177

Къци фен

преди 11 години

Юлияне, много си жалък и смешен!!!! Яд те е нали че те изгониха, *** такъв, ама не си го признаваш хаха Къци е номер 1 и недей да си мислиш голям психолог се извъди, че харесваме Къци, защото са ни мачкали някога, както ти се опитваше мачкаше Къци! Това си го избий от грозната и *** глава, по-нагъл тип и арогантен няма в тая къша. Харесвам Къци защото е интелигентен, възпитан, толерантен и културен - качества, които ти не притежаваш!!!

176

Анонимен

преди 11 години

Къци е опериран от чувството - самоирония - едно ценно качество, което малцина притежават. Жалко за него... Но искам да ви кажа, че той се прави на по-смирен, отколкото е и е страшно праволинеен - ама в бг такива си ги търсим, същото е и правителството ни

175

Анонимен

преди 11 години

Още ли се карате за тия бе, и на двамата им дреме за ваште коментари, комплексарите сте вие.

174

анонимна

преди 11 години

Къци може и да е странен до някъде , но поне не се гаври с другите и е безкрайно сдържан.Аз на негово място не бих издържала , как запазва самообладание - не знам! И заради държанието на останалите , започна да си *** , което може да му изиграе лоша шега.Иначе е благ и възпитан човек , не чух да нагруби някого , а те как си го заслужаваха....

173

против

преди 11 години

Как ще съжалаява за времето прекарано в къщата?Не изпълняваше задачите които не му харесваха,изби си комплексите по един който му е до кръста и нищо не може да направи.Защо не прави такива номера на Багата като е такъв мъжкар?Къци бил такъв,бил онакъв.Като не го понасяш бягай от него,А ТОЙ ТОЧНО ОБРАТНОТО.

172

Зрител

преди 11 години

Най противния.гърбав,злобен,мръсен,алчен човек в историят на Биг брадър,тоя добре че наистина не е ВИП

171

С нищо не показа...

преди 11 години

Юлиян с нищо не показа, че неговия занаят е оперното пеене. В България няма оперен певец на име Юлиян Константинов, както и артист с име Кръстьо Вапцаров. Възможно е Юлиян да обича операта, както и да е работил в опера, но като сценичен работник. Всичките които обитават къщата в Нови хан са хора хора останали без препитание. Всеки от тях се опитва да спечели някой лев, за да изкара зимата. Проблемът име, че само един от тях ще спечели някой лев, за да си купи дърва за отопление. Гледайте ги !

170

Анонимен

преди 11 години

Време е да намерят Асен Батечки в хладилника на Къщата. Това ще разчупи действието.И къде подявволите се бавят Здравко и Христина?

169

Анонимен

преди 11 години

Много неприятен и нагъл тип!!!!

168

Жорката от Люлин

преди 11 години

ЮЛИЯНЕ, *** смотан,ТИ нарече Мариана: "*** П***А" и обиждаше Къци и семейството му - ТОВА ГО ИМА ЗАПИСАНО, но не те досрамя да ЛЪЖЕШ, че не си обиждал семейството му!По-мръсно, гнусно и противно, гърбаво създание от теб няма, нещастнико! Мръсен, агресивен, противен, долен, злобен, комплексар си ти, *** лъжлива - ДАНО потънеш в забвение! Ако не беше играта "Аз обичам България", никой нямаше да те знае, а Къци е ГОЛЯМ, ШОУМЕН, ЧОВЕК ДОСТОЕН и обичан,даже след толкова години извън екрана.

167

Анонимен

преди 11 години

Един от най-противните типове в България.По-зле е и от Божинката е жена му.

166

Анонимен

преди 11 години

Тоя рошльо сега като чете коментарите пяна му избива на устата.

165

Анонимен

преди 11 години

Къцката е номер 1! Много фин и изтънчен човек! И не забравяйте - Къцката много фино го изгони от къщата оперетния проскубан петел! хахаха

164

krass

преди 11 години

Всъщност Не Къци победи Юлиян. Юлиян се победи сам с своите отблъскващи недостатъции помощта на SМS-те на всички свестни хора,които гласуваха.

163

Анонимен

преди 11 години

Къци е *** и *** за зеле не става от него. Но пък Юлиан е хейтър, страхливец и ***, който напада по-слабите от него.

162

Анонимен

преди 11 години

Всички видяхме умственият капацитет на Юлиян в предаването. На бас, че тези въпроси от интервюто ги е имал доста преди същинското интервю. На бас, че и някой друг му е писал отговорчетата... :)

161

Антонимен

преди 11 години

Къци е жалък ***!

160

222

преди 11 години

Господине ,какво ще кажеш не е важно ! Погледни гласуващите против теб-70% !!За сега ти си изгонения с най-много %!От теб "лъха" омраза,арогантност, а на много ЖЕНИ ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА!!!А ти се чувствай много гот,а как ли се чувстват твоите близки???

159

Класик

преди 11 години

Юлияне, никой не те е чувал тебе да пееш, питахме и разпитвахме надлъж и шир?Ти даже и в задаяата на Биг Бродер не пя а беше диригент на Патрашкова и Ники?Приличаш ти на Герберските Калинки! Много си жалък!

158

Един

преди 11 години

Къци е с класи над тоя *** комплексиран.....! Тои разбра отдавна,че К.Вапцаров е много по-интелигентен и начетен! Къци,ако щете е наистина звезда макар и екс! Тои беше най-големият Шоумен по времето на супершоу "Невада" и т.н. Кои го знае тоя Юлиан? Добре,че е брат му за да го знаят хората от коя дупка е изпълзял ....!