34

anonimen

преди 12 години

I tova ste stane

33

Слава

преди 12 години

Българи,тази година се навършват 100 години от победоностната ни война срещу османският поробител-вечна слава на българският войник......а тези *** тук не заслушават и нашата омраза......не се дърпайте тук-те това желаят-колкото по-сме разединени-толкоз повече милиони за тях в чужди банки.Слава на непобедимият български войн-вечна слава и признателност-внуци и правнуци-не позволявайте мекерета като *** да ви водят за носа!!!!

32

anonimen

преди 12 години

Otdavna e vreme za Balgarska prolet ili po tocno da si spomnim 19 mai 1934 godina

31

1

преди 12 години

Е всичката власт вече е в едни ръце! Остава да променим чл. 1.

30

Анонимен

преди 12 години

Толкова са се *** и оплели в далавери , че умират от страх да не се разчуят преди изборите.Властта и имането което натрупаха, без да пролеят кръв няма да изпуснат.

29

Анонимен

преди 12 години

*** от герб каквито и закони да прокарат, всяко следващо правителство ще ги изхвърли на бунището. През мандата си, освен че не остана област, която не съсипаха, не сътвориха и един нормален закон, с който да спрат бандитизма.

28

Кратун

преди 12 години

"МВР ще лови и престъпните мисли, съобщава "Сега". МВР излезе със стратегия за превенция на престъпността, изобилстваща от нестандартни идеи."Това какво трябва да означава? Тотално подслушване и "привикване" в районното за "беседа"? Произволно задържане само на основание на нещо, което си коментирал под някоя статия или подозрителна дума в телефонен разговор? ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ!!! ....може и преди тях!

27

anonimen

преди 12 години

Mai doziviahme da vidime povtorenieto na tandema Stalin-Beria izpalnen tozi pat ot Boko i Coko

26

селянин

преди 12 години

Докторите забравих да ви предупредя ,че има и още два милиона *** ,които снощи мислеха днес какво още могат да откраднат.Вижте ги и тях ги поемете и едно предписание до службата отговаряща за престъпните мисли.

25

НФБ

преди 12 години

култа към дон боко се доближава застрашително до култа към хитлер!има много общи моменти между герб и националсоциалистическата партия на фюрера!опозицията е смазана и формална!всеки ден се скалъпват досиета и инако мислещите се заклеймяват с пръст!списъци на форумци пишещи срещу полицейщината вече са готови!някои от тях може би ще бъдат настанявани в психиатрични заведения...ужасът са задава с нови измерения.....ДЕМОКРАЦИЯТА Е В ОПАСТНОСТ!

24

ф-1

преди 12 години

Каква полезна работа вършат за обикновенният човек тези "служби"?Колко човека работят в тези "служби"?Какви парични суми изразходват за година тези "служби"?За кого работят тези "служби"?Кой ще ни отговори на тези и още много други въпроси?

23

Анонимен

преди 12 години

Престъпни мисли? Утре сигурно ще обявят, че който не се кланя на Вожда, значи е против него, значи тайно планира да го убие и това означава, че трябва веднага да бъде арестуван и осъден. Съждение, типично за времето на НКВД и др.Сталин. А се смеем на севернокорейците, чийто режим ги следи дали плачат на погребението на Ким Чен Ир. Явно отново сме тръгнали по техния път, само че сега по 'демократичен' начин.

22

до 15

преди 12 години

ДОПЪЛНЕНИЕ :А имаш ли представа по онова време за какви партийни връзки става дума да си с образование за физкултурник и да стане служител на ДС,без да си минал школата на МВР,1 факултет.Доколкото си спомням ЦЦ е станал служител на ДС-1986година,така го четох по вестниците.В страната ни започнаха да стават страшни неща за които ще плащаме и страдаме дълго.Помни го член на ГЕРБ,а *** след изборите вероятно ще станеш член на някоя друга партия.

21

селянин

преди 12 години

Болницата на 4 ти километър поемете пациента Цецо и ежедневно давайте информация за мислите му с цел превантивен контрол от страна на гражданите и МВР , в момента същият е в тежко разстройство на процеса на мислене и му е нужна лекарска помощ.

20

до 15

преди 12 години

Приателю по отношение на комунистите ями отговори на следното:КАК ТОЗИ ТВОЯ ЦВЕТАНОВ Е УСПЯЛ ПО ОНОВА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ВРЕМЕ ДА ВЛЕЗЕ В СТРУКТОРИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ? ВЕРОЯТНО ТОГАВА НЕ СИ БИЛ РОДЕН ,НО АЗ ГО ПОМНЯ ТОВА ВРЕМЕ И МОГА ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ АКО НЕ СИ ОТ НАШИТЕ ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ.мИНИСТЪРКАТА НА ТРАНСПОРТА ОТ КАКЪВ РОД Е ?,ЧИСТИ КОМУНИСТИ И ДЯДО ПАРТИЗАНИН.БОЙКО КАК ТАКА Е БИЛ ОФИЦЕР ПРЕПОДАВАТЕЛ В ШКОЛАТА НА МВР?АНТИКУМОНИСТИ-ХА ,НА КОЙ ГИ ГОВОРИШ?

19

грешни мисли

преди 12 години

абе гледам си колежката с къъъъсичка поличка и ми минават едни греееешни мисли, ноооо веднага спирам да мисля. веднага. никакво мислене повече. щото да не нахлуят след малко качулките в офиса... и за едните мисли да стане страшно... Ал Бънди с цялата власт. В близко време и децата те ще ни правят. Гражданите за европейско развитие на България копират най-мрачното от тоталитаризма... ОПОМНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!!!!

18

селянин

преди 12 години

Докладвам за престъпна мисъл - Цецо мисли да открадне още пари от държавата и да си купи още 6 апартамента.Моля да се вземат спешни мерки превантивни на следващите избори.

17

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ надминаха БСП, че дори и БКП (която е партия-майка и на ГЕРБ, и на БСП) в намерението си за получаване на абсолютна власт над народа. Вече всеки ще може да бъде набеден, че има престъпни мисли (как може да се докаже противното, ако властта е обявила публично, че ги имаш и вече те е прибрала на скрито???) Явно се задава нов период на тоталитаризъм, по-лош и от т.нар. 'социализъм'. По-лош, защото сигурно ще се ползва и с мълчаливата подкрепа на т.нар. 'Западен свят'.

16

до 15

преди 12 години

Ние знаем, че вие от герп малко трудно схващате, но да ви е простено .Едно е да сменяш шефовете на службите, съвсем друго да прилапаш всички служби. Дори и тези, които са под шапката на Плевнята. Това е показател, че Б.Б. няма доверие и на своя човек, президента ни.

15

Гласоподавател

преди 12 години

След всичко случващо се напоследък се чудя какво ли мислят зрелите, интелигентни и демократично настроени хора симпатизанти и/или членове на ГЕРБ. Наистина ли не "прозират" кой е "Октопода" и как иска да обхване целия ни живот и да "обрече" и най-малката проява на Демокрация - Изборите... Това ли искат наистина... Никога не съм гласувал за герб, защото там където живея ръководителите му /областен и общински/ са откровени престъпници и "бивши" мутри... Сега са хванали и "цоцат" от държавата......