47

Животновъд

преди 10 години

Дайте им шанс, стига сте плюли. Емо ще превърне Софийска област в най-проспериращата в ЕС, а бат Сали ще кове законите за енергетиката в НС. Не с рошото. Дайте им шанс.

46

Г.О.

преди 10 години

Имам чувството, че ни правят нещо като скрита камера с всички тези назначения, защото направо не мога да повярвам, че се е*ават така сериозно с нас, наистина....

45

Анонимен

преди 10 години

Някой задава ли въпроса,че освен всичко този Александър е известен като Сали?Това е политика на ДПС-*** да се ислямизират.

44

a3

преди 10 години

Stiga tolkova mirni protesti! Vreme e da izkarame tezi plyhove ot parlamenta sys shutove!!!

43

Абсурдистан

преди 10 години

Е няма такава омерзена държавица и толкова безкрупулна, управленческа ***!

42

Анонимен

преди 10 години

rabotil li si,ql si pil si tartei mazen 3890 boklyka ste za vas samo vaje i kyrshym i chrvei.***.

41

скщожскщжск

преди 10 години

tozi hubostnik dyrje6e vsi4ki klubove za prostitutsia v sofia i striiptiz barovete.pozor.narodeeee spi6 li!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

40

сали

преди 10 години

щом дойде време сали да ни управлява.ужас.ОСТАВКА ВЕДНАГА

39

Анонимен

преди 10 години

1 честен човек не остана в тази Държава. Щом сме опрели до там, по-добре да я приватизираме цялата и да се изнесем всички дружно. Току-виж някой я купи и вземе че я оправи. А може би пък това е държава-затвор и всички сме бандити, но никой не си го признава.

38

Анонимен

преди 10 години

Браво,че са се сетили за Боко мутратаМалко късно,трябваше още преди 8 г. да му се отчетете с такъв плакат

37

!!!

преди 10 години

Орешарски,Станишев и Местан продължават да се държат гадно и да провокират българските граждани. Новите назначения по нищо не се различават от това на Делян Пеевски. Няма край това котило.

36

BG.BG

преди 10 години

Обикновено назначенията на БСП и ДПС са: роднина-престъпник-роднина-престъпник-роднина-престъпник... В случая обаче са: престъпник-престъпник.

35

Изумен

преди 10 години

Колко още доказателстава ви трябват бе ДРУГАРИ? Колко? И не ми излизайте с тезата Герб какви били, те са вече минало, сега говориме за Вас и вашето управление!

34

edin rob

преди 10 години

Наистина никаде другаде няма такава МОЛО-УМЩИНА като в нашия роден край БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Ако, имаше ВИС-аджии, щяхте да видите едни протести и едни карнавали, сега сте много смели, клоуни..." То, че ги има, има ги и не ние сме много смели, а те са много страхливи. Такива бяха и когато бяха най-смели и най-силни. Отиваха по 10 - 20 човека при един и бяха много силни и много смели. Невиждате ли, че и сега са същите - крията се зад 1500 тежковъоръжени полицаи и жандарми. Нали духовния Гуро на Сатанише - Първанов ги създаде.

32

Бацата

преди 10 години

До ОктоподКъв октопод бре, клоун! Имаш ли идея кого спонсорираше ВИС, когато я имаше? На кого раздаде цяла София оная *** Софиянски и дясната му ръчица Антоан Николов? София се управляваше от ВИС, СДС спечели изборите с висаджийски пари, а Костов им се отблагодари, като назначи Самоковеца за шеф на митниците... хаха!СИК сипваха в паничката на червените, ама скромно - те никога не стигнаха мащабите на ВИС!Трай като нищо не знаеш!

31

Много анонимна

преди 10 години

И сИга с токЪ к'о ши ста'а... ....Бат'Сали , искЪми и ний каВели, веее.....

30

vova4ka

преди 10 години

Колко нагъл трябва да си, за да направиш подобен ход?! Хората протестират заради такива назначения, а оня продължава да назначава мутри и крминално проявени *** в знак на благодарност за организираното купуване на гласове. Все повече се убеждавам, че само със скандирания няма да стане. Май ще трябва нещо по-хард като нахлуване в парламента като през 97г.

29

Анонимен

преди 10 години

Ей, втасахме! Следващото назначение кой ще е, Цар Киро ли ?

28

АнонимнА

преди 10 години

До АнонименАми ИМА висаджии,те са все още навсякъде....не четете ли новини?