296

Анонимен

преди 11 години

ей тия нямат умиране, или това хич не е опит за убийство, и пак дълго и скъпо лечение

295

Анонимен

преди 11 години

Най-добрите ни лекари спасяват най-големите разбойници. "Тройната" вече 4 години не краде и не сдържаха - "атентатът" срещу Доган и стрелбата срещу Баретата са явен опит за дестабилизация на държавата и отслабване на доверието към сегашното правителство.

294

Биволь

преди 11 години

Секретен документ за атентата срещу Бориславова през 1997 разкрива ролята на сегашен шеф на ДАНС. В момента на взрива джипът на Цветелина Бориславова е бил паркиран на Раковска 188, на тротоара пред офис на фирмата на "Аполо и Болкан" - силовата групировка на Алексей Петров и Златко Баретата. Офисът на самата Бориславова е бил от другата страна на улицата,

293

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 377 ако тоя е стожер на обществото аз съм Юрий Гагарин

292

Анонимен

преди 11 години

абе днес.бг стига с тия мутри бе пред 7.62 всички са равни няма тука барети марети Догани Местани стига сте им правили реклама напишете нещо за обикновенните хора за народа

291

МУТРАТА ПРЕМИЕР

преди 11 години

РАЗЧИСТВА МИНАЛОТО СИ

290

ф–3

преди 11 години

а за илиян варсанов никой нищо ,пак го пуснаха на свобода

289

Боко

преди 11 години

Силен мач на Джокович. Абе малко несигурен на моменти, но момчето се спра'и блестящо. Тоя Мъри па кой го е излъгал че е тенисист. Вижте наш'то момче, балкански юнак как го смаза. Е тва е.

288

ф–1

преди 11 години

Всичко това е следствие на престъпната продажност на ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА.Златко непрекъснато е съден/вкл. и за убийства/ и все е навън благодарение на корумпирани съдии.

287

Анонимен

преди 11 години

Тоя грам не ме интересува, но ако жената е права, че на това място живеят клошари, се връщам в софия да стана клошар и да си го стегна.

286

нечовек

преди 11 години

А Болен,ще си пие шампанското с младото си бонбонче в льо Пари,докато студента ще пише постове под 100 ника за някой лев в повече....Въпрос на цели !!! Вероятно студента е висш Ум от чернозема Добруджа...Да те питам,колко ти плаща Патрона да пълзиш и ръсиш простотии и невежество ?

285

Анонимен

преди 11 години

Фирма "Прайхим" ? Това съкращение какво означава ? Аз го чета,като : Праим Химия / Правим Химия/Други мнения или тълкувания ?

284

Темерут

преди 11 години

А, бе тоя Златко баретата не беше ли болен от рак на простатата? За да тръгнат да го гърмят, явно не е бил въобще болен! Измамата лъсна!

283

Анонимен

преди 11 години

ГРОБ пак отклонява вниманието от истинските проблеми...

282

Анонимен

преди 11 години

току що по телевизията на гербавите -Тв 7 ,съобшиха ,че Златко баретата е бил прострелян с няколко куршума в крака и корема и в момента е в шокова зала на Пирогов където хирурзите се борят за живота му ,,дали след загубата на изборите и баш мутрата от ИПОН няма да се отзове в шоковата зала на Пирогов ,явно след като няма хляб ща народа ,ще имаме зрелища ,казано по нашенски -сеир

281

анонимен

преди 11 години

Някой е искал да се отложи делото, но не с цената на живота на Баретата. И тъй като по друг начин явно не са успели спретнаха този театър в центъра на София. Защото да се качиш на покрива на сграда срещу съда и да стреляш от там по знакова фигура в деня на делото едва ли е случайно. Така, че не вярвайте на цирка, който ще се разиграва с отцепени райони, огледи на полицията и тем подобни парлами. Това си е постановка.

280

Холивуд

преди 11 години

След ДПС екшъна, последва скъпият и скучен "референдум" и ето ни...отново екшън !

279

Анонимен

преди 11 години

Почнаха пак да посягат на стожерите в българското общество.Хора които,ако бях политик щях да кажа,че са спомогнали за изграждане и развитието на България последните 24 години,хора които със своята отзивчивост и благородство помагат на политическата ни класа да оцелее в тези тежки времена на финансова криза.

278

fdd

преди 11 години

kakvo go oplakvate tolkova.tolkova maiki e razplakal tozi ***

277

коко

преди 11 години

Мутрофани,мутрофани легендарни синовена полета ,на балкани,на села и градовеМутрофани,мутрофани ,във ръце със бухалки,от вашите кърви проляни,демокрация мутризация роди. Стара песен в нов аранжимент.Може да си я направим химн.