50

обективен

преди 11 години

русия винаги всячески е осъществявала антиевропейска политика- това е ФАКТ, атентатите от 1925 г. в църквата св. Крал, този срещу Папа Йоан Павел са красноречиви доказателства в тази посока. А пък поробването на Източна Европа от руската (съветска) армия след 1945 г. не подлежи на какъвто и да било коментар.

49

@52

преди 11 години

не знам дали аз съм евреин, но вие сте селяни, щом обръщате тероризма на голем смех и гордост

48

Анонимен

преди 11 години

тва ми е много странно - що ли им трябва на арабите на баир лозе пък на Сарафово чак. хм.много малоумно ми изглежда, тука да организират атентат. нещо не е баш как трябва.

47

Анонимен

преди 11 години

В момента еврейски контролираните медии водят антируска вакханалия и оргия. Русия ги спря за Иран и Сирия. За това всички средства за масова дезинформация и пиарчетата, като еврейчето във форума са впрегнати на високи обороти да плюят Русия. За това са тези толкова често срещани анти руски оргазми.Не е известно дали написаното е истина, лъжите на западните медии станаха прекалено много. А ако е, най-вероятно е работел под прикритие. Офицер от ГРУ няма как да напусне. Или е такъв, или е мъртъв.

46

до 48

преди 11 години

Ооо, евреина. Хайде стига лъжеш. От кога еврейския терорист в Бургас почна да говори руски. Нали се е карал на иврит с другите пътници от автобуса. Според свидетелката. Големи лъжци сте евреите. Като не стана с Иран и Хизбула, опитахте се да прехвърлите атентата на Турция. Нищо не се получи и сега е опит да се прехвърли към Русия. Ако не става друго, поне да се настроят Русия срещу България. Голяма гнус сте, вие евреите. Махайте се от България. Тук идват тежки времена за вас. Отвратителни сте.

45

Митко

преди 11 години

До 35: Бабо Пено, не позна. Има специална част към спецназ ГРУ, формирана от етнически чеченци, за работа в Чечения и по-конкретно в Грозни. Наричат се батальон "Восток" и батальон "Запад". Формирани са в 2003 г. Батальон "Восток" се командва от Сулим Ямадаев.

44

Анонимен

преди 11 години

Stalin e bil izklu4itelno losh 4ovek,izselval e v Sibir nevinni hora, a kato tozi na snimkata gi e pravil negovi verni glavorezi.

43

Анонимен

преди 11 години

или кгб-то има прекалено много кадри с прекалено много барут и твърде малко морал и са готови да правят какво ли не за кого ли не за някакви пари? само досега тва не сме имали, руски терористи. и нали чеченците преди само из росийската територия оперираха, какви са тези съвместни акции, които толкова радват бг *** и защо бг *** толкова се радват, на домодедово нали не се смяха

42

Анонимен

преди 11 години

явно на *** пак им е смешно, а оня терорист дето взриви бургас също говореше руски, тея кво.... терен за туристите ли си разчистват или?

41

Крис до 46

преди 11 години

Нееееееее, грешка, това е Коцето от домашен арест :)

40

Жорж

преди 11 години

Абе това е Коцето Калки :D

39

Крис до 25

преди 11 години

И ние това се питаме , какво прави руснак при американците. Единственото логично обяснение е да е под прикритие :))

38

bg

преди 11 години

Stalin e bil izklu4itelno losh 4ovek,izselval e v Sibir nevinni kato tozi na snimkata.

37

bg

преди 11 години

Kakov 4e4enec terorist be? Nema 4e4enec terorist.

36

мечо прас

преди 11 години

Такаааааа,ЦСКА vs Левски,десни vs леви,русофили vs русофоби,разделяй и владей и като прибавим към това 500 години турско 'присъствие',после Кобурготско и накрая 67 години съветско-руско 'присъствие,получаваме това,което управляващите ОБОЖАВАТ,маса от хора,които не са Народ..

35

банко

преди 11 години

Натовците хранят и поят де що талибан се е завъдил, а после под лупа търсят някъде да пише руско и надават рев до центъра на Млечния път. Истината е, че голямото неравенство ражда омраза, а омразата ражда терор.

34

До баба Пена

преди 11 години

Може да е напуснал по взаимно съгласие.

33

Серафим

преди 11 години

А тоз на снимката много мяза на Цв.Цв. с дълга коса....

32

Серафим

преди 11 години

Семипалатинкс е ядрен полигон, а не космодрум, Пено. Види се колко ги разбираш нещата

31

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам защо се връзваш при условие, че новините особено на терористична тема са пълни абсурди. Иначе силно се надявам разните му служби да знаят какво се случва по света, защото оръжията и *** явно преливат навсякъде.