164

catenaccio

преди 12 години

става малко като във вица:определение за абсурд:Евреин върви по улицата и хвърля пари...зад него върви арменец, събира ги и му ги връща : )

163

поп с кадилак

преди 12 години

Както винаги истината е някъде по средата.....А иначе работата е типично българо-арменска...почваме с големи усти и завършваме със софра или бой.........аможе и със софра и бой !!!!

162

ЦИРК

преди 12 години

По смешна и жалка телевизия от БТВ няма.От доста време съм спрял да ги гледам,защото не понасям турски сериали и инфантилни предавания като шоуто на селянина.На всичкото отгоренаправиха някакъв измислен сайт и то платен можело да гледаш всичко преди да го покажат потелевизията,да гледаме какво същите тъпотии изброени по-горе.В един друг сайт четох подобна статия към която имаше клип с пресконференция на ,,Глобъл Вижън"но той е изтрит,цензура няма нали.

161

мимито

преди 12 години

Тази телевизия от години се самоубива. И все някой друг и е виновен. Когато не зачиташ зрителите и имаш толкова голямо самочувствие е време някой да те свали на земята. С това дело Бтв ще се закопаят. Мир на праха и!

160

възрастен

преди 12 години

Някой се опита да обиди възрастните хора. Само млади не доучили хора слушат чалга и гледат турски сериали. Много трудно е да намериш младеж който е компетентен и разбира от истинска музика, театър или стойностен филм. Трудно е да видиш младеж да чете книга та дори и вестник. Оромен е процента на на тези, които немогот да иписват българската азбука. Чакам младите да надминат родителите си, като възродят българската икономика и създават продукти на световно ниво. Тук се пише само за тикви ???

159

Ха ха хааааа

преди 12 години

За мен бтв не са телевизия щом дават трибуна на такива скопци като слави трифонов

158

пловдив

преди 12 години

Друга маина намали чикиите

157

Анонимен

преди 12 години

Малииий, ако закрият БТВ къде гербаджиите ще си гледат турските сериали?

156

правова държава

преди 12 години

и какво според вас? Да му плащат на Халваджиян двойно и тройно ли? Нали договорите са за да се спазват? Това, че ББ удари едно рамо на предаванията му нищо не значи от юридическа гледна точка. А и знаем вече, че Тиквата все ръси глупости неподготвен. Само за да се хареса на простолюдието!

155

Анонимен

преди 12 години

Само турски сериали и нищо повече. Никакви развлечения. Никаква програма. Филмите са под всякаква критика. БТВ се е засилила към самоунищожение. Аудиторията им ще остане само възрастни хора, които гледат турските сериали следобед и вечер. Какви реклами ще пускат не ми се мисли - Космодиск, Корега, Простанол Уно и подобни...Просто възрастовата група няма да позволява други...RIP БТВ !!

154

Анонимен

преди 12 години

БТВ сега съвсем ще гризнат дръвцето - да не говорим и с платения си сайт колко се изложиха, като изтриха всичките си предавания от youtube заради авторски права... сега освен самите те и пенсионерите, които по цял ден не излизат от вкъщи друг няма да ги гледа. Не се наплюскаха с пари...

153

Анонимен

преди 12 години

МАЛКО СА ГИ КЛАЛИ ТУРЦИТЕ . ДА СТЕ ВИЖДАЛИ АРМЕНЕЦ ДА РАБОТИ В ЗАВОД ИЛИ ДА ПРАВИ МАГИСТРАЛА *** арменска голяма глава !!ако беше 1912-1913 г , тази гадна арменска *** как би намазала някой ТУРСКИ ЯТАГА

152

към 205

преди 12 години

Пропусна оная накокошинената Кремена Халваджиян.

151

ВЪЗМУТЕНА

преди 12 години

И АЗ НЕ СЪМ МЛАДА НО БТВ НЕ Я ГЛЕДАМ - ГЛЕДАМ Я САМО ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ - ИНАЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ПОМИЯ - САМО ТУРСКИ СЕРИАЛИ КОИТО НИКОИ НЕ ГИ ГЛЕДА ОСВЕН *** КОИТО ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ !!! БТВ ХАИДЕ МЕТЛА ОТ ЕФИРА !!!

150

БТВ

преди 12 години

Босфор ТВ, *** ТВ.

149

бенатова

преди 12 години

Халваджиян да изтегли всички предавания от бтв за да се пускат 24 часа само турски сериали!!!

148

ГОРО ГАЩАТАТА

преди 12 години

Че БТВ каква аудитория имат? Бабички,лелички да им гледат *** турски помии и общо взето тва са хората останали да гледат тоя анадолска телевизийка

147

Ян Бибиян

преди 12 години

Тук е България и тия евтини арменски номера не вървят.Като не ти отърва >>>>>гид в Армения да си предават теракатлъците.

146

ИСТИНАТА

преди 12 години

бтв и днес."бг" са про турски "медии"

145

d

преди 12 години

Закривай Босфор тв