167

до 162

преди 12 години

80% от земята е под аренда, почти всичкиата техника е на изплащане. А ако си мислиш че с "гоуф" може да ходиш на полето - лъжеш се! Цяла европа си плаща субсидиите, дори фалиралите Гърция и Италия, а стабилна България - неможе? Забележи - те не искат да им се увеличават субсидиите, те си искат обещаното за миналата година, от същите тези министри! До кога ще ни лъжат - днес земеделците, вчера пенсионерите, оня ден - железничарите... Крайно време е да им бием шута на такива лъжци! 75 милиона за МВР отгоре не са проблем, 20 заплати при пенсия на заптие или аскер не са проблем, да се намали ДДС за хотелиерите не е проблем, да се узакони незаконната сеч и незаконните писти на Юлен не е проблем. Но да се изпълни поет с подпис анагажимент от ВИЦЕПРЕМИЕР на демократична страна изведнъж е проблем и трябва да скачаме срещу хората които си искат това което държавата им дължи с подпис!

166

льохман

преди 12 години

159 що сега, та що сега...Ти прочете ли статията?Не си.Протестират сега, защото през септември им обещаха(и подписаха) за тези пари, но сега хер Флик и Боко се отмятат.Те за това сега викат.Ако си затраят ти пак ще речеш: *** що сега , а не тогава...И за справка-гърците затвориха границите, слад като си прибраха реколтата.

165

До 159

преди 12 години

И какви коли карат,А! Има да си мечтаем за такива возила ОТ СУБСИДИИ

164

155

преди 12 години

До 155-Абсолютно си прав.

163

Анонимен

преди 12 години

Г-Н Монка,никакви пари за тия! Дай на животновъдите,че там няма делник,няма празник- 365 дни в годината.А тия ще полаят и ще си идат

162

До № 161

преди 12 години

Кое е лъжа? При среден приход от около 80 лв. от декар, при изполицата се полагат 40 лв., за собственика! Кое не ти изнася? Питай арендаторите, в районите с преобладаващи собственици турци, колко плащат на собственика!

161

Анонимен

преди 12 години

Егоизъм, мързел и обществен нихилизъм - трите черти обединяващи всички протестиращи напоследък! Единствената кауза е РАЗДАЙТЕ НИ ПАРИ. Смешно е да се надяваме да станем богата нация с такова мислене! Американците може и да си ***, но никой не чака на държавата да го храни, а бачка здраво.

160

edin

преди 12 години

Държавата е в криза.Света е в криза,а лакомията на най-богатите е безкрайна!Имат едни от най-скъпите джипове,коли,хиляди декари собствена земя,техника за милиони и ...още, още ИСКАТ !

159

Анонимен

преди 12 години

158 що лъжеш за рентата бе?

158

до 144тия умник

преди 12 години

Също така им опростиха половината дългове и им дават къде 200 милиарда евро.

157

Аз съм от Добруджа

преди 12 години

Защо не стачкуваха когато се прибираше реколтата ? Защото сега нямат работа и се чудят какво да правят. Имам познат които ми каза,че от пшеницата чиста печалба му излязло50-52лв на декър.От слънчогледа чисто 20лв той има 3000декъра.Сами си направете сметката за къква печалба става въпрос.Тези на снимката са авантаджии не земеделци!

156

До № 123

преди 12 години

Селянин, не в "реални размери", а в реални граници, но законът на пияницата Лучников раздроби земята, за да не мога да я ползват собствениците й, а арендаторите комунето! Това е истината! Колко аренда дават арендаторите на декар? А трябва мин. 40 лв., а те колко дават? По 40 лв. се дава аренда само на турците, по нареждане на Доган, а на българите?

155

льохман

преди 12 години

155 ти вчера ли се роди бе ***?Идолът ти Боко магистралний беше 4 (четири) години първи полицай.А тогава се стреляха като за световно.По рано пък е бил мутра, т.е. от тия за които нямаше закони.Ти андъстейн ли това или си с памперс.Преживял съм тези години, а не като теб да зубря тезисите на БКП(опа грешка, на ГЕРБ).

154

Анонимен

преди 12 години

Тия трактори не са купувани по времето на Станишев.

153

Червени псетанаповод

преди 12 години

120-ти от написаното личи, че тук не важат никакви правила на пазара.Това са честните бизнесмени.Само дето полските произвеждат, а тия тук само препродават.Та да ти кажа и аз едни числа-60% от БВП на България е от услуги!!!Раз'ииш, тук се търгува, а който произвежда и иска помощ му пращат всички служби, та да не вика много.Платени джурналя и драскачи венцехвалят футбалера, лентореза св.Боко магистралний...=======================================================================Ти си един ярък пример на *** комунист.По принцип аз с *** диалог не водя още от 90-91-ва щото осъзнах че за чугунена червена чутора факти и аргументи стойност нямат.При вас важи с пълна сила фиромското немам доказ али твърдам.Та чия е викаш основната заслуга за тотално сгрешената структура на българската икономика?На Боко Тиквата дето управлява от 2,5 години или на твоите идоли -Червените кхмери които управляват при 6 от досегашните правителства на България след 1989-та (Луканов,Димитър Попов,Беров,Инджова,Виденов,Станишев и за капак 10 години Президент от ДС)Когато хората привличаха чужди инвеститори в областа на прозиводството ние в България заклеймявахме ЕС и НАТО и продължихме да бъдем *** ***. И модела ни на икономика е заимстван точно от СъвеЦкия съюз. В коя друга държава от ЕС имаме този модел на олигархичен феодализъм ?Това е само тук и при ***.

152

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Млъквайте че да не ядосате господарят и да си подаде оставката,че ще трябва да се върна на улицата.

151

Червени псетанаповод

преди 12 години

120-ти от написаното личи, че тук не важат никакви правила на пазара.Това са честните бизнесмени.Само дето полските произвеждат, а тия тук само препродават.Та да ти кажа и аз едни числа-60% от БВП на България е от услуги!!!Раз'ииш, тук се търгува, а който произвежда и иска помощ му пращат всички служби, та да не вика много.Платени джурналя и драскачи венцехвалят футбалера, лентореза св.Боко магистралний...=======================================================================Ти си един ярък пр

150

До № 146

преди 12 години

Вярно е, че Станишев даде на зърнопроизводителите, но, има едно но, че след това им взе обратно едни, не малко пари, поради някакви нарушения, от страна на земеделците! Така беше!

149

Анонимен

преди 12 години

Ако зърнопроизводителите блокират границата ще направят колосална грешка - това НЕ Е начина да изразят недоволството си и най-вече не е начина по които ще постигнат нещо, едиственото което ще постигнат е да си спечелят неодобрението на цялото общество! Не можем да се държим толкова егоистично и надменно в тежък не само за България, но и за ЕС момент.

148

Анонимен

преди 12 години

При Станишев фермерите бяха много по-добре------При Станишев нямаше никакви субсидии, а сега за земеделието се дават милиарди лева. Значи смяташ, че да не се дават пари за земеделие е по-добре, от милиардите, които дава правителството на ГЕРБ. Дааааа, лапай хаповете!