97

Mile

преди 12 години

Клиентите са толкова нахални, точно така трябва да се действа срещу децата на богатите, трябва да се смазват когато ни паднат......само бой ,а момичето не е трябвало да го пуска от колата........

96

Темерут

преди 12 години

Не е могъл да се защити, защото е бил пиян! Иначе дълбоко се съмнявам, че тоя би го проснал толкова лесно!

95

Пропуск

преди 12 години

Пропускате основното. Това, че бакшишите са пасмина всеки отдавна го знае.Заключението тук е друго. Някъв 38-годишен чичак праща 19-годишен директно в болницата с 2 шамара. Защо един млад мъж в разцвета на силите си не може да се защити срещу някъв чичак? Малтретиран и унижаван от чичко, и то пред приятелката си?Защото е пушач. Тва са пушачите, нездрави, отпуснати, слаби, дима от тютюна е изсмукал силите им. Помислете си пак като палите.

94

jj

преди 12 години

Непушачите са гадно племехайде непушачи да ***

93

анонимен

преди 12 години

за сетен път се убеждавам, че на непушачите им има нещо. а ако това момче имаше законен пистолет ? чао, бакши !

92

Анонимен

преди 12 години

След като е познайник на служителите на реда, как може да бъде допускан да работи с клиенти. Такъв *** трябва да гние зад решетките.

91

Хуан Минглу

преди 12 години

Какво мога да кажа - жална му майка на бакшиша сега... Дано има достатъчно мангизи да се откупи, иначе ще трябва да си купува куфари от Сао Пауло...

90

Ибн Булгар

преди 12 години

Това, което е направил таксиджията не е правилно ! Но нима всички не знаем какви са синчетата и дъщерите на "бизнесмените" !?Аз веднъж се качих при един таксиджия, който отначало ми се стори чешит с опасно поведение. Попитах дали ще му преча ако проведа разговор по мобилния си телефон и той каза, че няма проблем. След като приключих разговора той ми каза "Вие сте сигурно 2-3 клиент, който ме пита така учтиво за такова нещо!".

89

до 109

преди 12 години

и кво - дай да го пребием и осакатим? как па некой ще ми се праи на велик - бой да не може да си каже името! комплексираност му се вика на това, незрялост и злоба, нечовечност!

88

Амидала

преди 12 години

абе вие какви глупсоти говорите, за кви оправданиа ми обяснявате! Колкото и ще да се е правил на велик младежа (което дори го рпедполагаме само), как ще го пребиват до комоцио? Ние къде живеем , в джунглата ли? Какви са тези изблици на физическа саморазправа! Как ще си позволи някой си да докара някое човешко същество до комоцио???? Да се въоръжим сички с бухалки тогава и да действаме - предредил те на опашката - бой до скъсване, заема ни паркомястото - счупен череп! Що за цивилизованост?

87

Анонимен

преди 12 години

историята 100% не е вярна.........*** син на баровец се е направил на мъж на шофьора за пред *** и си го е получил............

86

Koki

преди 12 години

Този пък таксиджия какво толкова се е ядосал - нали момичето щеше да плати сметката. И двама да вози сметката е една и съща, но челото му сигурно е един пръст.

85

Анонимен

преди 12 години

Той бащата ще поеме случая в свои ръце. И аз бих направил така и естествено няма да искам да се шуми по съответния случай!

84

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се позволи на българите да си купуват оръжие... и отрепките като тоя ще си имат едно на ум и ще се кротнат.. или ще изчезнат с летален екзитус...

83

анонимен

преди 12 години

това бакшишите са наи голямата *** във всеки град.като ги побият тях почват да реват,че трябва оръжие да им разрешът,паник бутони,малко им парите,а иначе са наи големи

82

Анонимен

преди 12 години

Ето защо трябва да забранят тютюнопушетето на обществени места.

81

българче

преди 12 години

Не ни стига полицейския тормоз,че започва и бакшишкия.Сега по бързата процедура в спец съда и ефективна присъда за назидание.

80

Анонимен

преди 12 години

В София от 10 бакшиша ,поне 9 няма да могат да минат психо тест .В 2 през ноща се качих при един явно пуснат за през ноща от психото .как ги наемат на работа тези .

79

lCJ,E

преди 12 години

На мръсният бакшиш да му разкажат играта сега. Добре че келешчето е син на известен бизнесмен ако беше някой като нас обикновените хора щяхме да си останем само с пукнатото ребро. А и за момченцето ще е от полза да разбере че тютюнопушенето е вредно за здравето!

78

Анонимен

преди 12 години

"Смятате ли че някои просто ей така ще нашляпа тоя ***, че чак ще му потроши ребрата, ама ей така без абсолютно нищо?"Свидетел съм как преди години в София таксиметров шофьор предложи на един натоварен човечец да го закара до Централна Гара като му каза някаква цена. Човечеца отказа, понеже му било скъпо, и без никакви коментари повече си продължи по пътя.Тогава таксиметраджията се засили и го изрита отзад с все сила.