27

Акълмайстор

преди 11 години

Не тръгвайте срещу Богоизбрания народ!

26

Мамантос

преди 11 години

Дано мръсната чифутска *** си получи заслуженото!

25

Анонимен

преди 11 години

Трябва

24

до 29 от еврей-помия

преди 11 години

Моше, объркал си се. До сега Израел е оцелявал само защото САЩ и Великобритания са ги подпирали много здраво. С много много пари и много много оръжия. Ако ви оставят сами, просто ще бъдете размазани. Надявам се това да се случи, за да стане света най-после нормален. Видяхме ви колко струвате сами в последната война в Ливан. Мамата ви разкатаха и си се върнахте обратно с изцапани ***.

23

Пежо 504

преди 11 години

Доктор Ахмадинеджад е продал на търг старото си от 1977г.Пежо 504,което е било купено за 2.5 милиона долара,парите ги е дал за благотворителни цели.Бас държа,че Нетаняху се пръска от злоба защото никой няма да купи неговата кола за толкова,ха ха ха !

22

Анонимен

преди 11 години

Иран няма да изненада, ама ние здраво ще сме изненадани, като стане 8лв. бензина.

21

Анонимен

преди 11 години

С подпалването на персийския залив Израел ще ни набута в такава криза, че разклатените икономики в Еврозоната, пък и извън нея, ще се удавят най-трагично. Заради ционистките глобалистични мераци яко ще гризнем дървото, но лошото е, че ако в момента само се кахърим за сегашната криза, после вкупом ще трябва да правим седянки пред бюрата по труда и кухните за бедняци.

20

........ до 18

преди 11 години

Иранците не са араби а перси. Това е все едно някой да те нарече *** а ти да си българин. Дали има разлика според тебе ?

19

до 19

преди 11 години

2Солунци 2:4"...който така се противи и превъзнася над всеки,който се нарича Бог или над когото се отдава преклонение,щото той седи (като Бог)в Божия храм и представя себе си за Бог"

18

Ъц

преди 11 години

"Може ли Израел да изненада Иран?"----------Абе то може, ама кой ще бъде по-иизненадан накрая трудно може да се предскаже, че то Изненадата, може да се окаже "нож, с две остриета"!?

17

До всички

преди 11 години

Абе май ни баламосват с всичките измишльотини за война. От една страна руснаците си продават оръжията на едната половина на човечството, от друга страна американците правят същото на другата половина на човечството. Паричките си текат като вода към техните икономики, а будалите, т.е. ние, човечеството сме се хванали за косите и дърпаме ли дърпаме. А те ни се радват отстрани и дяволито си смигват.

16

Анонимен

преди 11 години

До 15 ще ти кажа , не могат , защото и тях няма да ги има , те такава работа върши прекрасното ядрено куфарче , възпира от празни мераци на празни хора .

15

Анонимен

преди 11 години

до 17 альо какъв антихрист в третия храм бе , а бе вие наистина сте зомбирани , дяволчета имате в ду....то , тормозят ви , тормозят ви и не можете да заспите нали .

14

Анонимен

преди 11 години

Създаването на врагове и изправянето на света пред войни потъпквайки достойнството и правото на хората на самоопределение е стъпка към създаване на"Велик Израел",третия храм и антихриста в него.Новият световен ред е базиран на сатанистката кабала и талмуд в които се отрича Исус и не само това.Както сега всяка държава е под заплаха или директно бомбодемократизиране,ако изобличава ционисткия режим,така утре ВСЕКИ ще трябва да признае антихриста за"Христос",повтарям ВСЕКИ,Откровение13:15-16

13

До 12

преди 11 години

Много правилно. Трябва да се правят реферандуми за всичко важно и стратегическо. Това се нарича пряка демокрация. Противниците на пряката демокрация излизат с теорията, че всички хора не можели да бъдат компетентни по всички въпроси. Може и да са прави донякъде, но специално за България не са. Виждаме "компетентните специалисти" до къде ни докараха. Да се борим за пряка демокрация, а не за представителна

12

Анонимен

преди 11 години

Някой май пак се е нашмъркал, а могат ли Русия и Китай да превърнат Изсраел в купчина чакъл и да се насадят пред Белия дом и пйнат по едно чайче с черния човек вътре.

11

...........

преди 11 години

Да а иранците са расли в саксия и само си клатят краката. За каква подготовка става дума там не можете да си представите. Преди месеци изкараха войниците на подготовка в планините при температура от -20. Щом приземиха невредим строгосекретен американски стелт чрез хак за какво става дума изобщо.

10

До Днес.бг

преди 11 години

Защо не пишете нищо за ходенето на ББорисов в Израел. Май яко сте инструктирани и мълчите като дупета.Пак се готви нещо зад гърба ни, но тоя път номера няма да мине.

9

Ахмадинеджад

преди 11 години

Ще дадем подобаващ отпор на плъховете ! Да живее Велика Персия!

8

ООН

преди 11 години

Обръщение към Общото събрание този месецна 24 Абас,на Йом Кипур 26 Ахмадинеджад,на 28 Нетаняху.