457

pra4ka

преди 11 години

майната му на бойко , време е да се маха *** аман от герб и от *** им

456

Честито Бинев!

преди 11 години

Ти си новия Премиер!$Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство!$

455

Анонимен

преди 11 години

Някой в тази държава наясно ли е, по какъв механизъм ще стане това: след като ГЕРБ си отидат да паднат високите цени на тока, парното, горивата и синята зона? Никоя от партиите, кандидати за власт не обяснява, как ще постъпи, ако я има. Всички викат "долу"! Долу СДС, НДСВ, ДПС, БСП, ГЕРБ ... Долу, долу, долу! А, после какво следва? Същото? И за какво му е на Бинев да знае "цялата истина за флашките"? Да не би да накриви на някого шапката?! Да не би да потърси съдебна отговорност от някого?

454

за Витков!

преди 11 години

Компрометирана история! Докато не се гласува закон в който депутат избран с гласовете на дадена група не може да променя принадлежността си и да става независим такива явленийца няма да се променят. Искаш да си независим аут от парламента ти не си избран независим ,а от дадена група. Какви ги говоря докато не станат максимум 100 човека в този парламент няма да се мръдне нищо.

453

Ф-1

преди 11 години

И тук,като пишеш нещо против милиционерите излиза "грешен код"

452

Ф-1

преди 11 години

До 581Със същите аргументти и такива като теб преди три години гласувахте за пожарникара.

451

Анонимен

преди 11 години

А знаете ли защо есъздаденфедералниятрезерв на САЩ? Поради коя криза епомолен за помощДжей П. Морган изащо? Всичко се прави запари. И по-скорозарадиликвидноста набанките. Банките вАмерика. Всички революции, войни,тероризъм иполитика саизвършени самозаради тяхнатастабилност. А от тяхната ликвидностзависи съдбата накапитализма иелита. Защо имакредитни и дебитникарти? И банките се опитват даликвидиратпредставата запарите в брой. Товае зарадиликвидноста на банките. Това енай-големиятпроблем на елита.Един японец бешенаписал "Краят наисторията" възхвалявайкиновата политика набанките ифедералниятрезерв на САЩ,ИМАЙКИ ПРЕДВИД ЧЕ ПРОБЛЕМА СЛИКВИДНОСТА ЕРЕШЕН. Точнозаради тозипроблем който ощене е решен ще доведе доизчезване напарите - исъществуването имсамо като числа вчип - под челото или в дясната ръка,но дали и това щепомогне - голямо есъмнението. Но щего направят сопределена система.

450

Интелектуалец

преди 11 години

Искам Бинев да спечели и стане премиер! За нивото на Парламента и сегашното управление той си е направо цвете! Другите са още по-кръвожадни хищници! Той е по-малкото зло!

449

ХОМО......

преди 11 години

А СТИГА ВРЯКАЙТЕ ДЕ! МРЪВКА ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ВИ, ЩЕ ВИ ОСИГУРИМ И ПРЕЗ ДРУГИЯ МАНДАТ, СЕГА НЕ Е СОЦАЛИЗАМ....

448

Анонимен

преди 11 години

два профила ми трият във фейсбук. И двата бяха политически - коментирам в фейсбук постовете на различни тв. предавания или радиопредавания. Последният фейсбук ми го изтриха само заради два коментара. Не бих казал нищо ако има в коментарите ми и частица найден намек. Не. В коментарите ми имаше само разкрития взети от уйкипедия с може уточнение.

447

sarkogafo

преди 11 години

Horata mrat kato gabi w bg i niama bade6te za darjawata, horata se izselwat w drugi darjawi da jiweiat normalen jiwot , naselenieto namaliawa,6te stawa i po strashno bratia balgari....no i sledwashtoto prawitelstwo 6te e sashtoto....triabwa prewrat kato w chili , wsichki da stadiona i nawednaj da gi iztrepiat....

446

БИНЕВ, БИНЕВ,

преди 11 години

СЧУПИ СИ ПЪРВО ПОДКОВИТЕ И ТОГАВА СЕ КАНДИДАТИРАЙ ЗА ВЛАСТ!!!

445

ЦИГАНИН

преди 11 години

С Бинев можеш се разбра винаги, с Батман - никога...Аз и моите авери гласуваме за г-н Бинев!!!!! ДАНО СПЕЧЕЛИ!!!

444

Бинев с/у Бойко

преди 11 години

Бинев е 100 пъти по-грамотен от Тиквата! Който и да е, само не ГЕРБ!

443

Анонимен

преди 11 години

Ако след Бойко тиквата изберете Слави архонта да ни управлява ще си тегля куршума !!!!

442

Анонимен

преди 11 години

svobodata/page.php?pid=8067

441

Анонимен

преди 11 години

преди десет години един хулиган разправяше как селската мутра в тяхното село му казала: "снощи Бойко Борисов ни събра от цяла България да отидем в София и застреляхме един - чергата му изскочиха направо, след това всички се върнахме по родните си места"Мислех .. си фантазии.. Бойко беше вече нещо като секссимвол...тогава.. Е.. Но.. След години се знаеше че мутрата има връзки точно с тези кръгове.. И с биографията на Б

440

В.Сидеров е виновен

преди 11 години

За това ,че вкара една мутра в политиката и в европарламента.

439

???

преди 11 години

Не съм чул за този случай описан от 563 ?

438

ужас

преди 11 години

вчера го гледах тоя,има нужда от сериозно лечение,и като разбрах че е евродепотат направо ми домачня че такива ццикрджии ни управляват и преставят