200

Joro

преди 11 години

...Съвет от дядо ми : '' Куче кога спи,жена кога плаче и Комунист кога говори - ДА НЕ ВЯРВАШ !!!

199

Перестройка

преди 11 години

Да живее Комунизма и Българо-Съветската дружба !

198

Георги Ценов

преди 11 години

До всички, които се чудят защо знамената са обърнати наобратно:защото при военно положение знамето се обръща, и това е предупреждение :)

197

Анонимен

преди 11 години

Ами дайте ги тия бракувани бюлетини на БСП бе - дано мирясат най-сетне.

196

Joro

преди 11 години

...Не искам да ме управляват децата на комунистите от ЦК на БКП и техните слуги от ДС - Станишев,Кунева,Доган,Местан......!!!!!!...С тези към демокрация и просперитет НЕ СТАВА !!!

195

Досега не гласувал

преди 11 години

След всичко което ви накарха мазните ви господари д анаправите сега се събираме стотици приятели дето до сега не сме гласували да отидем да гласуваме. Милион пъти по добре Боко отколкото червени ши.ани *** улични ***.али дето ви купуват по пет за лев

194

БТА

преди 11 години

СЪОБЩЕНИЕ на БТА:След разкритията в Костинброд има РЕСТО - Мира Радева-Янова и НЦИОМа си коригират предвижданията за изборите с 15% по-малко за ГЕРБ!

193

МЕДИИ

преди 11 години

ОБИРАЙТЕ СИ КРУШИТЕ И ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ,ТВ7,КАК НА БАРЕКОВ СПИРАТ И ЦЯЛ ДЕН НИ ЗАНИМАВАТ,ЧЕ БРАКА НА БЮЛУИТИНИТЕ, Е НАЙ ВАЖНОТО,КАК СЕ СЪБРАХА 50 ЧОВЕКА ПРОТЕСТИСАЩИ И ЖУРНАЛИСТКАТА СЕ ВЖИВЯВА И ГЕВРЕКА ЕДВА ЛИ НЕ АПОСТОЛА ЛЕВСКИИ,ДАЙТЕ СПОКОЙСТВИЕ ЧРЕЗ ПРЕДАВАНЕ ЗА ИЗКУСТВО,ЗА ГРИШО,ЧЕ НИ ПЕДСТАВИ В СВЕТА,ТЕАТЪР,ЗАТОВА И СТАВАМЕ ДИНОЗАВРИ ЦАЛО СТАДО ОВЦЕ СМЕ,МАЛИПУЛИРАНЕТО Е ДОБРЕ,ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ БЯГАТ ОТ ЪГЪЛ НА ЪГЪЛ И КАПЯТ ПАРИ И СЕ ГУШАТ ,А НИЕ ЛАПАМЕ МУХИ.

192

ГЛУПАЦИТЕ

преди 11 години

МАЙ МНОГО ХОРА ВЕЧЕ СА С ПОСТОЯНО ПРИСЪСТВИЕ НА УЛИЦАТА,ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДА НЕВОЛЯТА,ЩОМ КАТО БАРЕКОВ СИ ПРЕПИСА ВЧЕРА ДЕЛОТО НА ЛЕВСКИ,УТРЕ НЕ СЕ ЗНАЕЛО ДАЛИ ЩЕ Е ЖИВ,АБЕ ***,СЛАГАЛИ ГЕРБ В КИБРИТА 50 ЛВ,ДЕ ДА ПОЛУЧИХ И АЗ ВЪВ ВАРНА,РЕКЛАМИТЕ СА КИБРИТ,БОМБОН ЛУКЧЕ НА МАСА И ДОРИ ДЕТЕ МОЖЕ ДА ПОСЕГНЕ,СЪВСЕМЕ ОБЕЗУМЯХА *** НЕ ЗАБРАВИХА КАК РУМЕН ПЕТКОВ ВСИЧКИ *** ОТ ПЛЕВЕН,ПЛОВДИВ-ЦАР КИРО ВИЛНЯ ЦАРИЦА КОСТАДИНКА,СОФИЯ ,ТА ПЪРВАНОВ БЕШЕ ВЪЗКАЧИЛ С БАЙРАКА,ДА ТЕ СА ВЕЧНИ ДРУГАРИ.

191

Мунчо

преди 11 години

до 267-фалшива бюлетина-фалшив печат....фалшиви дипломи като на Калинка....абе тези са спецове по фалшификациите.

190

Анонимен

преди 11 години

Ето една изборна математика, която опровергава усиленото афиширане, че 350 000 заловени бюлетини са технологичен брак. Вчера собственикът на печатницата си вкара голям автогол, като каза че бракът бил 2%. Даде и информация за тежестта на цялата хартия 200т. По тонажа математика не съм правил, но това, което ще видите в двете снимки, мисля, че е показателно.Едната е с математиката, за която съм работил с приблизителни кръгла база от 7.6 милиона. При такава базова цифра се вижда, че трябват около 15 милиона гласоподаватели, за да се достигне 350 000 технологичен брак.А втората поради

189

Анонимен

преди 11 години

лузери

188

Анонимен

преди 11 години

Не се ли преексопинар всичко с тези бюлетини.Нали ти дават бюлетината,слагат печат, гласуваш, после излизаш и пак печат.Не ми се вярва да са толкова глупави от Герб, и да очакват че ще раздадът предварително 350 000 бюлетините с печати и зачертана партията,човекът ще влезе в тъмната стая и после ще излезе, бюл., която му е дадена от комисията ще си я сложи в джоба. Нещо не се вързва. Айде 10, 100 човека, ама 350 000 и никой да не разбере, ми се струва нереално и абсурдно. Обяснете?

187

Анонимен

преди 11 години

Абе Станишев не можахте ли да намерите повече от 150 души за червения протест. Вие деца нямате ли , внуци нямате ли - или ве4е никой не ви вярва.

186

Анонимен

преди 11 години

Заблуден народ жалък.как може да ви маниполират толкова лесно медийте.всички спекулации всички маниполации идват от гадни *** и техните саратни партии.

185

до 308

преди 11 години

Ти си тоя ,дето плюе .Речникът ти е неприемлив за интелигентен човек,правописът ти куца,а грамитиката си я турил в чекмеджето и е забравена.Ти си ,който ме убеди днес да гласувам за ВМРО,до тоя момент бях в графата ""колебаещи се".Кое не ти харесва от позицията на Джамбазки-войната с *** на България,програмата му за развитие ли? Моля те ,бъди толерантен към хората които имат свое виждане,агресията води да огресия!

184

Анонимен

преди 11 години

Бюлетините се пазели от МВР.Ох,успокоих се!Значи щом се пазят от МВР няма страшно.Ами точно в това е проблема струва ми се.

183

до 303,304,305

преди 11 години

От истината боли,нали? Та какво неверно ви каза Джамбазки та ви хвърчат плюнките ?Само истината и изнася кирливите ризи на вонящите политици.

182

Анонимен

преди 11 години

Още ли има наивници дето да си мислят, че БСП, ГЕРБ и ДПС не са едно и също. Накупили са *** гласове а ДПС са закарали наивните си гласоподаватели под строй. За Куневица, С. Бинев и разните там нови кандидати за слава не ми се говори. Единствените достойни за когото може да се гласува са АТАКА, ВМРО и "Глас народен" на С. Видков. Масово гласувайте за тези три партии, изберете си една и гласувайте иначе ще ни управляват пак ***, турци и клептомани.

181

Kreti

преди 11 години

Ясно но ние е че всички са от различни крила на бившата ДС и на практика избор няма.