806

васето

преди 11 години

,,Под прикритие,, оживява.....все едно слушам разговор между Джаро и компания, ама те не били мутри и ги обвинявали несправедливо иначе горките....да ги ожалиш герб направо!!! не че другите не са същите ама поне се крият...

805

Анонимен

преди 11 години

"Закаченият" е един от охраната. И Бойко е наясно по въпроса. Екипът за подслушване е на пряко подчинение на Цветанов. Въпросът е кой е пуснал информацията. Според мен Цвък ще отрича до последно, а със сигурност до дни ще излязат още по-шокиращи неща. Може и да гръмнат някого.

804

бг

преди 11 години

Бойко ще е премиер. Пич е

803

хаха

преди 11 години

Този Бойко не може да говори правилен български език. Той говори точно като нашия Жоро кварталния клошар-пиянде.

802

един от нас

преди 11 години

За съжаление в България има много хора които ще продължават да подкрепят ГЕРБ просто защото и Бойко да им каже аз съм мафиот като са на няколко ракии ще кажат тоя се шегува с нас а толко направи за България. Между другото които го подкрепят са все ниско образовани хора има статистика

801

Анонимен

преди 11 години

В добрите държави тези тримката щяха да са вече в килийката и да си гугукат колкото си искат , некаи от тех ни облъчват предизборно. Никаго вече с тях и за тях.

800

Истината

преди 11 години

Всяка твар, като умира, се бори с всички сили да оцелее. Отвличания, спонсорирани протести, улики, флашки, платени гласове, нищо не е твърде низко за тези хора.

799

БМВ

преди 11 години

Е добре, за кой да гласувам ?

798

Анонимен

преди 11 години

Страшна глупост!Това най-вероятно го е съчинил някое от младите момченца на Станишев.Всичките са един дол дренки!

797

Rummy__

преди 11 години

Хахахх, абе хора, вие сериозно ли? Този "разговор" е повече от смешен, дори не издържах да чета до края. Някой жестоко се *бава с народа. Хората се кефят на криминалните романи и забравят да сметките за тока. Дните минават по - леко...

796

elisaveta.do

преди 11 години

Писнало му е толкова, че се е престрашил да пусне това в публичното пространство. Може да е някой от онези, дето уж изтривали информация, а може да са я презаписвали, знае ли се? А дали на някой друг няма да му писне и да каже и нещо около отвличането на Лара Банева? Ако и това стане, ще е мегаскандал вече. И това тука ще ни се струва като приказка за лека нощ.

795

elisaveta.do

преди 11 години

работата е ясна, няма кой знае колко варианти за обяснение на случващото се. Първо подслушващото устройство е в Миро, обаче той май не знае, иначе нямаше да плямпа толкова. Второ редствата да се слуша както разбрахме може да се чрез телефона на Миро, а техниката за това е много скъпа и по всяка вероятност е собственост на МВР. Трето Цветанов продължава да се разпорежда в МВР, подслушва дори Бойко. Четвърто на някой от тия в СДОТО, дето им нареждат такива "тренировъчни мисии" му е писнало.

794

реал мадрид

преди 11 години

ако това е вярно и тия хубавци не идат поне на съд *ати и държавата *ати и Е.С.

793

Анонимен

преди 11 години

Що така Цветанов подслушва всички незаконно а от 4 години излизат само записи за хора от ГЕРБ. Ако Цветанов има записи за всички включая комунистите защо не ги използва сега когато комунистите го нападат? Излиза че Цветанов е таен агент на БСП и топи само гербаджии. Невероятно ли изглежда? Знам знам. Много по реално изглежда БСП да подслушва Гербаджиите вече 4 години а да топи за това Цветанов за да отклони вниманието пт себе си и да го скара с Бойко. Царе са комунистите на партизанската борба.

792

го

преди 11 години

Бойко, пак ли бе? Станишев, нали? В собствените ти ***? Скандално!

791

1000-ния

преди 11 години

1000 коментара, лол

790

БСП

преди 11 години

победа и пак победание подслушваме само за победа!

789

роки

преди 11 години

KOZ, много си *** бе, да не си се накозил като прасе? Записа е автентичен и Бойко се показва като истинско прасе в него! Освен това се разбира, че е съучастник на Мършата в кражбите и се чуди кака да го спаси от съд! За затвор е!

788

Русе

преди 11 години

Ай стига бе,Мирослав Найденов имал любовница и живеел с нея!!!Аз това разбрах от цялата работа.Обаче защо е изпратил семейството си в чужбина не разбрах..И тоя за какво беше избран 4 години да управлява министерство или да си търси любовница..

787

KOZ

преди 11 години

6OM NIAMA IME NA PODAVANE MNOGO IASNO 4E NE E AVTENTI4EN.KOLKO YDOBNO SE KRIAT MI6OCITE.NA 12 MAI 6ESE RAZBEREM,KOI KRIV KOI PRAV.