33

до 27

преди 11 години

а на продажните предатели и подстрекатели, работещи против народа си, като си свършат мръсната работа, за която са наети, им цепват тиквите - за да няма свидетели. не че ти го пожелавам, но няма изключения. факт. и по-леко с омразата, да не ти се спука некоя аневризма, докато се пънеш

32

Анонимен

преди 11 години

тия ,,българи,, не четат ли вестници

31

G8

преди 11 години

NIKOI KAM NI6TO NE GI "SKLONQVA",TE ZATOVA OTIVAT V PO-GOLQMATA SI 4AST,JENITE PROSTITUIRAT ILI PROSQT I TAKA SI JIVEQT,NALI GI VIJDAM KVO PRAVQT.ILI V ITALIQ IMAT DEFICIT NA NEOKUPANI PROSTITUTKI,TA NQKOI NASILA GI KARA.STIGA VE4E S TIQ TUPNI I CIGANII.IZLIZA VSEKI L I QVNO LUJE I SEGA CQLA BG 6TE SE ZANIMAVA S TQH I DAJE PARI 6TE IM IZPRATQT DA SE VURNAT,A V NA6ITE POSOLSTVA,AKO OTIDE6 DA POISKA6 POMO6T ZA NE6TO TEJKO TI I GORKO.KVA E TAQ POLITIKA?????

30

Анонимен

преди 11 години

До 30 да къщата е италианска От убийството в Перуджа е .Все нея слагат по българските сайтове .А и за сведение там са ЖИВЯЛИ 5 студента А после нашите ревът от условията в Студентски град .

29

Анонимен

преди 11 години

Това на снимката,италианска къща ли е?Че те нашите *** по стойностни имат.Пфу.

28

фен

преди 11 години

Е туи е ЕС празни обещания и измами.А относно кой е тръгнал за там ще кажа само едно независимо от етноса и религията уважавамвсеки който иска да си искара хляба С ТРУД.

27

Анонимен

преди 11 години

Защо още не са изпратили правителствения самолет да ги прибере?

26

Анонимен

преди 11 години

*** расисти безмозъчни! Започнете малко да мислите с тези тикви пълни с омраза! Във велинградско има много помаци! Помаците са българи, гъби прости! Някои само чакат да видят някой черен или страно име и веднага се отваря фурната за *на и бълва тъпотия след тъпотия. Безмозъчни, безчувствени и ограничени твари - това са хора в беда, как може да сте толкова безразлични, дори и *** да са?Аз на най-големите си врагове не го пожелавам, ама на вас го пожелавам да се озовете в такава ситуация!

25

Анонимен

преди 11 години

Продължавам да се учудвам, за6то САМО българските мюсюлмани се подлъгват по такива не6та ... ту ги връ6тат скелети от гърция, ту от италия ...Прости ли са, неграмотни ли са, вестници не 4етат ли, телевизия нямат ли ?Време е според мен да по4нат малко да се социализират, да се образоват, да търсят информация, да у4ат езици ...стига с тя фереджета и джамии ...Ина4е постоянно 6те са жертва на измамници и обикновени и полити4ески.

24

Анонимен

преди 11 години

търсите ми дедовия там

23

Тихомир Томов

преди 11 години

Италия стана нормална държава при управлението на Мусолини . Тогава членовете на Коза ностра и другите две организации , които в момента се занимават точно с трафик на хора бяха принудени да имигрират в Америка , където условията за престъпност са изключително добри . Сега в Италия може да се очакват всякакви проблеми с бедните работници от нашите страни . Имаше случай на истинско робство в Сицилия . Тогава случайно един работник / роб / успя да избяга и да уведоми карабинерите .

22

БПФ

преди 11 години

Боко, ще им осигуриш ли транспорт, та да се върнат? - Или тия са някакви помаци, а не ***, затова да се прибират пеша?

21

до 20

преди 11 години

Ако ти беше собсвеник на фирма щеше ли да вземеш неграмотният и крадлив Джамал на работа.Когато се сблъскаш с подобни хора да ти вършат работа ще предпочетеш да платиш н грамотен българин,отколкото да се занимаваш с хора търсещи лекото и мекото и "чори паппата".

20

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ се фукат с помощите на ЕС за магистрали, но ЕС не дава пари за помощи и българите са гладни.

19

Анонимен

преди 11 години

"Цялата ситуация, значи, това е измама. Лъже, че носи хората от България, зарибява хората от България и взема по 250 евро на човек, а ни работа, ни нищо Нещо, нищо те му разбрах на човека. И как така се опитва да стигне на стоп до Рим и едновременно с това дава интервю за БТВ.

18

Анонимен

преди 11 години

Ако имаше някаква работа,поне за 300-400 лв. Джамал и джамалчетата щяха да си работят тук! Благодарение на Боко,Симо и брадатия Тотю !

17

Анонимен

преди 11 години

Да се прибират пеша!

16

Анонимен

преди 11 години

Бойко да пали Кугърите и Спартана ! Как така ще остави своите верни избиратели да мизерстват !

15

pamet

преди 11 години

Uvajaemi sanarodnizi po-nadolu ot Toscana ne e jelatelno da hodite .

14

Анонимен

преди 11 години

....... българи ? да бе, да.