50

с.

преди 12 години

Редно е малкото *** да полежи!Не можело да се търси отговорност от пиян!Айде стига глупости!Аман от комплексирани ***,които карат като бесни!Вчера вали като за последно и пак беше пълно с ***,които се шпореха!

49

до 58

преди 12 години

Не е умишлено щото като си 12 водки да не мислиш че знаеш какво правиш. И на мен ми се случва така да се напия че после даже немога да намеря колата къде съм зарязал и я пускам в полицията да ми я намерят все едно е открадната Да търсиш отговорност от пиян е все едно да търсиш отговорност от психично болен. И двамата не осъзнават какво вършат

48

Наш

преди 12 години

Пиеш като казак,мачкаш/но добре плащаш на разни адвокатчета/ и ето МИНИМАЛНИ ПРИСЪДИ.А в Северна Корея ако не си плакал добре за смърта на ръководителя си - хоп поправителен труд 6 м.В Китай-за подобно престъпление-публична екзекуция;в старата Англия-минимум 10г,но не в общежитие,а в кауш.Нашта БГ е рай за престъпници.Съдят ги бързо и за по малко.За кокошка - нема прошка; за КОН - ИМА ЗАКОН.

47

до № 50

преди 12 години

Действай й й,

46

Анонимен

преди 12 години

ako gi pusnat..da se organizira grajdanski sad..

45

Анонимен

преди 12 години

*** ТИ СИ *** НАЛИ ?!НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ .. ВСИЧКИ ЗНАЕМ ОТГОВОРА...

44

Анонимен

преди 12 години

Смешен съд... Смешни закони ... СМЕШНА ДЪРЖАВА ... НЯМА ТАКЪВ АБСУРД ... ДА СЕ НАПИЕШ КАТО КАЗАК .. ДА УБИЕШ 6 ДУШИ И ТО МЛАДИ !!!! И ДА НЕ ТЕ СЪДЯТ...ЕВАЛАААААААААААААА *** ДОЛНИ

43

Анонимен

преди 12 години

За 6 отнети млади живота ако не дадат присъда, всички останали ще почнат да пият и да мачкат хора по улиците без страх от присъди!п.с. *** скрий се някъде, садист гаден!Хейтър в робско тяло!

42

ani

преди 12 години

Горките дечица. Та те са герои!- показват верния път на извратените! Я новият президент да ги награди- нали има един върнат орден? Това е държавна политика- крило над всички извратеняци и профани.

41

Алов

преди 12 години

И не разбирам кво лошо е станало? Поиграл е шофьора малко на боулинг . Ха-ха-ха

40

Аз

преди 12 години

Така, значи трепат 6 човека, минимална присъда...аз ако изтрепа едни 240 наши познати...колко ще ми дадат - 30-40 годинки, еми ще го преживея...

39

Алов

преди 12 години

Онея 6 шапшала кьорави ли са били ,че към тях идва кола та не се пазят? А може и нарочно да са се наговорили шестимата да се хварлят пред нея та близките пари да вземат. Пуснете момчетата !

38

sss

преди 12 години

И надвамата убийци доживотни лрисъди!Да се осъдят и другите,които са били в колата с пияния шофьор и са му позцволили да кара - по три години.Така се съди,за да има ред и законност!

37

Георги Първанов

преди 12 години

Може пък и да ги оправдаят. Така, както оправдаха оня млад изверг, който закла в гръб две млади момчета. Да не забравяме, че става дума за прословутото българско КРИВОсъдие...

36

AVRAAM PRASKOFF

преди 12 години

PO VREMETO NA KOMUNIZMA EDIN FUTBOLIST UBI NA PECHEHODNA PATEKA TSIALO SEMEISTVO!DELO VAOBSHTE NIAMASHE! BEZBROI SA SLUCHAITE! VLADIMIR ZHIVKOV IMA 2 UBIISTVA! NIAMADELO SREHTU NEGO! TAKA E OT 1944 DO DNES!! STAVA DUMA NE ZA OBIKNOVENNI HORA OBACHE! IMASH CHOVEK OT ELITA-SPASEN SI !

35

me

преди 12 години

И за какво й е на защитата тази графологична експертиза? Какво ще докаже с нея? Че подсъдимите могат (или съответно не могат) да пишат или какво? Все пак не става въпрос за документна измама. Или това е просто още един начин да се мотае съда! На мястото на момчетата от снимката вероятно би могъл да бъде всеки, който кара пил и точно затова те заслужават сериозни присъди. За да се разбере веднъж и завинаги, че да караш пил убива и унищожава човешки животи - и на жертвите и на шофьора.

34

До Бойко

преди 12 години

Нали "вие" щяхте да оправите и съдебната система...Срам за България!Няма старана от ЕС в която това дело да не завърши с пресъда виновен 10-15години лишен от свобода.Прави са хората не ни искат никъде подкупни продажни българи със слаба съдебна система.

33

Българин

преди 12 години

Ако съдът осъди справедливо поне по 40г лишаване от свобода или 80г общо, тия *** ще тежът на гърба на данъкоплатеца, ще трябва да ги храним, да им осигурим топлото и охрана. Ето защо трябва смърт за такива ***, ***. Те са в тежест на обществото и държавата.

32

оо позор

преди 12 години

Ууууууууууу!!! Плюя на съдебната ни система ПЛЮЯ!!

31

Анонимен

преди 12 години

вижте какво направиха със ставийски-ословно.какво чакате това е Б ЪЛГАРИЯ