271

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБЕРИТЕ ГРАБЯТ И МАМЯТ ХОРАТА.ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ ОТ ВСЯКЪДЕ,КЪДЕТО ИМА ДЪРЖАВНА ПАРА.90 ХИЛ???????

270

ДО 666 СУПЕР

преди 12 години

ти луд ли си или *** ?????

269

Наблюдател

преди 12 години

Може да няма диплома от Кембридж но Б.Борисов има нюх и практична мисъл - това е много важно за един върховен лидер !

268

програмист

преди 12 години

Бойко Борисов да ОТГОВОРИ публично на ВЪПРОСА:ЗА КОЛКО КОПИЯ НА WINDOWS 8 Е ПЛАТИЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО БЛИЗО 90 000 000 ЛЕВА?

267

газовик

преди 12 години

дотук добре, ще се лее шампанско, ще се пишат оди за големия подвиг на Борисов. Само дето грузия все още няма газ, първо трябва да си по строи тръбопровод по който да го прекара от Азербайджан и едва тогава евентуално може да се осъществи тази научнофантастична идея. По същия начин някой може да "договори" газ от Австралия

266

до 332

преди 12 години

тези празноглавци от ГЕРБ могат доста втечнен газ да складират в *** си тикви!

265

123

преди 12 години

Вождът е щастлив,Уорлик е щастлив,а българите...кучета ги яли!А от вчера 1 април: Първо: Русия продава с 11% ПО-ЕВТИН газ за България.2. ДКЕВР ПОВИШИ цената на газа в България с 12.73%3. От ДКЕВР съобщиха, че въпреки намалението на цената на рускаия газ, те няма да намалят цената на газа, защото "цената и без това била достатъчно ниска".

264

Анонимен

преди 12 години

айде нова простотия на Б.Б.Ако....ако.....ако..накрая акане,то друго и не прави!

263

Анонимен

преди 12 години

Б.Б с едноличното си решение за отказ от АЕЦ Белене подписа смъртната присъда на единствения работещ отрасъл в България!

262

Не сме лапнишарани

преди 12 години

Айде стига сладки приказки. Грузия да вземе да оправи собствената си икономика. Кой ще и даде газ. Азърите ли. Ами откъде ще мине този газопровод до тях. Азърите ще си траят щом батюшкта им щракне с пръсти. То бива наивност, бива, ама чак дотолкова не бива. Грузия е нестабилна Кавказка държава, някаква смесица от християнство и ислям, нравите им са строги, средновековни. НАТО, кой го бълнува това. Нашия външен министър, дето за нищо не става с ограничените си познания по външна политика ли?

261

Житан

преди 12 години

Толкова "АКО"-та не съм чел на едно място....Ако има газ....ако има пристанища....ако се получи...Ами ако па нямат и кофи за втечнения газ?

260

ТЮЮЮ

преди 12 години

НАЙ-ПОКОРНИЯ ПУДЕЛ НА АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ГРУЗИЯ И ДОКАЗАН НАРКОМАН МИХАИЛ СААКАШВИЛИ.ЗАВИСИМ ОТ КРИМИНАЛНОТО СИ МИНАЛО, БОРИСОВ ПОКОРНО СЛЕДВА БРЪМБАРА УОРЛИК.А КАКТО Е ИЗВЕСТНО БРЪМБАРЪТ ЩЕ ГО ЗАВЕДЕ НА ***. АКО ГОВНОТО ЩЕ ГО ЯДЕ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ-МОЛЯ,ДА ИМ Е СЛАДКО.СЪС СИГУРНОСТ ОБАЧЕ ЩЕ ГО ИЗЯДЕ ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД,ЗАЩОТО Е МАЛОУМИЕ ДА ИЗПУСНЕШ ПИТОМНОТО,ЗА ДА ГОНИШ ДИВОТО.ТАКЪВ МУ Е ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ТИКВАТА.КОФТИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ОТ ТЪПИТЕ МУ ИЗБИРАТЕЛИ.

259

търговски представит

преди 12 години

Интересно, какви бонуси ще получи Хилари, като търговски представител на Шеврон?

258

Супер анонимен

преди 12 години

Да, казал Винету някоя простотия и веднага журналята почват да повтарят като папагали.Газ от Грузия ...хайде да видим дали следващите 10 години ще стане? Аз съм сигурен,че няма да стане. И Вие знаете, че няма да стане, но както се казва "мохабет да стане",нищо,че не е вярно. Важното е, Борисов да е в центъра на събитията.

257

Анонимен

преди 12 години

Хилъри и компания сега потриват доволно ръце, че "вкараха" в смут отношенията между православните народи. За нас е добре да има диверсификация, но каква им работата на американците да се бутат да решават нашите проблеми. Докато не си отговорим на този въпрос ще продължаме да се чудим защо сме зле.

256

до 302

преди 12 години

Ами... то преди това Тройната и Царя па като построиха едни магистрали...!!!Е, нищо... нали построиха Цанков Камък..Да попитам - преди 4 години в Сф се продаваха апартаменти за 2500-3000 евро на квадрат.Ти тогава купи ли си? Да си спомняш цените къде бяха? Сега ще ми кажеш, че тогава хората имали работа, а сега - не. Каква работа имаха? Брокери на имоти и турбо-секретарки? Като не ти харесва Бойко кажи какво толкова ти харесваше па при *** Станишев...

255

Анонимен

преди 12 години

Поне да беше отскочил до Баку да види ,че няма такъв газапровод между двете държави.. Никога не сме имали в нашата история толкова неук човек ! То и съветниците му са като него.

254

Анонимен

преди 12 години

до 319 ***, този газапровод за, който пишеш е още в проект между Азъбейджан и Турция и ще бъде готов евентуално през 2017 година. Нарича се Трансанадолска газопреносима система.

253

Българин

преди 12 години

За същите количества газ ,които Първанов "договори" при посещението си в Азербайджан ли става въпрос ? Гарантирам ,че в близките 10 години това няма да стане. Бойковите изявления са "пържен вятър на скара". Наслушахме се на лъжите му.

252

Анонимен

преди 12 години

Драги ми смехурко, имат граница с Азърбейджан и газопреносна система до черноморските си пристанища.