40

Аларма

преди 11 години

Човек като стане на възраст само тоалетни са му в главата.

39

Lavender

преди 11 години

До Анонимен 3Едва ли е по-алчен тип от Гуруто на Епъл троловете. Този "алчен тип" поне създаде благотворителна организация да помага на хората а не да продава лъскави *** от серията i...

38

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТоя "***" ти отвори очите да разбереш какво е компютър, ако този "***" го нямаше още щеше да да бъдеш с овцете на село и нямаше да знаеш какво е Фейсбук, Замунда, Скайп и т.н. Въпросният "***" дарява милиони на мислещи хора и хора който имат нужда от елементарни неща за който гъшият ти мозък няма толкова ресурси дори и да си помисли.

37

Lavender

преди 11 години

До АнонименТова че ти не можеш са си подкараш принтера/скенера/драйвъра на графичната карта не значи че не става Линукса за нищо. Когато поработиш на малко повече системи а не само на Уиндоус и Убунту - тогава говори. Некъдърник!

36

Анонимен

преди 11 години

Този *** остави епъл и гугъл да му откраднат 80% от бизнеса, сега с *** ще се занимава. Нека му!

35

Мистър Пръц до 32

преди 11 години

А сега ще ти следи дирника колко торти снася на ден и ще продава информацията на големите корпорации! ..... "в Русия съм, в Русия съм...."

34

qwerty

преди 11 години

И кой точно робува на Windows?~Linux User

33

Анонимен

преди 11 години

продуктите наречени Линукс дистрибуции, да не би да стават за работа? Отговорът е НЕ! Първи огромен проблем е печатането, в частност с много от масовите HP принтери. Все още нямат добри драйвери. За синхронизация с телефон - забравяме! Мейл клиентите са като недовършени. Скенерите също не са обезпечени с необходимите драйвери. Повечето стандартни видео карти прегряват при платформите завършващи на ....унту! Заради тези и още много други неща - не плюйте по вездесъщия линдовс.

32

Анонимен

преди 11 години

Може да се настави електроен учебник за 100-лева. С два екрана единият да е с цифрова хартия а другият ТФТлсд. Като и двата са седем инча. И този с цифровата хартия да тъч. В постоянна памет да има вкарани достатъчно книги и ученици. БАН да прави учебниците, учениците само да ги качват. Но няма да го бъде. Ако бизнеса не печели от това. Така и с тоалетна без вода.

31

Анонимен

преди 11 години

Той е от цру. Уиндоус следи вашият компютър. И след като натрупаха пари от тази фирма, цру възлагат на този агент още задачи за които вече има доста не правителствени пари.

30

Анонимен

преди 11 години

Do 28 виждаш ли че нямаш креативно мислене , важен е принципа а не кокретиката , но ти не виждаш по далече от носа си.

29

.

преди 11 години

сигурно не е цвеке за мирисане .... но евала все пак , че дава някакви пари за нещо различно от позлатени ферарита, скъпи яхти и т.н. каквото сме свикнали да виждаме от милиардерите....похвално е да имаш пари и да мислиш и за нещо друго освен за себе си...дай Боже повече такива милионери и милиардери...

28

Анонимен

преди 11 години

Така и трябва! Света да го запомни, като кенефения Бил!

27

WC-№1

преди 11 години

А па моя нужник има кантар и като се изонодеш ти показва колко кила си изакал.За сега е безплатно меренето на матриало.

26

benevolent

преди 11 години

картелът на телекомите в БГ може да подпомогне проекта с материала, който създават. След регулацията на цените, започнаха да таксуват всяка започната минута, а не само първата - явно липсва всякаква конкуренция. Сега всички компании са свързани - Австрииците подкупвачи, БТК и другите спонсори на Уефски, и евентуално Дойче телеком, които заедо с австрииците подкупваха регулатора в Македония и платиха 150 млн. глоба.

25

Анонимен

преди 11 години

Ъъъъм не позна.. Kubuntu 12.04 w/ Firefox 14 с kernel 3.5.1. Последния път когато проверих това не е Windows :)

24

wldia

преди 11 години

Не плюем, плъшокът сам си се експонира:Ето как е замислил да "оправи" света:youtube/watch?v=U_Gi6cf-jiI&feature=relatedyoutube/watch?v=J4qJTQIHi6M&feature=related

23

Анонимен

преди 11 години

да, плюете, плюете но всички сте с операционна система на Microsoft, и всички сте я теглили от торент тракери *** такива!

22

Анонимен

преди 11 години

до 23 нали благодарение и на Уиндоус имаш възможността да зяпаш по цял ден в ютуб, това май го забравяш.

21

Granatomet

преди 11 години

Скоро ще призвежда ваксини и нови вируси в т.нар.Технологичен парк в София.Познайте върху кого ще ги изпробва първо