103

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКО КОМУНИСТИЧЕСКО ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПО КАКЪВ НАЧИН.ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО ЗАЩОТО Е ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ.И..ПОКЛОН ПРЕД БОРИСОВ.СЛЕД ВТОРИЯ МУ МАНДАТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ДРУГА.,МНОООООГО ПО ДОБРА ЗА ВСИЧКИ НАС.

102

до 142

преди 12 години

Истрезнява този който е пиян,а аз като видя ГЕРБерастски мутри или прочета коментари като вашия и ми се до повръща.Кой знае какво е кифона ??? Личи си че сте почитател на мутро-милиционерите и любител на тиквите и сте един от тях.Служил съм войник и знам какво е огнестрелно оръжие,а от мутри и ченгета ги е страх само мижитурките.Айде остани си със здраве.

101

Хитлер

преди 12 години

Слава на Хитлер и Пиночет ! Яд ли ви е червеношийки,айде почвайте с минусите,не ви е останало много време. Ха ха ха налъми червени. Не ме трийте ей днес.бг. !

100

до 142

преди 12 години

Не ме интересува какво имаш у вас.Достатъчно е огнестрелно оръжие насочено срещу кифоната ти,за да изтрезнееш.

99

анонимен

преди 12 години

бе то като че ли в днешно време..всеки е "опасен" не знаеш кой какво ти мисли..а боричканията във властта са ясни...но колкото и да си в нея..все ти идва края..е..ще боли че ще бъдеш изхвърлен..но това е живота

98

от 143

преди 12 години

Ами и тоталитаризма бе унищожен от духовния недоимък.....диалектически материализъм, ако си спомняш.

97

do 131

преди 12 години

Не казвам, че са виновни. Казвам, че ни управляват приближените на предишния тоталитарен режим и затова нещата стават трудно. Парите отидоха законно в тях и те решиха, че ще живеят както са чели от Маркс, че живеят капиталистите. От всички бивши соц. държави, само в България не се прие закона за лустрацията. Ах, да и в Русия! Сега, ако даже и това не виждаш, за какво да говорим....

96

до 141

преди 12 години

Да нямаше да е същият коментар,защото нямам нищо друго освен един лап-топ и един телефон на мое име.Те апашите крадът и обират други по-големи апаши.Ако отидат при Цветанов,Борисов или неговата Цветомира Бориславова нещата ще са други.

95

до 139

преди 12 години

Ако тия обирджии с автоматите бяха дошли в твоя дом дали сега коментара ти щеше да бъде същия.

94

Chovekov

преди 12 години

Bravo, minister!dai gaz!ima oste mnogo kradlivi ratze i kraka za sechene!

93

Анонимен

преди 12 години

Колко ли апартамента си е купил беглеца Борисов ? Все пак банки и заложни къщи е обирал човека.Дали тъщата му ще го покрие както на този наглец от снимката.Честит празник и когато гласувате мислете,че нещо не се знае вече кой кум,кой сват.Не по думите,а по делата ще ги познаете.Тия ГЕРБерски *** докараха народа до асфалтоядство,ама иде видов ден.Ще си платят за всичко.

92

987

преди 12 години

Комунистиииии,още ли дишате бе кавали,ходете на кални бани,че да свиквате с пръстта,ще ви заровиме скоро до крак.

91

vesko

преди 12 години

В престъпните структури не участвуват пенсионирани стругари или учители.

90

до 130

преди 12 години

загуби баса, на 39 съм и съм им ял попарите многократно. И мен не ме интересуват особено, но просто констатация.

89

horus

преди 12 години

"ГОРДЕЯ СЕ С АРМИЯТА" :)))))))

88

ДО 124

преди 12 години

ПРИЯТЕЛ...МИНУСИТЕ ГИ ПИШЕ САМО ЕДИН ПЛАТЕН ДИВАК-ДРАСКАЧ НА ПОЗИТАНО.ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТУКА (АКО ВЛЕЗЕ НЯКОЙ ИЗОБЩО ВЕЧЕ В ТОЯ МАФИОТСКИ САЙТ)СА ЗА ГЕРБ...КАКТО Е В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

87

Анонимен

преди 12 години

ХА-ХА-ХА обрали заложна къща, къщите по селата ги обират през ден , ама няма хванати и наказани. На някой дори жиците от сетените оскубаха.Да не ви казвам, че и ползваните джапанки на жената от банята са задигнали.Та иначе казано изобщо не ми пука за заложната къща!

86

Анонимен

преди 12 години

На този шестак вече му е скроен раираният костюм,но той още не го знае.Доста пандизчии го очакват с нетърпение.Смятам че там истински ще го обичат.Да помогнем на Цветанов,Борисов и на повечето знайни и незнайи ГЕРБераст да получат дулжимата им любов като на изборите гласуваме правилно.

85

колега

преди 12 години

Ха на бас,че 124 е на 50 години-минимум. Младите не се интересуват от тия теми.

84

w

преди 12 години

@125, 4G,В цивилизования свят, към който се опитваме да се присламчим тиквуняците, има едно неотменимо правило в съда. Ако вършиш престъпление и си държавен служител - утежняващи вината обстоятелства. Ако си контролен орган - още повече. А тук - ченгето ще стане свидетел, военният ще го пенсионират и ще продължим да го храним пак ние...Затова в САЩ "катаджия" рушвет не пипа, митничар - също, а съмнителен политик подава оставка незабавно. В ЕС е малко по-бавно, а по Ю.Корея си правят харакири