211

добружанец

преди 12 години

шевроните какво ли няма да направят само и само да се докопат до документа за гас ...да ама не ..тези алчни хора ще докарат страната до гражданска воина ...верваите ще стане

210

Пламен

преди 12 години

Дами и господа *** от ГЕРБ.Да ви *** *** майчна продажна.Вие се оказахте по лъжливи *** и от тези на околовръстното.

209

мен до 258

преди 12 години

платформата умнико принадлежи на една швейцарска компания - трансоушън и била дадена под наем на бритиш птрелеум. има една книга Грег Паласт - пикникът на лешоядите. прочети я и ще ти станат малко по ясни нещата. разлика между начините по които работят шеврон и бритиш петролеум няма, и никъде местното население не е видяло евтин петрол или благополучие - само рак, мизерия, мръсотия - от азербайджан до кито.

208

мен

преди 12 години

иде ви краят юдео масонски *** - краят на САЩ, краят на ЕСССР, краят на НАТО, краят на Шеврон, краят на уорлик, тикворлик, ***, афганистанската дрога, Цуца с везаните ръкави - гаранитрано от Путин и Ахмадинеджад. Въпросът е кога българите ще го осъзнаем и ще се дисанцираме от нашите европейски "братя" за да не сме както обикновено на страната на лошите и да плащаме прескъпо след това?

207

слепите

преди 12 години

Еквадор отхвърли нареждането на арбитражната комисия към съда в Хага да замрази изпълнението на съдебното решение за глобата в размер на 18 млрд. долара, която Chevron трябва да плати на страната заради замърсяване на околната среда в областта на река Амазонка, съобщи Ройтерс.

206

по телефона

преди 12 години

България се управлява по телефона от Шеврон!

205

Не сега!!!

преди 12 години

Защо пък точно на 3 март. Може би Шаврон ни освободи след 500г. турско робство.Елате на 4 юли за да ви теглим една майна.

204

Омбре

преди 12 години

Аз съм за проучването за газ или петрол но против добива ва шистоф газ.Войводите да си гледат македонската наденица и потурите,разлика между тях и комиците няма.

203

Анонимен

преди 12 години

е дали 4000 долара - голяма работа!

202

Анонимен

преди 12 години

aman ot tia evrei triabvashe xitler da gi dovarshi, navremeto .

201

Анонимен

преди 12 години

този път ще се заяждам с 241, защото наистина ми писна от 'капацитети', 'специалисти' и всезнайковци! пет пари не давам за сащ, обаче, момче младо, ако имаше 2 грама мозък в зелката си, щеше да прочетеш поне едно заглавно изречение за разлива от която и да е статия! Платформата, която потъна, е собственост на Бритиш Петролеум, а не на САЩ. Знаеш ли коя държава се казва Британия? А знаеш ли, че от има-няма 250 години, САЩ са независими от тази Британия? Със същия успех можеше да обвиниш и мексико

200

бренеке

преди 12 години

Шавроновци искат да стрелят в десетката-3 март...Видиш ли,може да се разчувстваме от този жест.Явно ни мисляд за наивни аборигени,които се продават за едно огледалце или лъскава ламаринка.Много се изложиха.

199

демос

преди 12 години

Елена Поптодорова не беше ли от БСП? Ето кой стои на дъното на екологичната сделка.Комунистите продължават да ни закопават.Окрадаха това,което е над земята,сега посягат и под земята.Доста политици ще живеят на екзотични екологични острови под палмови дървета.

198

Анонимен

преди 12 години

Николай Младенов - баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на Държавна сигурност - нейното Първо главно управление, внук на активни борци против фашизма и капитализма....а наш Николайчо - протеже на капиталистическите интереси. Скандал с дипломатите бивши служители на ДС, а външният министър сигурно е случаен човек. Хубаво име си е избрал за дъщеря Сара, може да кръсти евентуален бъдещ син Бенямин хахахах.

197

Анонимен

преди 12 години

Обърнете внимание на 241! Самите американски медии пишат по въпроса за причините за промяната на климата на Земята. Много са допринесли и огромните разливи на нефт в Мексиканския залив. Учените не го отричат.

196

Анонимен

преди 12 години

коментарите както винаги са отвлечени и както винаги, повечето ни сънародници чакат някой друг да им свърши работата. браво на вмро за позицията им!

195

Анонимен

преди 12 години

На 5-6 коментара - един : Ами ГАЗПРОМ ? Стига с този Газпром, руски инвестиции и т.н. Всяко нещо е само за себе си. Също като с партиите и управляващите. Като не могат да обяснят нещо, веднага- ами предишните? И така повече от 20 години. Не разбирате ли, че нищо няма по-голямо значение, освен България и българските интереси?

194

Анонимен

преди 12 години

Елена и Боко да не са били в една и съща партийна организация.Мислят много еднакво като бивши и настоящи членове на партията майка.

193

Анонимен

преди 12 години

Боко дай му златна звезда и виж потекли американски суровини за 20 г. напред, както те учеше Тато.Той успя с Брежнев .

192

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Ами,какво искате.Подкупите,които раздаде Шеврон вече са взети,ттрябва по някакъв начин да се избиват тези пари.