29

whiskey

преди 12 години

@Гого Идиото При мрежовия маркетинг изцяло зависи от теб колко бързо ще забогатееш и колко ще работиш. А специално Ранди Гейдж не е от вчера. Повече от 20 г. помага на хората. Така че не виждам за какво "светване" на тълпата говориш. Някои схващат идеята на този бизнес, други не. Това е.

28

до Николай Колев

преди 12 години

.....юрисчето, ми то наистина в БГ всеки се занимава с това, което не разбира. Бил си се занимавал МЛМ , щото виждаш ли с твоята професия нямало да станеш богат, ами то изглежда ти си душевно беден за да искаш да станеш толкова материално богат, колкото ти проповядва този гологлав Mr. Proper. С твоята професия по принцип може да си и богат и много богат, зависи от личният ти избор.Успех с маркетинга!!!

27

дим

преди 12 години

много впечатляващо

26

Анонимен

преди 12 години

то кво да ни каже - и у нас си е все така. На 50%!

25

Анонимен

преди 12 години

Вие сте *** ако очаквате да отидете на семинара и на следващия ден да забогатеете. А точно това усещане добивам, като чета *** ви коментари. Не отивате на семинар за да ви дадат пари, *** такива, отивате да чуете гледна точка, да видите друг начин на мислене, на човек който от дъното върви към върха. Но друго е да си знаем всичко по български. Всичко знаем и всичко можем. За това обаче оставаме да се правим на мъже по форуми и 20 години избираме *** да управляват.

24

Гого Идиото

преди 12 години

Много е просто, Whiskey. Бързите печалби се реализират още преди тълпата да се е "светнала". Разчуе ли се и почне ли да се прави масово, тези, на които се възхищаваш вече са обрали каймака и се изтеглили да инвестират в друго. Но затова е нужна прозорливост, а нея никой семинар няма да ти я налее в главата. За такива като тебе остав само да ахкат с възхита и да лапат мухите, понеже ви мързи да се трудите продължително и търсите лесните и бързи пари. Просто е....

23

whiskey

преди 12 години

И докато повечето писачи тук умеят да хейтят много добре, една малка част от хората, които ще посетят семинара, ще го използват за трамплин за постигане на техните им цели и успехи. И какво са 50-100 лв за един семинар, ако след това имат визията и желанито да развият своята дейност и да почнат да печелят по 500-1000 и т.н.? Този семинар е по-скоро за всички, които имат някакви по-големи цели и амбиции в този живот от това да се оплакват от живота и плюят по форуми, работейки за смешни пари.

22

Гого Идиото

преди 12 години

....Всяка ситуация е индивидуална и няма универсална рецепта за забогатяване.

21

Гого Идиото

преди 12 години

чакайте малко, бе! Озаптете се. Човекът се е снимал пред някакво Бентли, което може и да не е негово и всички "лапате въдичката". Бил богат, казва, че забогатял от това, което върши. Те и нашите милионери с честен труд са спечелили милионите си....освен първия. Ако поживеете малко по-дълго, ще се нагледате и наслушате на много такива проповедници на бързото и лесно забогатване и ще разберете, че така не става. Плащате си за сладките приказки, които искате да чуете. Нищо повече. Вс. ситуация ....

20

Гого Идиото

преди 12 години

Платете 50 лв и ще ви дадем идея как да забогатеете. Платилите 50 лв получават плик в който има бележка: "Правете същото!".

19

Николай Колев

преди 12 години

Семинарът на Радни Гейдж е за мрежов маркетинг и как да изградите бизнес в тази индустрия, която е индустрията на 21 век. Не как да станете богати за един ден. Хамириканец, ако мислиш че образованието ти ще те направи богат, наистина трябва да си смениш ценностната система. Аз съм юрист, но се занимавам с МЛМ защото с моята професия богат няма да стана за информация nikolay.sci.sc

18

14

преди 12 години

До 15...Един интелигентен отговор да видя, макар и на различна позиция :)Готин ден, колега!

17

Пешо

преди 12 години

И всичките пари, които има сега, пак няма да стеснят разширения му затворнически *** :)

16

Анонимен

преди 12 години

Най-блестящият период за България, нейната най-велика история, все още не е написана.Ами то същото разправя и другаря Станишев на бабичките, ама кой да го чуе.

15

Анонимен

преди 12 години

Я па тоя, взел колата на варненския митрополит да се снима и ми се прави на милиардер.

14

Анонимен

преди 12 години

По-голяма полза ще има за мен ако отново прочета Трилогията на Драйзер-Финансист,Титан и Стоик.Има исконни закони,които никога не остаряват.И в трилогията главния герой лежи в затвора."Всяко ново е добре забравено старо"

13

Анонимен

преди 12 години

ако тук имаше закони, всички милионери щяха да са пандизчии!

12

До 14 ...

преди 12 години

Не става въпрос за това - проблемът е доколко това което този човек проповядва наистина върши работа. Иначе попадаме в ситуацията на финансовите пирамиди. Да, вярно не са ви завлекли с 20 000 лв. например, но са ви завлекли с 100-200 (като включим семинара + някои книги). "Не всичко което блести е злато" са казали хората - е на мен на това ми намирисва цялата тази работа.

11

Ето защо

преди 12 години

Ето защо не е прави този човек като казва, че блестящото бъдеще на БГ тепърва предстои - защото дори когато някой каже нещо хубаво за потъващия ни кораб, вместо хората да се хванат за хубавите неща, те намират 100 аргумента да го оплюят.Всеки сам да си прави сметка

10

Хамериканец

преди 12 години

дет се вика ... влязъл в затвора, попаднал на хора...и станал "човек"!!! А отностно цялата тази работа...я се замислете как от 1 еднодневен семинар ще станете богати?!?! ами то да си плюем на образованието и цялата ни ценностна система щом този ВЕЛИК оратор ще ни промие мозъците за един ден и ще ни направи богати. Мерси!!!!!