101

do 6

преди 11 години

Wsa6tnost watre6niq bruten produkt na Urugwai e 15 000 dolara na glawa ot naselenieto. W Bylgaria e 6000. Pisal sym go mnogo 4esto po forumite i e istina. Bulgaria e afrikanska strana. I po standart, we4e i po mantalitet.

100

Георги

преди 11 години

Абе RCI ти нормален ли си бе? Ти като ходиш на работа и получаваш заплата да не би да си длъжен да я пазиш за себе си? Той както всички работи като държавен глава и получава $12,000 и от тях дарява 90%, как точно дискредитира народа си ? Напротив дарява на нуждаещите се и показва, че найстина е човек за разлика от наще пумяри в България. ЕВАЛА!!!

99

Месия

преди 11 години

Да погалите, моля, трикракото куче от мен!

98

Анонимен

преди 11 години

"при нас тези заплати са по формула.Ако някой откаже под някаква форма(тази с даряването е най-лигавата),то той нарушава правилото,от характеристиката на поста си излиза,той вече не е това за което е избран."Глупости. Нищо не пречи да даряват част от заплатата си подобно на уругваеца.

97

RCI

преди 11 години

+ Избран е за да работи,а не да скромничи.Лека нощ на всички,сънуваите хубави сънища и нека утрото (и утрето )Ви бъде прпекрасно!

96

RCI

преди 11 години

Вирджиния,при нас тези заплати са по формула.Ако някой откаже под някаква форма(тази с даряването е най-лигавата),то той нарушава правилото,от характеристиката на поста си излиза,той вече не е това за което е избран.Разбираш ли!Да си избран,при това пряко,не е като да си назначен.Тези по няколко хиляди левчета заплата не тежат,тежи,че нищо не вършат както трябва.Ако изобщо се откаже от регламентираното заплащане,той автоматически попада в "колкото получавам,толкова ще ви работя".

95

Вирджиния

преди 11 години

Не, ще се наложи да се обърнеш към сапартийките си-Цачева и Фидосова.

94

До Виржиния

преди 11 години

Ако ми завъртиш едно убаво додуче, ще те светна, че не се учиш от нейнияТ президент, защото в случая президентът никак не е подлог.

93

До Виржиния

преди 11 години

Правиш ли додуци?

92

Вирджиния

преди 11 години

Ако нашите политици погледнат с насмешка на Уругвай и нейният президент това означава, че скоро няма да се оправим, мозъците им просто са застинали и мислят единствено за собственото си обогатяване.Гледайте "български" политици, гледайте и се учете от Уругвай и нейният Президент!

91

Вирджиния

преди 11 години

Като е жалка, защо хората в тази латиноамериканска страна получават 775 долара средна заплата, а тук заплатата е 400 долара. Жалка е нашата история през последните години, например 20, а не историята на Уругвай! Тук нашите политици могат единствено да гледат и да се учат!

90

RCI

преди 11 години

Президентът не е наемен работник!Народът е дал,а държавата е определила,че тази сума му трябва за да изпълнява функциите си.Тези пари не са негови!По този начин той обижда народа си и дискредитира държ.СИ!След като се пенсионира да прави каквото иска,сега той не принадлежи на себе си!Има и друго,утре може да каже-работя 1/10,защото десета ползвам!Сиромахомилство,позьорство или обикновена глупост!Като Президент да работи за по-висок стандарт,затова е избран,а не петаци да подхвърля.Жалка история.

89

Елена

преди 11 години

Ти май си разбирач по мъжката красота! тук все още повечето сме хетеро.

88

Анонимен

преди 11 години

Нашият президент е по-готин

87

До 93

преди 11 години

Защото образоваността и грамотността, уважението и мира са издигнати на много по високо ниво от Българската дребнавост и малодушие.Защото хората там избират своите лидери как да ги управляват, а не как да бъдат управлявани.Защото обществото там се гради на социума, а не на индивида, но индивида е човек преди всичко и като такъв живее според норми и закони, които са валидни за всички.Защото...Лазар е псето на овчаря ;)

86

Анонимен

преди 11 години

Бе не знам, гледам всичките браво, браво пък що става така уругвайците да си избират такива хора за лидери пък ние виж какви хора си избираме .Може ли да ми кажете ЗАЩО?Ми ,че то за Лазар отиват повече пари на месец отколкото за тоз президент.Нали знаете кой е ЛАЗАР?

85

Към номер 87

преди 11 години

Само да сравним 3.5 млн. Уругвай и 6 млн. България и нивото на грамотност, интернет свързаност, качество на живот, стандарт, култура и както обикновено всички вървят напред ние назад.При тях е имало военна хунта (режим) и той е повличл много за да махнат хомота на раята и да живеят цивилизовано, скромно и свободно, но ти и точно такива дребни душици, като теб са виновни за падението на тази (наша) държава наречена - България.Там думата Човек се пише с главно Ч и политик се става не по избори!

84

ТАЙСЪН

преди 11 години

СРЕДНА ЗАПЛАТА 775 $!!!!! В БГ Е 400$!? КЪДЕ СМЕ НИЕ? В ЕВРОПА ЛИ СМЕ, В АФРИКА ЛИ?

83

До 87

преди 11 години

Айде пък ти грамотният виж във книгата с фактите къде с енамира Уругвай и по грамотност и по стандарт на живот и по....Само потърси в Internet какво е план CEIBAL и ще ти стане ясно нивото на грамотност там.Писна ми хора, които даже не са си направили труда да прочетат нещо извън жълтата преса да се опитват да дават коментари мислейки се за оригинални.А номер 80 просто не искам и да коментирам.

82

Вирджиния до 87

преди 11 години

Ами аз като ти гледам правописните и пунктуационни грешки, май и пет лева на месец са ти много..според твоите принципи и стандарти!