30

anonimous82

преди 11 години

БГ е наи-грозната и противна държава ,как може да се родим то4но тук,БОГ ни е наказал,като гледам какви красиви държави има и сравня с нашата дупка ми иде да се самоубия....ужассс и трагедия!!С какво съгрешихме Господиии?!!!

29

Ахахаха:-))

преди 11 години

До всички дето мрънкат тук:Кво мрънкате бе?Не изглеждала добре България!***,мизерия...Я идете и се разходете в Букурещ,Констанца...!Ами в Италия?Я идете да видите в южна Италия ква *** е!Там не е ли същото?Ами Одеса,Киев или Херсон(Украйна)?В Украйна специално луд да станеш нищо не е!Улиците им целите в дупки-дори в София и Варна нищо не е!Още си държат паметниците на товарищ Ленин и някои от улиците им още се казват улица"Революцинная", улица"Советская" и т.н.:-))))

28

Анонимен

преди 11 години

Аз пък разгледах Факултето, щото не бих отишла да го видя на живо :) Услугата е супер, още преди много време я ползвах, за да разглеждам места по света, които са ми интересни. Това с разработките на ЦРУ, илюминатите, рептилите и пр. хич няма да го коментирам.

27

Анонимен

преди 11 години

RAZGLEJDAITE KARTINKI KUKUVZI

26

Анонимен

преди 11 години

До всички "следени" по долу:На ЦРУ, ФБР, КГБ, МОСАД, ХИЗБУЛА, ИРРА, МИ 5-6-7-8 им е през половите органи за *** от Долно-Нанагорнище. Ще следят те как претаквате зеието! :D

25

Разбирачка

преди 11 години

На мен ми харесва услугата. :) Обичам да се "разхождам" из Япония, Тайланд, Южна Корея - все държави, които едва ли ще имам възможност да посетя. Толкова са различни от нас. :)Хич не ми пука, че някой ще види апартамента ми и зелените ми пердета на жълти цветя или 10 годишния ми Фиат :D Така или иначе десетки хора, минаващи по улицата ги виждат! Плюс - работата ми е свързана с доста пътуване и сега е много удобно предварително да се ориентирам как точно изглежда крайната ми цел! ;)

24

смок

преди 11 години

До dragunov7.62Тя не само изглежда...

23

Анонимен

преди 11 години

Радвайте се на това приложение защото много от нас няма да имат шанса да видят други държави толкова подробно

22

dragunov7.62

преди 11 години

Наистина колите на Гогъл са минали през най-гадното време , България изглежда наистина много лошо.

21

Баба Гица

преди 11 години

Абе много е яко беее - видях Париж,Лондон,Стоунхендж ,кулата в Пиза -кога щях да ги видя инак толкова отблизо ?

20

станишев

преди 11 години

това е шпионската програма на герб, с която иска да шпионира скромните опозиционери от бсп и други нежни партии! да!

19

ЯЯ

преди 11 години

Снимките показващи страната ни да се махнат. Това не е България на топящи се снегове и безлистни дървета, и мрачни полета

18

Анонимен

преди 11 години

Аз разглеждах центъра на Сеул и като видях улиците с какви плочки са направени все едно е реден теракот. Толкова равно без една точка. Фонтани , и много хувави стъклени сгради. После си пуснах нашия център на жълтите павета и направо изпаднах в шок. Мръсен и вълнообразен паваж абе не е добре.

17

Анонимен

преди 11 години

Ако ще да е разработка и на марсианците. Нали ми върши работа.

16

Емигрант завинаги

преди 11 години

Google Street View доказва ФАКТА че България е най грозната и *** държава не само в Европа ами и в почти целия цивилизован свят! Когато пуснаха услугата веднага прегледах доста места в Бг и останах много разочарован и дори леко се депресирах като видях на какво е заприличала родината. Много тъжно.....на снимките мизерията се забелязва поне 10 пъти по лесно от колкото на живо.

15

Google Street View

преди 11 години

Тази измишльотина е съвместна разработка на ЦРУ, ФБР и МИ-6...

14

ЯЯ

преди 11 години

Този който дали поръчката да се покажат природа и пътища на България в неподходящо време е целял да покаже моята родина като една мрачна страна, по зле от пустиня.

13

СОТ

преди 11 години

До 1 Бай Шиле ;д

12

до 1

преди 11 години

много полезни неща в интернет са създадени от корпорациите и служат за събиране на информация, вземи гугъл например, който помни всяко едно търсене или пък смартфоните, които могат да пращат лични данни.би ли се лишил от тези неща обаче ?аз не. ползата им е по-голяма отколкото вредата,а и не забравяй, че тези услуги са безплатни !!а програмистите, които ги правят, нали и техните деца искат да ядатили ти искаш да получаваш всичко даром.това е просто размяна на информация,ако искаш го прави

11

Анонимен

преди 11 години

Е нас не ни е.ът за слива бре, какво ще ни шпионират ромските катуни ли хахаха или 2-те останали предприятия, двата танка и 1 самолет, големи смешници сте, пишете на шпионски уиндоус и търсите на шпионски гугъл Бай *** ХАХАХА