46

Око да види

преди 12 години

Е как може да проверява госпожата нещо, което не е правила? И каква ще да е тази проверка? Ааа каквото й кажат - това ще да е и за това сме на това дередже. Миленчо Велчев сделки прави? А Павлова строи?

45

Гогата

преди 12 години

оптимист,мн си кух.Никаква магистрала не са направили Гроб,излез от София и тръгни по морето-минаваш по повърхността на Луната,нашите магистрали са с по едно платно за отиване и връщане,това даже го няма и по селата в Западна Европа.Пак популистки глупости

44

Ivan Grozni

преди 12 години

Неграмотността на комуняра не знае граници и се предава явно гентично... все пак Червенат армия издигна на власт социалните *** и *** на България... сега се радваме на поколението им... отделно 200 порби значи на всеки 7.2 минути... или ако смятаме 8 часов работен ден - на всеки 2.4 минути.... отделно вече сме 2012... бях до морето и нямаше магистрала... подчертвам за тези дето не са ходили НЯМА МАГИСТРАЛА КАКТО НИ СЕ ОБЕЩАВАШЕ...

43

Анонимен

преди 12 години

Доверяй но проверяй - Сталин, иначе качеството е ясно и с проверки и без ремонтите ще почнат до 1 година както става на Люлин, на първия мост откъм Перник вече се сваля асфалта в крайното платно и почват да преасфалтират , като са се маскирали все едно монтират осветление, умрях да се смея. Това обаче се плаща допълнително, ремонта ще мине покрай допълнителното осветление , така ще е и на Тракия, Струма , и Марица, изобщо където пипне герберска ръчичка само кражби и скапано качество.

42

Калинка

преди 12 години

На снимката: Калинка, обградена от Калинки!

41

Анонимен

преди 12 години

У БГ нищо не може да се направи като хората, защото като се върнат парите на тези който са ти ги дали и едва ти стигат за заплати, камо ли за качествени матеряли!!!!

40

sandman

преди 12 години

Изказване на изуст. Не коментирам Инжстрой, но на Хидрострой цените са повече от ниски, а вътрешният контрол за качество е много по-строг от външния!

39

pege

преди 12 години

явно не всичко е наред за да търсим оправдание за непрекъснатите проверки. Може би след това глобалното затопляне юе е виновно за дефектите по пътя. Другарко трябва партиен секретар да сложите там и всичко ще е наред

38

кара колю

преди 12 години

Това е децата на другарите,правят демокрация! Как мило звучи-проверката е ...Какъвто индивида ,такава и мисълта му.Да живеят всички ,бкп-та по земните кълбета!

37

Анонимен

преди 12 години

2013 Pavlova moje i Pravitelstvoto da oglavi,ama vie si revete,de.

36

ало, ало

преди 12 години

Падам да се хиля. Нали имаше за щастливите народи хахах "Правда", 22 ноября 1935 г. "Животът е станал по-добър, другари. Животът е станал по-весел. А когато се живее весело, работата спори. Оттук и високите норми на изработеното. Оттук, героите и героините на труда. В това, преди всичко, се корени стахановското движение. Ако у нас беше криза, ако у нас имаше безработица - бичът на работническата класа, ако у нас се живееше лошо, грозно, тъжно, то нямаше да има никакво стахановско движение."

35

няма свестни пътища

преди 12 години

В България няма свестни пътища. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

34

Ленин

преди 12 години

...."ПРОВЕРКАТА Е ВИСША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ"... Другарят Ленин може да спи спокойно- никой не е забравен, нищо не е забравено. С комунистическите л;озунги ще построим демокрацията и ще цъфне пазарната ни икономика.

33

versau

преди 12 години

Тая *** да си взема багажеца и.... от където е дошла..... Б@ ти физиономията и простотията....

32

men

преди 12 години

достойна внучка на дяда си. потомствена комунистка цитираща сталин. слава слава. бий комунистите бойко. мъка мъка мъка. добре че сме такива страхливи *** иначе прасето да беше направено на шунка до сега.

31

Атака

преди 12 години

Аз винаги имам един важен въпрос:- Кой ще проверява ПРОВЕРЯВАЩИТЕ?????

30

Анонимен

преди 12 години

Chok güzel moma,achkolsun brei,vui vui...Iskam te Lile mome .

29

Анонимен

преди 12 години

Г-жо Павлова, кога ще проверите качеството на работа и цените на варненските "Хидрострой" и "Инжстрой" , или Варна и *** са тема табу ???

28

Анонимен

преди 12 години

Оставка Павлова!!!!Бойко каза,че през 2012 ще ходим на море по магистрала.Ето юни дойде и излизам отпуска и искам да ходя на море по магистрала.Какъв юли ми разправя тая?И какви лотове?Има ли магистрала или не?А за санирането ок,ама 100 % да го плати държавата,щом иска саниране.Иначе ОСТАВКА на цялото правителство!!!!Гърците,че уж са на заем и им дадоха по 200 евро на всеки пенсионер и по една заплата на безработен,а тези нашите нито магистрала направиха нито ни санираха безплатно.ОСТАВКА!!!!

27

До софиянци

преди 12 години

Брейиии много софиянци се показаха след велик ден.Господа софиянци,не е важно какъв си от къде си и каква вяра изповядваш,важен е манталитета и възпитанието които си усвоил във времето.Като гледам вашето,вие сте си *** отстояващи принципа "нашето си е наше,чуждото е общо".Интересно ми е като ходите на море и то ли е ваше или е пък на хората които живеят там?Пази боже сляпо да прогледа-предполагам,че като интелигентни софиянци,знаете кой го е казал.