45

Анонимен

преди 11 години

Тероризмът е въпрос на гледна точка.Ако е в твоя полза е борба за свобода и т.н.

44

До Курчатв

преди 11 години

Ти да не мислиш, че центрофугите се управляват от аналогови "релета"?Но като цяло по-скоро биха могли да навредят на изчисленията и замерванията относно обогатения уран.Разбира се в крайна сметка всичко може да стане и без компютри, но явно ЦРУ има отговор и за това - труповете на ирански учени го доказват.

43

Анонимен

преди 11 години

САЩ е терорист 1. Те събориха кулите за да атакуват Афганистан и да си осигурят дрога, Те инсценираха войната в залива и войната срещу Садам за да му вземат петрола, Те разбиха целия арабски свят под предлога за американска демокрация, но никога вече в региона няма да има мир, Те обидени от ветото на Народното събрание за шистовия газ спряха АЕЦ Белене, Те, Те... Страната на неограничените възможности се оказва страна на авантюристи и алчни за милиони марионетки.

42

Bl Iztok

преди 11 години

Обекта се напада от надзирателите на МААЕ, тоест хората, които имат достъп до недрата на иранските атомни сайтове

41

Анонимен

преди 11 години

американците са ненадминати в разпалването на военни конфликти.за кулите на световния търговски център спор няма-иначе защо нито един евреин него ден не е отишъл на работа-ааа защото предупредиха мосад поне какво ще стане.и въпреки че конфликт с япония е бил неизбежен е трябвало японците първи да нападнат през втората световна война.как ще нападнат първи-ами ще им оставим почти целия си тихоокеански флот на тепсия в пърл харбър-вече козовете са в американски ръце-какво следва-хирошима,нагасаки

40

Анонимен

преди 11 години

това за кибервойната го разправяйте на дедовия

39

Анонимен

преди 11 години

"След като затъна в иракското и афганистанското блато, от които трудно успя да се измъкне"Блато ама за кого?Докато мечтата на едно американско дете е да има новия iPad и по-голяма кока-кола от Макдоналдс, тази на едно иракско дете е да има коричка хляб и покрив над главата си. Иначе много затънаха американците с тоя война, много, живи да ги оплачеш...

38

Венко

преди 11 години

Много добре се изказа, ТЪПир! Янките са глупави и алчни кучета.

37

д-р ганьо лечителя

преди 11 години

за да излекувате вашия лаптоп вземете по-голям чук и му изключете захранването след това поставете устройството в няколко торби за *** и го сложете внимателно на бордюра, разкършете рамене и се заемете с основната работа, много прецизно трябва да нанесете 33 удара с *** по така оформения пакет на бордюра докато установите че са се получили парчета не по-големи от един см в диаметър, ако има по-големи повторете процедурата като не пропуската увиването в няколко плика за смет

36

Анонимен

преди 11 години

до 35 НСС пак нищо не си разбрал естествено , че в Ирак нямаше оръжия за масово поразяване , трябваше им претекст , целта е съвършенно различна , да създат устойчива демокрация в Ирак , нещо като Турция с цялата условност на това понятие , защото борбрата с тероризма е най-ефикасна когато се премахнат предпоставките за възникването му , всички останали мерки са половинчати , за това на америка беше необходим демократичен Ирак в сърцето на арсбския свят, трудна мисия но не и невъзможна.

35

до 41

преди 11 години

на Русия са им свършили бонбоните

34

do 32

преди 11 години

Кажи ми как самолет се удря в горната част на сградата и цялата сграда се срутва, че дори и не там където е удара и как така всички колони на сградата падат и цялата сграда, а не само част от нея примерно.

33

Геро

преди 11 години

Абе на никой ли не му прави впечатление, че тая *** държава САЩ живее само с войни в главата си? Как па не се навоюва, как не им омръзна да говорят само за атаки и войни! Все некой им пречи, все некой нарушава нещо, националните им интереси са насекъде, само не и у техната къща!Що пък руснаците един път от 20 години не изпратиха некъде един самолет да пусне една бонба? Щото си гледат у техния двор и не учат хората как да живеят!*** противната държава! Войни, атаки, демокрация... смрад!

32

...

преди 11 години

Иранците една дума не са казали,тия еврейчета и американчета от половин година подскачат,че ще унищожат тия реактори,ама кучетата лаят,а керванът си върви...

31

Анонимен

преди 11 години

36Това е така, но винаги има вътрешни хора. Иначе как мислиш успяха да намърдат Stuxnet ?!Ей така от въздуха ли...

30

до пипето 34

преди 11 години

И, от кого защитават Европа и нас? Техните врагове не са и наши. Те просто сами си създават врагове, в стремежа си да налагат своето по цял свят със сила и заплахи.

29

Анонимен

преди 11 години

Кви кибер атаки?Странно е ако военни обекти с огромно значение и цена са свързани в интернет и служителите на въпросните инсталации и обекти си чатят с приятели във фейса или някъде другаде.Ако една мрежа е изолирана като вътрешна как ще бъде кибер атакувана?Все пак е една атомна централа едва ли има нет за да може да се играят карти в нета или да се залага на спортни събития.. Ако е така значи глупоста на едните е съизмерима с тъпотията на другите.Бог да пази света..

28

Анонимен

преди 11 години

До 31 да ти обясня в случая защитават теб , България , Европа , демократичния свят , което всъшност се припокрива и с интересите на Щатите , просто е но трябва пипе.

27

поручик ржевски

преди 11 години

щом те тъй и аз тъй

26

Анонимен

преди 11 години

До 30 извинявай но си пълен инфантил за да твърдиш подобно нещо относно атнтататите на 11/09 . Не знам само защо замърсяваш планетата с присъствието си.