115

Анонимен

преди 11 години

Има и много други богаташи, които не могат да докажат и 10 % от имуществото си.

114

Анонимен

преди 11 години

И ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА...БОКО,БОКО,ХВАЩАЙ ГОРАТА И СЕ НЕ ВРЪЩА...ЦИРЕЙ СИ ТИ ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ.......

113

100

преди 11 години

бг-талавизия и късмет.

112

Заза

преди 11 години

Като нарочат някого няма отърване. Защо не си зададете въпроса дали пък Цв.Василев (КТБ) и ДПС депутата Д.Пеевски не са по-богати от Павлов! Понеже той им пречи и им нарушава медийния комфорт са решили да го унищожат чрез медийната си империя!

111

Geovani Falcone

преди 11 години

...да не забравят да разследват и Емил Димитров-Ротманса - лобиста на промените в Закона за горите.

110

моля французите

преди 11 години

Умоляваме френският съд да осъди Любо-циреят,защото нямаме никаква надежда в нашия.След безкрайните съдебни одисеи,е доказано,че нашият съд не само ще го оправдае,но и ще го потупа приятелски по рамото ,защото Циреят ще се отчете с някаква дебела пачка,съдът ще сложи черното перде на очите,ще хвърли парите на кантара,и истината ще изчезне в небитието.Крадците ще си живеят със заграбеното,а ние ще гладуваме и мрем с цени на лекарства,определяни от този хайдук

109

Георги

преди 11 години

Радвай се ти,бе нали си бизнесмен!После ще ти увеличат и цените на храната,и водата и още един път тока ще ти вдигнат,след това горивото и данъка и като спре *** да ти праща пари от Испания,щото "ги е ударила кризата",гледай да си оставиш 10 лева да можеш да си купиш поне 3 метра въже!

108

Бизнесмен

преди 11 години

Много ме кефи как народа само мучи и нищо не прави. Абе вие се радвайте, че тока сега ви го вдигнахме само с 13%, а другите 10% ги отложихме за есента. Неблагодарници сте всичките, бе. Кош материал.

107

94sasht

преди 11 години

Не знам наистина Любомир Павлов как може да бъде толкова надъл. Те го обвиняват официално за пране на пари, вадят му имотно състояние - виждат се някакви милиони във вид да имоти и нови строежи, а той ще казва, че било заговор срещу него. Павлов, тука да не ти приличаме на някакви едноклетъчни амеби бе, братче - кого ще лъжеш? Да те прибират на топло, че да има справедливост. Язък за Огнян Донев - дръпна човека по лошия път...

106

Уорлик

преди 11 години

Не знам за Любомир Павлов, но бившият министър на Икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков е много почтен човек! Той винаги е защитавал интересите на България и ние в щатите много го уважаваме, както вече заявих в едно интервю. Това, че е обслужвал г-н Павлов са долни инсинуации. Също както тези, че е разпоредил подписването на АСТА. Осевн това министър Трайков единствен защитаваше тезата, че България се нуждае от шистов газ в Добруджа житницата на България. Имате нужда от повечe достойни българи, като министър Трайков!

105

Трабахо

преди 11 години

Хайде народе, да излизаме по улиците и да ги приключваме всичките- политиците, бизнесмените, и обикновените престъпници.

104

Шефкет

преди 11 години

Колкото е открадна и "усвоил" Любо,двойно е намазал Донев!Той се е покрил сега да не бие много на очи,ама хората дълго ще помнят наглото му поведение и мазната усмивка!Един ден всеки ще си получи заслуженото!

103

две минути 06

преди 11 години

Народа си раздаде парите на *** като Любо Пъпката, да си накупят по няколко имота на най- скъпарските места по света, и сега се чуди как да изкара месеца и да си закърпи панелката. Ако примерно и германците се бяха оставили да ги ограбят така, сега и те щяха да живеят мизерно и всичко от колите до дрехите им, щеше да е втора употреба като на българите.

102

Анонимен

преди 11 години

а защо не споменават вече дружката му донев?

101

Костов

преди 11 години

Бе казах аз на другарите от дс че може да се разчита на любо

100

Дс

преди 11 години

Браво пъпка утроил си тези от куфарчетата въпреки спонсорството на бсп. Програмата работи другари.

99

Анонимен

преди 11 години

Пари за здравеопазване няма, а тая гнойна пъпка заедно с дружката си Донев смуучат като пиявици от хората. Софиянски ти ли му даде Общинската банка?

98

ан

преди 11 години

ТАКИВА СА СЕДЕСАРИТЕ. И НЕ САМО ТЕ. ВСИЧКИ КОИТО БЯХА И СА ВЪВ ВЛАСТА ВИ ОБИРАТ КАТО ПЛАДНЕШКИ АЙДУЦИ. НАЙ ПРЕСНИЯТ ПРИМЕР С ТОКА ВОДАТА ГАЗТА. ПОМНИТЕЛИ ПРЕЗ 90 те ГОДИНИ ПИРАМИДИТЕ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯТА? С КОЯТО ИНФЛАЦИЯ ВИ УНИЩОЖИХА СПЕСТЯВАНИЯТА И ВИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. АКО НЕ ПОМНИТЕ ЗНАЧИ НЕ СТЕ ХОРА. И ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ НЕ ПОМНИТЕ. ЗАЩОТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ДА КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ АЙДУЦИ. НЕ НАРОД. А ***. КАКТО Е ПРОЗРЯЛ -СЛАВЕЙКОВ.

97

TOTO

преди 11 години

Кой е тоя Любимир бe?

96

Анонимен

преди 11 години

Персонална отговорност за този носят доган, гоце и гея