ,ПРОСТО СЕ СРАМУВАМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН И СЕ ОТВРАЩАВАМ ОТ ТЯХ.ИМА МНОГО ГРОЗНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ СЦЕНИ.ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА И ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С НЕЯ.ЗАЩО НАРОДА СЕ ПРОДАВА ЗА КАФЕ,ИЛИ ЕДИН ОБЯД ЗАРАДИ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ,ОТ КОИТО НЯМА ПОЛЗА.

20

Присъдата

преди 10 години

И тримата велики българи от портретите на стената биха ви разстреляли в името на народа и на България.

19

Shark

преди 10 години

Абе като им е толкоз тежко що не си подадт оставка и да се откажат бе??!! Кво чакат, да ги изгоним с ритници и тояги ли?? И това ще стане! И престанете да заплашвате хоата че ще стане като в Сирия. Няма да стане!!

18

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Сред обичайното джавкане никой не си задава въпроса кой, аджеба, стои зад тази митична организация "Институт за социални ценности и структури Иван Хаджийски???К'ви са тези, какво правят, кой им пълни касичката?ДАНС спи...

17

БГ

преди 10 години

За тежки времена-тежко вино!

16

Анонимен

преди 10 години

*** трябва да си подаде оставката !!!

15

НИКОГА ВЕЧЕ ДПС-БСП

преди 10 години

Вече няма нация !За добро или лошо ние (българите) изчезваме !