162

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 178Малко си тъпичък... А по принцип съм за даскалчето. Само е пораздвижил келешчетата, да се спортуват, не да пушат, да се чукат на по 14-15 години, да се боцкат, да псуват на баща и майка. Така с физическо и емоционално натоварване им излизат гяволите от компа на раменете им. Само един л.йнар на преден план в клипа правеше просташки немощни имитации на секс, но всяко стадо си има *** въпрос на домашно възпитание. А иначе другите много сладко скачаха и се кефеха. Нищо лошо!

161

супер анонимен

преди 11 години

Ето това е "криворазбраната педагогика"! А този "учител" на своя клип, показва доста похотливо поведение....Учениците го подкрепяли...ама разбира се, те подкрепят всяка простотия, но родителите!? Срам и позор, ако това са учителите днес! Нямат място такива учители в образованието, в някой публичен дом- може!

160

1234

преди 11 години

Хайде да разсъждаваме по темата. Има ли място този танц в училище?Ако има,то тогава в "Денсинг старс" ще учим математика.Ако мястото за този танц беше площад "Централен" в Пловдив,с удоволствие щях да отида да им се радвам и да ги аплодирам,но и тогава щеше да има хора,които са против.При наличие на толкова дискотеки,стадиони,площади,спортни зали,поляни в планините учудващо е защо всичко това е станало в училище?Може би да се дискредитира учебното заведение или може би директорката.Мнението на РИО на МОН няма да чуете,защото няма мнение,а и нали министърът дойде.Всеки чака да чуе какво ще каже

159

Анонимен

преди 11 години

ъм, в хореографското ли ще го приемат?

158

Анонимен

преди 11 години

В ученическа възраст все още се формират идеите за света и реда в него, абсурд е учител да поощрява, че дажи и да организира такива прояви. Това ли е длъжността на УЧИТЕЛЯ? Да налага пошлостта като нещо нормално, купонджийско и заслужаващо окуражаване!

157

Анонимен

преди 11 години

Каквито и моди да има, един учител не може да оглави връщането към животинското и примитивното, аз не съм съгласна децата ми да виждат учители, които популяризират просташки и елементарни модели на поведение. Ако не сте чели, и една библиотекарка от Оксфорд е загубила работата си, защото студенти са танцували в нейната читалня същия глупав танц, защото бил модерен сега в САЩ. Кълченето и сексуалните намеци не са изравняване с напредналия свят в културно и духовно отношение.

156

Пеци

преди 11 години

Да трябвало е да танцува ламбада.

155

циганин до 184

преди 11 години

Повръщай бе . Абе я най добре се запали за изгориш .

154

Анонимен

преди 11 години

Представете си Харлем Шейк в някое турско училище!В Турция, която се готви да завладее не само нас, но и цяла Европа!Никога няма да го допуснат не само турските политици, но и турските учители.

153

РОДИТЕЛ

преди 11 години

ПРАЩАТ ГО ДА РАЗВРАЩАВА И ДРУГАДЕ ДЕЦАТА НИ!А НИЕ ГЛЕДАМЕ " У М Н О "

152

Анонимен

преди 11 години

Повръща ми се от този противен даскал с морал на ***! Повръща ми се от новия министър на просветата ,който явно за педагогика не е чувал!Повръща ми се от мерки взети за да се успокоят някакви 200 души, дето протестираха ,а останалите просто не бяха чути! Повръща ми се от лицемерие и беззаконие! Писна ми!!!!

151

Анонимен

преди 11 години

До родител ДА И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН.Нека и родителите застъпници потанцуват.Нали е просто един танц безобиден.А всъщност вече освен безобиден стана и възпитателен след като има толкова много подръжници издигнали го в култ.А ПОТАНЦУВАЙТЕ не се срамувайте - нали няма от какво.

150

Анонимен

преди 11 години

И вълкът сит, и агнето цяло. /А в статията за Цв. ЦВ. искат йава скрипт, за да пишеш/

149

даскал

преди 11 години

ми като промиват мозъци да не мислите че и даскалите не страдаме? и ние сме с промити мозъци, често не знаем кое е правилно и грешим. то като общуваш с деца и ти ставаш като тях, настъпва изравняване на фазите на психофизичните вибрации. децата поумняват даскалите изтъпяват. година след година. работил съм малко и в лудница, там се полудява само от атмосферата повярвайте ми! според мен изтрещяването е професионално заболяване и трябва да се третира като таково по Кодекса на труда....

148

Успех!

преди 11 години

Пожелавам му успех! Всяко зло за добро!!!

147

родител

преди 11 години

Имам.....предложение.Да се съберат всички родители застъпници да ударят и те един Харлем Шейк в подкрепа на каузата си.Дали им стиска?Дали децата им ще одобрят поведението им?Любопитн ми е........хайде дами и господа ДОКАЖЕТЕ ПРАВОТАТА НА ТЕЗАТА ЗА ЗАСТЪПНИЧЕСТВОТО СИ.

146

учител

преди 11 години

е кой ще го вземе тоя.бил в добри отношения с учениците.да ама не там е местото дето трябва да се кълчи.има си достатъчно чалготеки дето ако иска да се клати до сутринта.нещо е объркал местото.

145

Анонимен

преди 11 години

Публикувайте й снимката на таЯ директорка!Сигурно има гооляама бенка на носа и дискретни черни мустачки под него,леко прошарена коса,грижливо подстригана АЛА ДКМС,шалче на врата и мирише на лавандулов одеколон /4711 KOELNISCH WASSER/.

144

Анонимен

преди 11 години

Децата не са виновни ,че го харесват.Та те са още незрели за да разбират кое е стойностно и правилно от морална и естетическа гледна точка.Знаете децата искат да са бунтари,различни и збележими.Приемат за правилно по-лесното.Аз се чудя на родителите тръгнали да подкрепят поведението на децата си ,но тъй е по-изгодно за тях инък трябва да се засрамят и да признаят пропуските във възпитанието им.

143

Ехо

преди 11 години

По-различният подход на учителя,който министъра приемал,говори единствено за нивото на самия него.Ако познанията му по земетресенията са като педагогическите-тежко ни и горко!