17

до 23

преди 11 години

Ще гласувам за теб на другите избори щом казваш, че ще управляваш по-добре. Но аз виждам много неща направени. Може би живеем в различни българии.

16

Анонимен

преди 11 години

До 18 А кой те управлява бе УМНИК Не получавам нищо освен *** от ГРОБ на който космоса им пречи да управляват държавата Ако си забравил . че сте всички такива от 2009 година ГРОБ е на власт и НИЩО не са успели да направят до сега освен мрънкане ,Калинки и скандали и винаги предишните са им виновни .Имаха тотално мнозинство в парламента ,НО не им стигна мозъка за промени

15

GLADEN

преди 11 години

A KAKVO E TOVA SVOBODA V MAGAZINA PITAH NIAMALI 4AKALI DA IM DOKARAT

14

Анонимен

преди 11 години

ТВ ТРАГЕДИЯЩракам, щракам с вафлата - каналиколкото душа ти ще, уви,не засичам турски сериали ...Леле, спрели са ни Би Ти Ви !!!Няма ги Онурчо, Ферхундето,Фатмагюл с красивите очии пред моя взор от гняв пердеточерно пада, спряха Би Ти Ви !!!Юкито не мънка, нито Анипред аутокюто се поти ...Чума да ги тръшне, хулигани !!!Как така ни спряха Би Ти Ви !!!Мира не въздиша и Дианавъв опасна близост не фучи ...Леле, леле, поразия стана -спряха, спряха, спряха Би Ти Ви !!!

13

Данъкоплатец

преди 11 години

Изключително неточно и разминаващо се среалността изследване.Няма друга друга държава, в която всички криминално проявени (крадци,убийци,изнасилвачи, ***,роми и т.н.) са насвобода, а не където им е мястото - в затвора.По-голяма свобода никъде по света няма. Трябва взимат пример от нас - всички на свобода (дори и тези които заслужават смъртно наказание)

12

до 15

преди 11 години

Получаваш 50 стотинки от БСП за написан анти ГЕРБ пост, който няма нищо общо с новината. Още 100 пост-а и ще си изпълниш надницата.

11

Анонимен

преди 11 години

Идеални сме си. България е номер едно и най-готиното място на света.

10

циганин

преди 11 години

Аз съм европейски гражданин на кое място съм ?

9

Анонимен

преди 11 години

По скоро сме на 442 място А ако сбъркаме и отново иберем ГРОБ ще се сринем до 4442 място

8

лотария

преди 11 години

Вместо избори е по-добре да се въведе лотария. Парламента и правителството да се избират на всеки шест месеца на принципа на случайността. При, примерно 6 милиона избиратели, вероятността пожарникаря да бъде избран отново, е 1 към 6 милиона. И без това целия парламент и правителство са с ампутирани мозъци и ползват мозъчни протези!

7

GUSTU

преди 11 години

SVOBODEN SI DA UMRE6 NA 42 GODINI TVA SA ISKALI DA KAJAT AVTORITE GRE6KA V PREVODA KAKTO VINAGI

6

свобода на избор

преди 11 години

Българите имат свобода на избор! Кой да ги обере банката или държавата!

5

Анонимен

преди 11 години

Кои са пък тия да ми определят свободата, ами кога ще видим една статистика от българско списание да ги турим американците на 204 място например.

4

Анонимен

преди 11 години

човешка свободаКакво означава това икак се превежда на нашенски

3

няма човешка свобода

преди 11 години

В България няма човешка свобода. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

2

Анонимен

преди 11 години

Във България обикновенния човек винаги е мачкан.Работодателя ти бута африканска заплата и ако си недоволен ти показва вратата със довода че други чакат за мястото.Партиите те натискат по техни си начини да гласуваш за тях.Не можеш да се изкажеш свободно , защото веднага ще ти се случи случка и така..Живеем във най-нетолерантната страна.

1

Анонимен

преди 11 години

Туй просто не е вярно, България е на първо място по свобода на простотията ако искате елате снимайте как ще мина да шибна един шамар на някой и нищо няма да се случи.