106

За изтрезняване на е

преди 12 години

Една весела пиянска случка от студентския живот на д-р Душков:Тоя на заден план е д-р Евгени Душков, заедно сме завършили медицина през 1985г. Тоя *** беше пияница и пропадляк още тогава, като студент. Като завърши е работил в УНГ к-т в поликлиниката във Видин. Разправяха, че като се напие, заключи вратата и ляга да спи на пациентската кушетка, а пациентите като дойдат за преглед чакат отвън и му слушат гръмовното хъркане. После се залюби с д-р Тренчев, и той е един доктор та го няма никъде и същия го изтегли в София и там по-късно стана негов заместник. Явно чашката ги е сближила много. Е такива са от Подкрепа, пияници та дрънкат, не знам хората защо толкова им вярват, не виждат ли подпухналите им пиянски физиономии и факта, че до сега нищо не са направили за хората, а само използваха членския внос и други далавери за да си пълнят гушите. Ама сега покрай тия събития пак изправиха гребена, пак се ежат и се правят на интересни! Ще ви разкажа един интересен случай от студентските години свързан с тоя мустакатия пияница д-р Евгени Душков. Бяхме на СТУДЕНТСКА БРИГАДА в с. Плодовитово, Пазарджишко през 1983-4г. Една вечер се организира купон с местни ергени в една къща с огромен двор, насаден почти изцяло с царевица, избуяла на около метър височина. Къщата беше с една голяма стая, обзаведена като битова механа, с малки дървени столчета, масички, по стените закачени всякакви старинни дрънкулки, имаше и една сабя, оригинална на дядото на домакина, с която е участвал в Балканските войни. Обаче станаха някакви груби закачки мужду местните и състуденките ни и купона се развали, ние с тръгнахме, а Душков остана с домакина да си допият. На сутринта разбрахме какво се е случило: по едно време след якия запой домакина заспал, а на нашия герой д-р Душков нещо му прищракало и взел сабята, излязал на двора и съсекал цялата царевица, около 2 декара, голяма сеч, голямо нещо. На сутринта Милицията го беше арестувала и трябваше да плати 200 лв. за нанесените щети, отделно от това щяха да го изключват от Медицинска академия, но всичко му се размина. Още тогава се говореше, че е има гръб в Милицията и ще му се размине, след това като стана заместник на другия доностник на ДС д-р Тренчев окончателно се убедих, че това е истина. Е такива пропадляци като Тренчев и тоя Душков са начело на Подкрепа, КНСБ и те са същите отрочета на БКП-БСП и ДС. ФАКТ!!!!

105

Анонимен

преди 12 години

Съюза на работодателите пак прецака синдикатите! Пусна ги в десета глуха...

104

Анонимен

преди 12 години

Ха сега пуснете влакчетата и чакайте да дойде 30-ти! Смешници!

103

до Робин х..й

преди 12 години

Ти да не препечатваш от някой брой на "Раб. дело" от 50те години?

102

неразбрал

преди 12 години

И сега какво ще правите, синдикални селски тарикатчета?

101

До 82

преди 12 години

Любомирчо, аз съм бил един от "купонджиите" и пряк свидетел на случката, без сечтта разбира се. За това написах тази случка, за такива като тебе, които сляпо вярват в добрия дядо Коледа! Порасни най-после!

100

do 88

преди 12 години

Про4етете плана РАН-ЪТ план за унищожение и разруха на БЪЛГАРИЯ.

99

Ох, на мама

преди 12 години

На мама златните убавци са и двамата на снимката!

98

не се сещам

преди 12 години

Кой бяга пръв при потъване на Кораба!?!

97

очаквано!!!

преди 12 години

Целта на срещата беше сблъсък и .........пак Премиера да ви е виновен !!Но....синдикалистчетата са немощни пред аргументите на Премиера........

96

въпрос?

преди 12 години

Защо Борисовата "Тристранка?Срещата не беше ли по молба на Синдикалистчетата?!?

95

РОБИН ХУД

преди 12 години

Смятам че българите не си дават реална сметка за процесите които изброих и "текат" в родината им. Апатията на избирателя и неговата неинформираност само помага на неговото постепенно, но сигурно разобване.Всички можем да посочим какво нехаресваме БСП. Къде е алтернативата обаче.Трябва или да се създаде нова лява партия или да се преструкторира и промени цялостно БСП.СТАНИШЕВ ВЪН заради въвеждането на плоския данък! СРАМ СРАМ ОТ СТАНИШЕВ И ПЛОСКИЯ ДАНЪК. НАПУСНИ ВЕДНАГА НИЕ НЕ ТЕ ХАРЕСВАМЕ

94

Мунчо

преди 12 години

ех, таман доброто ченте Борисов да се изяви и вие напускате срещата. Бива ли.

93

геро

преди 12 години

Много червена *** има в този сайт

92

РОБИН ХУД

преди 12 години

След отслабване на държавните агенции и оттам на контрола в/у икон.субекти. И естествено някой законо изменения. ФИрмите вече няма да наемат персонала като служители и работници, а ще наемат "външни подизпълнители" само. Т.е. когато видопроводчика работи за голямата фирма той няма да е назначен на трудов договор, а ще му се плаща като на ООД, за да може капиталиста разбива соц.система, като неплаща отпуск,соц.осигоровки,прос.клас,болнични,безработица,здравни осигуровки....НИЩО за работника!

91

геро

преди 12 години

Ама тези синдикати съществуват ли още

90

РОБИН ХУД

преди 12 години

Спирането на държавното субсидиране на партиите.Разрешаване на неограничено и безотчетно набиране на дарения от политическите партииОтслабване на НАП и всички държавни агенции.Целтта: Когато държавата е слаба КАПИТАЛИСТА с е силен!Чрез плоския данък и слаб НАП падат дан.приходи.Оттам няма достатъчно ресурс.Орязва се персонала.По-ниски заплати=по-малко служители=по-малко контрол=повече измами и корупция=повече пари за бизнеса не за държавата,на която не се позволява да балансира богати/бедни

89

Анонимен

преди 12 години

Борисовата тристранка се провали!Ами той свикна с едностранка,но народа вече е готов да му покаже червения картон!

88

Анонимен

преди 12 години

Относно пост 77. Всичко това е истина и препоръчвам на някой журналист, когато взима интервю от д-р Душков да го попита: спомня ли си за този случай от студентската бригада, когато пиян като казак изряза със сабя 2 декара царевица на един човек в с. Плодовитово и колко лева са го глобили.

87

РОБИН ХУД

преди 12 години

Да се намали до крайност помоща при безработицаДа се поддържа ниска мин заплатаДа се премахнат или намалят до мин. платените отпускиДа не се заплаща допълнително за часовете над 40 седмичноДа се унищожи държавното образованиеДа се унищожи държавното здравеопазванеДа се подържа високо ниво на лихвите по депозити в банките Накратко. Да се направи така, както Грийнспан каза:"Аз ще вдигам лихвите винаги щом се налага за да подържам високо ниво на несигурност сред работническата класа"