71

laura

преди 10 години

Президентството на Плевнелеив е осеяно с океан от грешки поредната, от които беше да спре закона за бюджета. Той изобщо готов ли е за последствията от това решение.

70

Kostas

преди 10 години

Абе защо не вземат да разнищят имотното състояние и извънгранични сметки на този червен мушмурок и да видим какво ще лъсне отдолу. За пари са готови на всичко, ама като вземат да говорят за морал и за принципи чак да те разплачат. Алчни мицемери.Опоскаха Майка България.

69

seir

преди 10 години

До krasito1981mili4ka da ne zabravish da pratish maika si i bagta si da rabotqt 5 i 6 rabota,za6toto ne im stigat parite!!!!! taka kakto prati vsi4ki maiki v4era na 2 i 3 rabora! ina4e si dosta nadahana

68

ДЯДО ГОШО

преди 10 години

ЖОРКО И ТИ БЕШЕ ГРЕШКА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО НО ...СЕГА СИ МНОГО УПЛАШЕН ОТ СТАНИШКАТА И НЕ СМЕЕШ ДА НАПРАВИШ НИЩО ЗА УКРЕПВАНЕ НА ДОВЕРИЕТО КЪМ ТЕБ

67

lol

преди 10 години

попийва ли тоз човек? Що така са му червени очите ...м??

66

thegbc

преди 10 години

Гоценка , за едно те уважавам само и единствено , че не харесваш СтаниГей! ама да не забравяме , че си от отбора на масовите убийци , терористи и анти Българи ..за това ти предлагам. Вече си към пенсия ..оттегли се от политиката и стига си плямяал глупости , излагаш се Гоце!

65

буч

преди 10 години

Грешка за това, че иска прозрачност? "Бивш", май ти си в грешка!

64

lorcheto_

преди 10 години

Плевнелиев прави това за ГЕРБ, което правеше преди Гоце за БСП. В тоя ред на мисли президентската институция не е коректив, а инструмент на изпълнителната власт с такива марионетки като тях и съществуването й тотално се обезсмисля.

63

Джедай Мастър

преди 10 години

Гоце кой го пита, че ще се произнася? Да се пръждосва да убива архари и да не ни занимава повече с комплексарската си жалка особа.

62

гост5

преди 10 години

Гоце ама ти жив ли си още?

61

Анонимен

преди 10 години

Мръсен комунист

60

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Виж: Plevneliev'in iftardaki konuşması; youtube/watch?v=wwK5iCBa3sg;

59

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХА! Гоце Типера-Бракониера се обади! Евалла!

58

ПОЧТИ ПО ТАМАТА

преди 10 години

Кой е Иво Прокопиев или почтен ли е почетния консул наКанада в България? (Виж: makedonskatribuna/IvoProkopiev.pdf)

57

Agent47

преди 10 години

Заглавието на статията е объркано. Вярното е "Ветото на Плевнелиев беше грешка, *** се мощно Първанов"

56

Долу БСП

преди 10 години

Гоше, (Гоце) що не си ходиш на село, а се занимаваш с партийни поръчения ! Пернишко въздуха е чист !! Достатъчно направи за България, историята ще каже положителен герой ли си ! Аз лично мисля обратното !

55

krasito1981

преди 10 години

Ако не бе управлението на ГЕРБ сега заплатите ни щяха да са около 100200 лв. Навсякъде намалиха доходите, тук не. Сега сами си направете сметка кои трябва да подкрепите. НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ЗА БСПСАМО ГЕРБ

54

iАнонимен

преди 10 години

Гоце какво стана с ---"Новият политически проект на президента Георги Първанов ще се нарича АБВ -"Алтернатива за българско Възраждане" Олигарсите отказаха ли се ????

53

Базилио

преди 10 години

Първанка, брой си милиардите и не се обаждай като черна позитанска станция. И ти наложи вето на бюджет през 2011, ама сега се правиш на разсеян. Като по въпроса за швейцарските сметки и апартамента на сина ти в Париж. Аре малко срама имайте поне.

52

Вук

преди 10 години

До АнонименРазделението на нацията е започнало от 1944г. и продължава и до днес, автора на това разделение е ясен БКП- БСП