21

?

преди 11 години

До Анонимен 17 Ами ти, бре? К'во си се разпенил? Ти какво храчиш, след като те дразни, че другите плюват?!

20

до 20

преди 11 години

прав си,но ако става въпрос за България. По твоя пример тук ще остана само ***. Не съм предходния, дето спорите.

19

Miki

преди 11 години

Живота е несправедлив:((Някои раждат на поразия и не им пука да ги продадат за някой лев, а други си дават и последната стотинка за да им се роди дете, и пак не става.

18

до 17

преди 11 години

Абе ид*от, като не можеш да си позволиш да отгледаш нормално едно дете, най-просто нещо е ДА НЕ ГО СЪЗДАВАШ! Доказателството, че тия хора са още по дърветата и никога няма да слязат от там! И арийци или както щеш ни наричай, но един нормален човек никога няма да прави деца, дето да не може да изгледа или, за да ги ползва за детски и помощи. Айде млъквай там...

17

Аушвиц

преди 11 години

След като видяхте снимката и прочетохте статията, все още ли смятате, че всички хора са равни?

16

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ПЛЮВАТЕ БЕ МИЗЕРНИЦИ? НЕ СИ ЛИ ВИЖДАТЕ УСРА.ИТЕ *** АМИ СТЕ СЕДНАЛИ ДА ПЛЮВАТЕ ПО ХОРАТА КОИТО СА НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ ОТ ВАШАТА СКАПАНА ТЕРИТОРИЯ. ВИЕ ДА НЕ СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК? АКО НЕ БЕШЕ ПОЧИНАЛА ЖЕНА МУ ЩЕШЕ ДА СИ ГИ ОТГЛЕДА ДЕЦАТА ИЛИ ВИЕ ЩЯХТЕ ДА МУ ГИ ИЗГЛЕДАТЕ? ЗА КАКВИ СЕ ИМАТЕ? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ И ЗА ХОРА НЕ ВИ ИМАТ МАЛКО ПО НА ЗАПАД ОТ ТЕРИТОРИЯТА ТИКВО-МУТРЕСТАНИЯ? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВИЕ СТЕ ПО НИСКО ОТ ТОЗИ АФГАНИСТАНЕЦ. ИЛИ СЕ ИМАТЕ ЗА АРИЙЦИ?

15

до 13

преди 11 години

Вярвам ти, условията за живот там не дават възможност на хората да се цивилизоват и нивото на съзнанието им е като в първобитно-общинния строй, което до някъде ги оневинява. Но нашите *** с нищо не мога да ги оправдая! Най-малкото знаят какво са предпазни средства, за разлика от Афганистан. Да забременяваш с цел да продаваш децата си - естествено, че и най-примитивния афганистанец ще изглежда светец пред това!

14

Анонимен

преди 11 години

Нямат пари, ама правят деца - *** история. Да дойдат в БГ тука и помощи и детски, всичко ще им дадат на готово! И без това скоро само *** ще останат в тая държава на афганистанците хич няма да им е зле. Като направят 15 чаавета и шапка на тояга...

13

Dok

преди 11 години

Разрушена психика

12

тито

преди 11 години

Един Български военен лекар разказа за Авганистан покъртителни неща. Първо в Авганистан няма летоброене часовници надписи на населените места . Там не се знае кой кога е роден а ако си забравиш името нямаш проблем . Страната е на 1000 години назат от цивилизацията. Ценностите на християнството са на светлинни години от тях. Исляма бетонира това статукво и никой не повдига този проблем. Така че 6 нямате представа какво е *** В ТАЗИСТРАНА. Този баща е светец по Авганистанските стандарти .

11

Анонимен

преди 11 години

особено ,,женски,, .за кво са му .то в българия жените се дискриминират по всички параграфи ,па камо ли там в меката на ислиама.евтин слугинаж и боксова круша за некой ***,който да си изкарва яда на тях.

10

Анонимен

преди 11 години

Нямал с какво да ги храни, ама имал 6 деца! Е това ако не е *** здраве му кажи!

9

Анонимен

преди 11 години

И като се тиражират подобни нелепици, каква е крайната цел? Що не пишете за Български майки и бащи в същата оскъдица успяват да намерят работа и пари и въобще не си помислят за подобни неща?

8

Анонимен

преди 11 години

Да не мислите, че тия 1000 долара ще отидат за децата му?! С тях примитивът на снимката ще си купи нова, млада жена и пак ще прави чаавета.

7

Анонимен

преди 11 години

Още едно доказателство, че мангаите произхождат от този район! Ама там хората се шокират, тук му викаме "културни особености"!

6

и аз

преди 11 години

Не е ***,а беден и отчаян човек.С тези пари ще отглежда другите си деца,така че не виждам нещо толкова лошо.

5

Анонимен

преди 11 години

Какъв *** трябва да си,за да продадеш децата си за пари.

4

Анонимен

преди 11 години

Ами нашите ***, които бременни отиват в Гърция, раждат там и си продават децата на бездетни двойки?

3

Анонимен

преди 11 години

mnogo lesno e da sadish zad komputer ot hilqdi kilometra razstoqnie

2

anonimen

преди 11 години

.............ne se trevojete tolkova toy şe napravi oşte 15 parçeta.