74

Анонимен

преди 11 години

Има още пет год.криза-по-добре за ГЕРБ да гласувам защото съм сигурен,че Европа няма да спре субсидиите-в най голямата световна криза от 100 години насам се строи с бързи темпове-и за това главна "вина"имат ГЕРБ и целият народ,който стиска зъби за да се положи нещо за децата и внуците ни,а след това ще гласуваме за БСП-за да направят 75% данък на богатите-за да живеем в по-социална държава.Ако Станишката беше направил така,че богатите да имат по-високи данъци,сега щях да гласувам за него.

73

Анонимен

преди 11 години

....новата мантра на импотентният лидер Станишев....ГЕРБ са изкривеното лице на БСП-с други думи гласуваш за ГЕРБ-получаваш БСП...

72

Анонимен

преди 11 години

До Робин Ху.Само това твърдение е достатъчно,за да се убедя,че ГЕРБ ни води към милиционерски комунизъм от латино тип.

71

безпартийна

преди 11 години

За съжаление БСП се затрива сама. Колкото повече злъч и злоба изливат към ГЕРБ, толкова повече негативизма рекушира върху тях. Мина времето, когато на политическата сцена бяха само БСП и СДС. Сега народа има богат избор. Герб наистина разочарова много хора. НО НИКОЙ РАЗОЧАРОВАН ОТ ГЕРБ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА БСП! Моето скромно мнение е, че националистите ще оберат негативния вот към ГЕРБ.

70

на снимката...

преди 11 години

...Мили, родни ..........картинки!

69

ФАКТ!

преди 11 години

ГЕРБ е ПЛОДЪТ, сътворен с ОГРОМНИ напъни от ----БСП,СДС,ДПС,НДСВ ,ЗА ---20г.ПРЕХОД!Другите деца са АТАКА и РЗС,------ОЛИГОФРЕНИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ!

68

Въпроси

преди 11 години

"Успоредно с налагането на "възпитателния" данък за спестовните, който на практика ще засегне доходите на милиони българи, мнозинството вчера направи дълбок реверанс на фирмите от хазартния бизнес и свали наполовина ставката за онлайн залаганията - от 15 на 7%."Може ли управляващите да дадат някакво смислено обяснение за свалянето на тази ставка? Чии интереси обслужват чрез това сваляне? Нима доходите от хазарт са някаква "свещена крава"???

67

Политик-Бизнесмен

преди 11 години

Оффф скучно ми стана с вас роби мои докато ви четях от Народно Събрание.И там скука и след малко отивам на тенис с мойте сътруднички 3 на брой които са до 25 години с мерки 175 на 55 кг.Толкова е прозаичен живота в БГ, че дори парите и имотите които приватизирах от вас *** наречен български честен народ вече не ме радват така силно.Трябва да ви известя обаче да не си чупите пръстчетата по клавиатурите защото ние демокрацията отдавна вече сме я изградили с стойности като толерантност и роболепие кам силните с пари....а това сме всички ние вашите политици-бизнесмени и разбира се справедлив български съд.Сами разбирате ,че сте плюнки за нас които използваме само и единствено за избори.Аз съм минал досега през няколко партии...Бкп-Сдс-Ндсв и сега съм европеец от Герб защото цял живот само това съм правил да управлявам овце като вас и да правя кинти отново за ваша сметка.Който и да дойде на власт нашето си върви.Изключвам лудия Сидеров и Атака които не са в статутковото наречено политически живот ,но и тои не ни тревожи защото за 23 години отлично ви промихме мозъците с думички без смисъл като демокрация- евроинтеграция и разбира се спазване правата на човека...подчертавам човека не полуживотни като вас с 400 лева заплати вече цял преход ,а да се надяваме и цял век.Нека бъдем възпитани- етични и най вече морално покорни към хората които ви храним с къшей сух хляб както утре и вашите *** също ще ни се молят като животни без ценности за същите пари-400 лева и нито стотинка повече!

66

Анонимен

преди 11 години

Какво стана с Калинката от МВР? Правили проверка,пълен смях! Лъжци!

65

Робин Ху.

преди 11 години

"Данъкът върху лихвите е насочен срещу мързеливите хора, които разчитат на парите си, вложени в банки." Красимир Велчев

64

до 87

преди 11 години

Алтернативата е НФСБ! Ще гласуваш ли за тях? Не? Готов си да отново да гласуваш за доказани престъпници,но не и хора,които са патриоти? Тогава си заслужаваме съдбата!

63

Анонимен

преди 11 години

Даже и изкривен образ не е. БСП, колкото и жалка да е, все пак е партия, докато герб е групировка.

62

До 91

преди 11 години

Според червения кукундрел Марковски сигурно и аз съм от "шпиц-командите"...Защото съм симпатизантка на ГЕРБ. И пиша. Ще ме скъса от смях жалката им безпомощност и злоба! Тия хорица власт вече няма да видят!

61

пенсионер

преди 11 години

До ДемократСъс злоба избори не се печелят, приятелче.Осъзнай се! Иначе отново ще се чудите защо "хорицата" предпочитат ГЕРБ вместо БСП.

60

Анонимен

преди 11 години

Не можа да се награби,както беше запланувал,но отмъщението ще е дълго и сладко.

59

Демократ

преди 11 години

Да ГЕРБ е изкривен, но и ЖАЛЪК образ на БСП.

58

Пенсионер

преди 11 години

До Жадувам за мига(81) Дай алтернатива, приятелче, алтернатива! Лесно е да кажеш всички са мутри, мошенници и ***. Не съм съгласен с много неща на ГЕРБ (Бойко Борисов), но все пак правят нещо. А вие искате пълна анархия и циментираните догановци (6% твърдо от бълг.турци) да си правят отново каквото си искат. Помните ли думите на тройният агент (Меди Доганов):" Аз управлявам България,каквото кажа това става. Аз раздавам парите"Българи, като гласувате,помнете тези думи! Помнете миналото си.

57

къде са парите на да

преди 11 години

На всички вече е ясно, че зад Гоце и Боце стоят едни и същи кукловоди и двамата се движат по една и съща грешна орбита ...Какво повече да коментираме ?Да живей, живей труда / им / !

56

Анонимен

преди 11 години

А-А-А БЕ!САКСА НЕЩО ИЗЧЕЗНА.НИКАКЪВ ГО НЯМА. "А ,ИЗЧЕЗНАЛ!ИЗЧЕЗНАЛ,АМА НЕГОВИТЕ ХОРА СА ТУКА.ЕДНИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА БЕЗГРЕШНИ И НАРОДНИ,А ДРУГИТЕ НА ОПОЗИЦИЯ И СЪЩО НАРОДНИ.ТЯ РЕКАТА СИ ТЕЧЕ,АМА ТИ НЕ ГЛЕДАЙ ВОДАТА ОТГОРЕ,А ГЛЕДАЙ ОТДОЛУ КАКВО НОСИ И НАКЪДЕ ГО НОСИ.

55

Анонимен

преди 11 години

После,ако трябва предай властта,както е договорката ,на Станишко.Сменяйте се,защото комунист власт без бой не дава.А-а народа ли?Той е достатъчно глупав и не може да схване театралните ви изпълнения с БСП и Кукловода.