118

Атила

преди 11 години

И на колко затвор да го осъдят пича има 1,500 бона млад е ще ги излежи боли го шпека и на к*р да го въртят стига само да не го принудят с насилие или със други методи да върне парите

117

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Една малка подробност - никъде на парите не пише чии са...Браво на Енев!Ще дойде ден, когато всички банкери, политици и мутри ще висят по стълбовете!VENSEREMOS!

116

коко

преди 11 години

нали писахте че бил командос и щял да издържи в гората.ще издържи дедовия.за това трябва и кураж.а сега да види що го чака.

115

до №129

преди 11 години

Да ама едно е да крадеш законно от бедния народ----------Еееее това като го прочетох и веднага се сетих, че тройната коалиция си беше гласувала закон, който гласи, че никое правителство не може ги разследва ... :))

114

234

преди 11 години

Сега ще каже че са го заплашвали и затова откраднал парите

113

Koi4o

преди 11 години

Пича е готов за политиката. Сега с половината пари ще си плати да го осъдят на 4-5 години и после да го пуснат за добро поведение и работа на 2-3 година. Дето се вика за една казарма време 700 000 ще изкара. След това и за парламента може да се кандидатира.

112

до 125

преди 11 години

Да ама едно е да крадеш законно от бедния народ,а друго е да крадеш от богатите олигарси незаконно,както казваше вуте на нане не бъркай шамарите с демокрацията...

111

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля че кражба от от крадец не е кражба днешните банки са нагли,алчни *** който печелят най нагло от бедният български народ така че ако ми даде някой оръжие и амуниции бих обрал банка още утре и окото няма дами мигне ще ги разпилея

110

Силвия

преди 11 години

Абе чувал съм че около Еньовден стават чудеса и се появяват зли горски духове облечни като прелестни Самодиви които първо изпиват мозъка на избраника си и го лесно обсебват с обещания ако ги послуша да го закрилят в гората и отведът в щастливите приказни страни... ама всяко чудо за 3 дни !

109

до №119

преди 11 години

Явно не знаеш, че нашите депутати от 23 години си харчат крадените пари много ама много лесно. Нали знаеш "депутат+хотел по черноморието = много лесно откраднати пари".

108

Лъчу Мазъка до 121

преди 11 години

Аз съм навит! Кога ще ходим?

107

ТАТО

преди 11 години

СПОКО,МОМЧЕТА. ЩЕ ГО ПУСНАТ - ВЕЧЕ СИ Е ПЛАТИЛ, ЗА ТОВА ИДВА В ПРОКУРАТУРАТА.ВСИЧКО Е УТОЧНЕНО. ИНАЧЕ ПОСТЪПКАТА МУ Е АНТИ.

106

Пъзел

преди 11 години

Чудя се кога ще заловят депутат крал в "особено големи размери" и 1 500 000 "особено голям размер" ли е? Доган по толкова взема на веднъж и така 22 години вече...

105

Балкантурист

преди 11 години

Организирам екскурзия в Родопите. Има ли навити? :))

104

Анонимен

преди 11 години

***!

103

Инспектор Тихчев

преди 11 години

Както писах още когато го обявиха за издирване,които е чел Достоевски"Престъпление и наказание"знае какво става с акъла на престъпника,сиреч тогава казах че много много трудно се харчат лесни пари>>>резултата е автогол>>>

102

Ген

преди 11 години

Хубаво е журналята да минат един бърз курс по основи на наказателното право и да проверят какво е praesumptio innocentiae. Докато не се произнесе съда говорим за заподозрян за извършване на престъпление. Това, че имаш повдигнати обвинения не те прави престъпник!

101

do 116

преди 11 години

Еми ще помоли баба си (примерно) да му ги смени в някое чайндж бюро ;)xaxa

100

до чичо Митко

преди 11 години

След 10 години ще сме приели Еврото за официална валута...150 килограма банкноти тогава ще му послужат за тоалетна хартия...

99

Анонимен

преди 11 години

Аз бих се самоубил от пиене с тези пари, но за целта не ми трябват чак толкова много. Не знам колко здрава психика има този човек, за да преживее всичко това, освен ако не е чалнат. Сега затвор, разправии, пари, адвокати, мутри, заплахи, самоубийства... изобщо лоши работи го чакат. Сигурно ще съжалява, но е късно. Човек като го закъса с парите може да направи някоя глупост. По-добре да възстанови сумата и да му дадат условна.